Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2535

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja jos nisam kupila torbu. I odlucila sam da cu pustiti njoj da bira sto joj se svidja, a da mi je tezina posve nebitna jer ionako ide u boravak, znaci u ponedjeljak odnese u petak vrati. Do skole je ca 2 min hoda. To ce valjda prezivjeti s bilokakvom torbom...
    Za papuce/tenisice cekam prvi roditeljski i upute, znaci jesen...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jos nisam kupila torbu. I odlucila sam da cu pustiti njoj da bira sto joj se svidja, a da mi je tezina posve nebitna jer ionako ide u boravak, znaci u ponedjeljak odnese u petak vrati. Do skole je ca 2 min hoda. To ce valjda prezivjeti s bilokakvom torbom...
    Za papuce/tenisice cekam prvi roditeljski i upute, znaci jesen...
    sillyme torbe se kupuju sad jer su na sniženju a ne kasnije.
    Djetetu daš birat par modela s prihvaljivom cijenom inače cijene su do neba. U Muelleru ti je torba prosječno oko 1000 kn pa ti daj birati

Sretno s kupovinom!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    sillyme torbe se kupuju sad jer su na sniženju a ne kasnije.
    Djetetu daš birat par modela s prihvaljivom cijenom inače cijene su do neba. U Muelleru ti je torba prosječno oko 1000 kn pa ti daj birati
    Ja sav shopping ogranicavam po cijeni, od igracki preko hrane do odjece, pa cu tako i torbe. Stvar principa. U Miller onda definitivno ne idemo ( ne idemo ni inace, pa nije problem ) Poznavajuci nas otici cemo u Konzum po hranu a izaci s torbom na ledjima

Inace, sjetila sam se ove teme kad je pol sata glumila konja mladjem bratu koji ima 14 kg i s njim na ledjima hodala po stanu. Cesto ga i uzme na ruke i nosi okolo. Ima 118cm, 23kg i rekla bih da je taman. Valjda onda moze i torbu nositi bez neke vece brige

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sav shopping ogranicavam po cijeni, od igracki preko hrane do odjece, pa cu tako i torbe. Stvar principa. U Miller onda definitivno ne idemo ( ne idemo ni inace, pa nije problem ) Poznavajuci nas otici cemo u Konzum po hranu a izaci s torbom na ledjima

Inace, sjetila sam se ove teme kad je pol sata glumila konja mladjem bratu koji ima 14 kg i s njim na ledjima hodala po stanu. Cesto ga i uzme na ruke i nosi okolo. Ima 118cm, 23kg i rekla bih da je taman. Valjda onda moze i torbu nositi bez neke vece brige
    Ah onda je kod tebe sve pod kontrolom draga moja. Znaš ti šta radiš ...
    i mislim da ti je taj test nošenja brata sasvim ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •