Dizala sam ja, al samo nalaze markera.
Da bi dobile kopiju protokola morate se javiti doktorici, barem je tako meni sestra rekla.
Dizala sam ja, al samo nalaze markera.
Da bi dobile kopiju protokola morate se javiti doktorici, barem je tako meni sestra rekla.
Hvala, bubekice![]()
Siskica, a mene 3dc ciklusa dokt.vidila cistu od 2cm i odgodila postupak ovaj mjesec. Dala da pijem duphaston od 13do 25 DC i drugi mjesec krecem
Curke evo zanimljivog edukativnog clanka za procitati:
http://www.ivf.hr/index.php/hr/novos...m-laboratoriju
Moj muž je danas bio gore po papire i dali su mu samo hormone i zadnji spermiogram. Zvao me u šoku i dao mi dr na telefon (mislim po glasu da nije bila dr J) koja mi je rekla da mi ne može dati protokole i da sve piše na otpusnim pismima. Sva sreća više manje se sjećam kako su išli dosadašnji protokoli.
Jutrooo... necu vam reci dobro jer je groznoMm me nagovorio da radim test koji je naravno - i sad sam u takvom bedu. Ni ne pricam s njim trenutno. Inace danas mi je 7 dnt, fet dvodnevnih mrvica!!
A joj dalmatinka ne se bedirati jos. Stvarno je rano raditi test na 7dnt dvodnevnih. Za dva tri dana ponovi test, tad bi trebalo pokazati. Ja sam imala pozitivan test na 9 dan a moja prijateljica na 11 dan minus ko kuca a kad je otisla betu vaditi nakon dva dana kad se onesvjestila nije jer je ocekivala nulu. Reda radi je otisla jer i nikakvih simptoma nije imala. Kad ono fina brojka![]()
Zato drzim fige za dva tri dana![]()
Dragec nemoj se bedirati, jos je rano. Pricekaj betu. Meni su ti testovi koma; ne znam koliko sam ih napravila u zadnjih 4g! I ovaj put sam u napasti ali sam si rekla biti strpljiva i pricekati betu. Upravo radi toga koliko - izbedira, ubije, a prerano je, i ako se slucajno mala mrva uhvati, s tim sokom joj samo odmognemo. Znam da je uzasno tesko cekati, i sto je svaki dan blizi beti sve je teze, ali jednostavno si misli da je test prerano raditi i da ti samo moze naskoditi.
Drzi se draga, i glavu gore, pozitivizam u glavu jer nije gotovo dok ne napravis betu
Jos da te ihrabrim, jednoj mojoj poznanici je jedno 5 testova bilo negativno i otisla ginekologici jer joj je m kasnila skoro mj dana i nije se osjecala dobro, a svi testovi negativni. I na kraju ispalo da je trudna
To su izuzetci, al tko nam kaze da i mi nismo izuzetak
Grlim te i molim za te! Cmok
Hvala vam cure moje. Ja i otplakala svoje hahahha. A bit ce sto bude, znam da vise test ne radim, beta je 13.04. i to je to !
Cure moje i meni nesto smedkasto se pojavilo .u soku sam.
Danas je7 dan nakon et.
dok je smećkasto, dobro je.. držim fige svimaaa
[QUOTE=kitty;2756047]Moj muž je danas bio gore po papire i dali su mu samo hormone i zadnji spermiogram. Zvao me u šoku i dao mi dr na telefon (mislim po glasu da nije bila dr J) koja mi je rekla da mi ne može dati protokole i da sve piše na otpusnim pismima. Sva sreća više manje se sjećam kako su išli dosadašnj
u svakom otpusnom piše ukratko sve.npr. 18 gonala.. dobiveno toliko i toliko stanica. itd itd.. mislim da se same njihove liste tj. protokoli ni nesmiju " izdavati " van.
Za sad prestalo nadamse da ne bude se vratilo nikakve razocaranije..svima Sretan Uskrs zelim koje slave.
Cure moje sretan vam i blagoslovljen Uskrs!![]()
Cure, danas beta 245 .... svima Sretan Uskrs....i sretno dalje...
Zelimo bebu cestitam i sretno dalje !!!
Draga,superrr!!! Daj mi reći,pa di si na uskrs uspjela izvaditi???
Posljednje uređivanje od kudri : 05.04.2015. at 17:40
Ma u mom najljepšem graduDa, izvadila jutros i nalaz za sat i pol, ali zahvaljujući Dr koji je tamo glavni....poznam ga pa mi u petak rekao da dođem da je dežuran u LABu....
Bravo, zelimo_bebu, cestitam! Sretno za dalje!
Zelim_bebu jesi tu? Kakva je beta danas?
Dalmatinka draga kak si?
Draga moja..ja da ne pijem 7 tableta svaki dan + 3 utrica, ne bi ni znala da sam bila na postupkuKod mene nikakvih simptoma, osim jako bolnih grudi al to je od utrica. Nikakvi iscjedak nistaaaaa
Lice puno pristica kao da sam u najzescem pubertetu
) Kakvo je stanje kpd tebe??
Cure moje nemam vise nade za ovaj put ali zvalasam drvJ.kaze da ne odustanem da pijem utrog i da povecam na 4-2dnevno i navece stavim a ujutro idem vaditi betu da vidi sta bude
miuta jesi li radila test? bilo je po forumu cura koje su krvarile do koljena, a rodile se zdrave bebuske.
do bete ne treba otpisivati.
evo i ja sam u zadnjem postupku pocela brljavit, test negativan, jace krvarenje, test pozitivan, ali nazalost biokemijska je bila.
sretno!
Ko me danas spominjao na VV????
Cure želim vam svu sreću.....kao moju sad..i ne odustajte....
Cure, nabrzinu sam isčitala zadnjih par str...Ako sam dobro shvatila uz dr. J je sad i dr F?
Na zadnjem postupku 2013. me vodio dr. A, a punkciju mi je odradila dr. J i činila mi se ok.
Kako ste zadovoljne s dr F ?
Uskoro se spremam ponovno na brdo, pa malo prikupljam info
Dr F e ok ja s imala Et sa nijom.dr J mije od kad sam pocela na vv.naviglasam. sa njom.ona je vodila moj postupak ali puncja i et obavili drugi.i dr P isto radi gore. P biraj svi su ok.
Zelim_bebu sretno dalje!
Zenii kod dr P sam bila sad na zadnjem et; bio je ok. Inace sam kod dr J, i zadovoljna sam s njom.
Hvala cure,čini mi se da su svi dobar izbor.
Samo da se pokrenem s mrtve točke..
Evo mene curke. Na zalost nista, β=3. U 6.mj idemo ponovo. Zelim vam puno srece!!!
Cure moje i meni propalo kako sam i mislila.iduci mj na 21dnc idem nazad po moje zrzulice
Da bilasam na vv.jer sam pocela jace .....pa sam jucer zvala danas vadila betu sto je 0.5mislim da od prvi dan propalo ili nemam pojma.
Ja sam otisla oko 8 i oko 10 sam cekala da me nazove dr J unutra ona dobije nalaz ako tamo vadis
Drzise ti imas 2 pa mozda bude nest
Nekako ne vjerujem![]()
Žao mi je za sva razočarenja
Nadam se da vam proljeće nosi dobitni postupak...
Danas sam bila na UZV, vidi se maaala gestacijska od 2-3 mm...puse