Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Baš sam htjela otvoriti temu o ovom spavanju na roditeljima, samo u drugoj dobnoj skupini...Moj dvomjesečni sin spava isključivo na meni ili mm-u, i danju i noću, budi se čim ga spustimo...Da trpim ili inzistiram na odvikavanju? Lako što sam neispavana i izlomljena, bojim se da mu se kralježnica ne iskrivi jer se probudimo u svakakvim položajima. Ili da ga ne zgnječim... Da očekujem da će proći samo od sebe?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam htjela otvoriti temu o ovom spavanju na roditeljima, samo u drugoj dobnoj skupini...Moj dvomjesečni sin spava isključivo na meni ili mm-u, i danju i noću, budi se čim ga spustimo...Da trpim ili inzistiram na odvikavanju? Lako što sam neispavana i izlomljena, bojim se da mu se kralježnica ne iskrivi jer se probudimo u svakakvim položajima. Ili da ga ne zgnječim... Da očekujem da će proći samo od sebe?
    Ih, pričaj mi malo o stradaloj kralježnici, upaljenim tetivama na rukama i slično. Ima to i dobru stranu, kad te ukoči kralježnica ono da se ne moš micat, fino lješkariš po čitave dane, gledaš tv, čitaš knjige... Eto ti vremena za sebe

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je prerano da ga odvikavaš, ali svako toliko ponovo isprobaj hoće li se probuditi kad ga maknete. Moj stariji je tako do 5. mjeseca, a onda je jedan dan samo nastavio spavati na kauču.
    Ne vjerujem da će se iskriviti od toga, sve je to za sisavce.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •