Stranica 39 od 141 PrviPrvi ... 2937383940414989139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, ja sam sad malo bolje pogledala level 2 i 3...hahahha..ja ne znam dal ja to mogu?? OOO bože, ako to odradim u komadu bez odustajanja na nekoj minuti obraćati ću se sama sebi sa VI.

Naravno da možeš ! Ako sam JA, bivša stokilašica, sa niskim tlakom, anemijom i atrofiranim mišićima mogla, vjeruj mi da možeš i ti.
    Držim fige

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Došla sam samo reći da sam maloprije vidjela što je aqua uspjela napraviti za DVA TJEDNA. Stvarno nevjerojatno. Moram reći da je stvarno motivirajuće, meni posebno, jer evo skoro 6 mjeseci nakon poroda, moj izgled je bliže njenom, nego vama koje ste duže u ovom vjerujem, što je i za očekivati jel (iako sam samo Ginger vidjela). Nadam se kroz mjesec, dva, da ću se i ja imati sa čim pohvaliti. Nisam se slikala, ali hoću večeras tako da imam slike za prije i poslije. Eto i to će mi biti još jedna dodatna motivacija.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hi zene.

Rame i dalje u komi, ja mrzovoljna.

Tang, preslatka je haljinica. Ja sam kupila jednu sljokastu haljinicu, kracu, s izrezom na ledjima, obukla je ravno jednom, ali barem 5 puta sam se u njoj majmunirala pred ogledalom. Radite li to i vi ponekad?

Flopi, pizza i coksa, a? LOL, nema veze, bude tako neki dan, ali vazno da je djetetu ok.

Anci, bravo za pistolse. Ja ne mogu cucnuti ni na pete obje noge, izvrnem se na ledja kao kukac.

Vikki, cestitam na oporavku.

Aqua, veslanje je odlicna vjezba! Super.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku

Naravno da možeš ! Ako sam JA, bivša stokilašica, sa niskim tlakom, anemijom i atrofiranim mišićima mogla, vjeruj mi da možeš i ti.
    Držim fige
    Evo još jedne motivacije Neka, neka dajte još..
    Ja sam u trudnoćama dobivala zbilja minimalno kg, ali sam uvijek imala viška, nekad više, nekad manje ali konstantno vučem višak. Trenutno imam 75kg (visoka 162), sa sobom sa najzadovoljnija sa nekih 65kg. Na visinu bi trebalo i manje, al tako sam nekako građena da i 65 mogu izgledati dobro.
    Imala sam fazu, doduše kratku, kad sam imala 90, a čak ni trudnoće ne mogu "kriviti" za to. Imala sam nekoliko strašnih perioda u životu i kad sam pod najvećim stresom jedem sve pred sobom. Većina ljudi tada ne može jesti, a ja tek tada nemam granice. I što je najgore, bez problema u mjesec dana mogu dobiti npr. 5kg, a za skinuti mi treba 10puta duže.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anabeg naravno da mozes
    I obavezno se slikaj! To ce ti bit motivacija poslin. Meni je zao sto neman nego jednu sliku ali i ta je
    u toku vjezbanja a ne prije. To sam se slikala za najdeblje faze pr.zime kad sam se prikljucila ovoj temi
    i pocela gotovo svakodnevno vjezbat. Tada sam imala 66 kg. Sad imam 3-3,5 kg manje al rekla bi
    da je razlika ogromna!

Rehab cemu suze? Tezak ti je level 3 ili ti se neda?

Chris, ni ja ne mogu cucnit na obe pete

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros ponovo perfect abs afterglow (20reps).

mislim da ću ga i ja večeras, baš mi je super
    primjećujem, sad kad sam promijenila vježbe, da čim malo aktiviram gluteuse i stražnju ložu, dobijem upalu ili ih bar osjetim, dok mi za core i trbuh treba više posla da osjetim išta, očito sam ga s Jill dosta ojačala

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Meni su bedra danas bolje, nisu ni bolila toliko jako, a danas još manje. Al ruke ne osjetim ništa, to jest možda malo, al nekako pod pazuhima??? Jel to ok ili nešto krivo radim? Bebonju nosim od jutra do mraka, pa sam upalu mišića ruku prošla prije koji mjesec a ni trbušne ne osjetim baš.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Danci, pun ti je inbox.

Napisala sam ti da je to super i da stavis i na topic, sigurno bi nam svima dobro dosle te informacije i vjezbe.
    Posljednje uređivanje od chris blue : 26.05.2015. at 10:10

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab cemu suze? Tezak ti je level 3 ili ti se neda?
    Nije mi se dalo jer mi je Jillian postala ubitačno dosadna, ali evo ipak sam ga odradila i mogu reći da mi je ovaj level 3 dosad najbolje legao. Ima samo jedan problemčić, plankovi za početnike postali su mi prelagani, stvarno ih odradim da ništa ne osjetim, sama sam sebi smiješna kad se sjetim koliko sam se mučila s njima na početku. Strah me početi sa plankovima za napredne Vidim da mi je to najteži dio cijele priče. Pokušala sam odraditi par puta, ali noge mi kližu (radim na parketu) i to mi se čini SF. Ajmo malo ohrabrenja

Eh da, i vježbe za trbušnjake su mi skroz lagane, ali ja nikada u životu nisam imala problema za raditi trbušnjake, a sigurna sam da ih radim pravilno (vrat ravan, oči prema stropu...). Ne znam, da se odvažim vježbati 6 weeks ? Ima li to uopće efekta ako imam sloj sala na trbuhu ? Sada imam 79 kg na visinu od 174 cm, sigurna sam da bih trebala skinuti još barem 9 kg da bi trbušnjaci došli do nekog izražaja ?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Anabeg, naravno da ces moci, ako ne uspijes sve, polako, das maksimalno koliko ide pa svaki put malo vise. Produzi koliko treba ali sigurno ces na kraju odvjezbat sve bez greske!
    Tang i Maruska, treba li za te perfect abs afterg. nesto posebno od opreme?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su bedra danas bolje, nisu ni bolila toliko jako, a danas još manje. Al ruke ne osjetim ništa, to jest možda malo, al nekako pod pazuhima??? Jel to ok ili nešto krivo radim? Bebonju nosim od jutra do mraka, pa sam upalu mišića ruku prošla prije koji mjesec a ni trbušne ne osjetim baš.
    Anabeg, ja sam ruke počela osjećati tek nakon nekoliko dana uzastopnog vježbanja. Ne znam u čemu je fora, možda treba uzeti veću kilažu utega.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Anci, Betty, Zhang, ne uspjevam s posla poslati Spajki filmić Enter the Kettlebell, a nemam pristup privatnom mailu.
    Dajte pls ako joj koja od vas može proslijediti da ne čeka do večeras.....

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Anabeg, naravno da ces moci, ako ne uspijes sve, polako, das maksimalno koliko ide pa svaki put malo vise. Produzi koliko treba ali sigurno ces na kraju odvjezbat sve bez greske!
    Nisam ni Tang ni Maruška, ali treba ti medicinka (koju zamijeniš girjom ) za "ball drop" što je u biti russian twist samo spustiš girju na pod svaki put , trebaju ti neki utezi za slide&touch (isto može girja) i stability ball za pulse up, ali ako se dobro sjećam Anci ga radi na kavuču.....
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.05.2015. at 10:24

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

skini carape ako se klizes, a ako si u tenisicama, ne bi smjela klizati, osim ako se nisi dobro postavila.

ovo sam napisala nekad za anabeg ili ko je rekao da mu se klize.
    danci
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.05.2015. at 10:26

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jedan uteg (ona radi s malom medicinkom; ja s utegom od 2,5kg ).
    Ako imaš loptu za pilates; ako ne, može i bez nje (ja ju nemam).

...kasnim
    Posljednje uređivanje od Maruška : 26.05.2015. at 10:34

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ni Tang ni Maruška, ali treba ti medicinka (koju zamijeniš girjom ) za "ball drop" što je u biti russian twist samo spustiš girju na pod svaki put , trebaju ti neki utezi za slide&touch (isto može girja) i stability ball za pulse up, ali ako se dobro sjećam Anci ga radi na kavuču.....
    eto to
    s tim da je meni za onu prvi vježbu preteško s girjom, radila sam sa dva utega po 2kg
    pogledaj prvo video, tati za sve nudi alternativu, tu zadnju vježbu za koju treba balance ball sam radila na podu (isto je ona rekla da može), malo je slabiji efekt, probat ću drugi put na kauču ili nečem (kako na kauču? ja imam one naslonjače za ruke sa strane, anci ti nemaš?)

sve u planku radim ili u tenisicama ili skroz bosa, bez čarapa, u čarapama mi se uvijek kliže (isto nemam tepih, radim na parketu ili laminatu)
    na podlozi radim samo ako se spuštam na laktove

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tnx Danci! Cinilo mi se da sam jednom nabrzaka pogledala pa da je bilo dosta nekih cudesa koje ja nemam.A ne da mi se improvizirat sama, lakse ovako kad ti Danci lijepo. objasni
    Meni se znaju tenisice klizat u planku ako je parket bas svjeze uglancan, tad malo navlazim vodom dzon.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja radim isto kao tangerina
    Mogla bi to ubacit negdi danas

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

za klizače - pa imate one anti-slip čarape u DM-a....
    ili gimnastičke papučice,meni su one super,doslovno me zaljepe na pod....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    za klizače - pa imate one anti-slip čarape u DM-a....
    ili gimnastičke papučice,meni su one super,doslovno me zaljepe na pod....
    Ima li tih gimnastičkih papučica u Intersportu ?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, Betty, Zhang, ne uspjevam s posla poslati Spajki filmić Enter the Kettlebell, a nemam pristup privatnom mailu.
    Dajte pls ako joj koja od vas može proslijediti da ne čeka do večeras.....
    i ja bi taj filmić
    ima anci moj mail

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ne mogu puno pisati jaaako mi se spava, odradila 12-i dan insanitya, počinjem dobivati struk ali stanje ispod pupka je katastrofa, jednostavno previše kože

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

plima, polako, ne nestaje sve u par dana. sad si udarila tempo, jesno mi je da dolazi ljeto, ali nemoj se dovoditi u situaciju da ti se nesto dogodi. polako. sve se doci na svoje mjesto.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tnx Danci! Cinilo mi se da sam jednom nabrzaka pogledala pa da je bilo dosta nekih cudesa koje ja nemam.A ne da mi se improvizirat sama, lakse ovako kad ti Danci lijepo. objasni

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

rehab,ne znam ja sam moje kupila na nekom web shopu,mislim blue gym,ček.....evo ih:http://bluegym.hr/shop/gimnasticke-papuce-basic/
    imam ih godinama i nisu se nimalo pohabale! savjet: uzeti br veće,dosta su uske!

plima, ta koža se teše mjesecima...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i ja bih filmic s girjom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    plima, polako, ne nestaje sve u par dana. sad si udarila tempo, jesno mi je da dolazi ljeto, ali nemoj se dovoditi u situaciju da ti se nesto dogodi. polako. sve se doci na svoje mjesto.
    i ja se slažem sa spajalicom

Ja se sjećam da je meni bilo smiješno gledati trbuh s rupicama koje su se počele pojavljivati, kao da je na mjestima prije nestajao. Izgledalo je kao da se celulit počeo pojavljivati s vježbanjem A prije vježbanja je bio fino zategnut ko bubanj ratni
    Posljednje uređivanje od larmama : 26.05.2015. at 12:25

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prijavak: 30ds level1 + zwow 60 (sa modificiranim sklekovima)

i taman na rastezanju se mala probudila
    a nije spala ni sat vremena...nakon neprospavane noci (3satni tulum)
    sad ju opet uspavljujem i kapam po njoj

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aaaaa, MB evo te u ovom članku...ja čitam i vidim sliku i sve se mislim,ma zašto mi je ova ženska poznata,LOL?

http://theathleticbuild.com/the-6-ke...time-to-learn/
    (slika pod Exercise 4: The Strict Press)

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja to sinoć primjetila kad sam guglala o girjama

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    aaaaa, MB evo te u ovom članku...ja čitam i vidim sliku i sve se mislim,ma zašto mi je ova ženska poznata,LOL?

http://theathleticbuild.com/the-6-ke...time-to-learn/
    (slika pod Exercise 4: The Strict Press)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da sam bar to ja al radim na tome

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kako nisi ista ti samo ima girju

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

spajka da je tuzim da mi je ukrala identitet?
    kad sam trazila avatar ova mi je prva naletila, a i lici mi ajde

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma ista ti, sad si se vratila s trcanja, bas se lijepo vidi

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni se i u patikama znaju noge klizati kad sam u planku i to me nervira. valjda je tamo u teretani pod izlizan od pustih nogu koje ga pregaze. morati ću smočiti malo patike kako je netko savjetovao. sinoć sam odvježbala sa nešto malo manje force. nemam više kila za skidati pa nisam toliko nabrijana sad mi je ko što sam prije rekla cilj popraviti još kondiciju. primjetila sam da sam dosta pokretnija. tamo di sam prije obavezno išla liftom ili pokretnim stepenicama sad biram skaline vulgaris i baš mi godi jer se ne uspušem ko prije pa sam si sva važna

tang, bravo za haljinicu. ja sam se navukla na moje krpice i kupila gomilu robe koje ne stignem ni nositi. neke stvari mi se nisu ni svidile uživo kad su stigle :/ to je mana kupovanja "na slipo".

i trebali ste me vidjeti kad sam neki dan sisterici u teretani onako s visoka rekla: "znaš Z., ovaj uteg ti se zove girja." pravi sam ekspert postala ali nisam je uzela u ruke. samo ih mjerkam za sada. ima ih od malih beba, pa do mrcina od ko zna koliko kila. malo me i plaše. zasad samo gledam one hrabrije i spretnije kako mašu njima. možda se jednog dana i odvažim.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

spajka obozavam te

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    i trebali ste me vidjeti kad sam neki dan sisterici u teretani onako s visoka rekla: "znaš Z., ovaj uteg ti se zove girja."

a za stvari koje si naručila pa ti se nisu svidile postoji rješenje, prodaj ih opet na moje krpice
    ja u biti tamo uglavnom prodajem, mislim da je ovo prvi put da sam kupila

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i kad smo već kod avatara. mene su malo u početku i sprječavali da vam se i ranije ne pridružim. mislim se ja... di ćeš ti bodulice među ove superžene. pa to su sve ko iz onih fitnes žurnala. onda mi je sinulo naknadno da su to možda profi slike. hebiga, kasno palim

al kad sam neke od vas upoznala i u rl skužim da niste daleko od ovih avatarki, no već je bilo kasno. sad ste mi ipak ljudovi od krvi i mesa pa ste mi postale inspiracija.

Flopi, nadam se da je s curkom sve ok, a tebi ni 5 pizza i čoksi ne može pokvariti tu fantastičnu liniju.

anabeg, samo naprid, tribala si viditi mene kad sam počinjala. izgledala sam beznadni slučaj. ovi u teretani su imali besplatnu komediju. jednom sam i ljosnula s pokretne trake. nije me toliko bolila skršena noga koliko ponos

sve ostale, želim vam puno dobrih vježbajućih trenutaka, ali i da poslije guštate u svojim uspjesima. i zato https://www.youtube.com/watch?v=E0gLk-yvWME

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    i kad smo već kod avatara. mene su malo u početku i sprječavali da vam se i ranije ne pridružim. mislim se ja... di ćeš ti bodulice među ove superžene. pa to su sve ko iz onih fitnes žurnala.
    vis kako moj ima lijepi trbusicic

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ma znam ja sve to samo mi je danas tako depresivan dan da mi sve izgleda loše, biti će mi bolje kad se naspavam i pojedem puno čokolade
    zadala sam si rok do prvog dana škole da izgledam najbolje što mogu da ne sramotim svog prvašića jer nisam baš puno stara

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vis kako moj ima lijepi trbusicic
    vi inkognito ste bili još sumnjiviji. nisam se dala zavarati tim pivskim trbusima. znala sam ja da je to za zavaravanje "protivnika"

imala sam malo prije fotosešn u kupatilu. konačno sam u trapkama niskog struka. do sad su bile sf za mene. poslije ću prebaciti neke uratke na fejs stranicu.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala cure
    danas je sve u redu
    idem odraditi taj 6w6p

bodulice, hahhahaa?
    da di ćeš ti
    a ona manekenka....

plima drži se, sutra je novi dan...
    sve vi koje ste nedavno počele, bravo za upornost
    meni su bilio najgori ti prvi dani
    tjedni

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

presla na drugi mjesec max outa i zavrsit cu ga taman prije odlaska na more.
    max out power, max out na 17:13

Probala sam TGU s girjom, s densom i napravim, ali lijevom koja je defektna i slabija i jos kad je vidim iznad glave sam se iskreno prestrasila. nije bilo rahele da je lovi. pa sam odlucila tehniku savladati s 5 kg utegom jel to OK? Danciiiiiiiiiiiiiiii? alooooooooooooo?

Bodulice salji slike na pp za nas koji nismo na fejsu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ova osmica je trenutno za mene ne prilagodjena, prelagana za swing, preteska za TGU i clean.
    al ajd bar je roza

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas lagani jogg od 8 km, pace slab, ali nisam se ni pratila, bas sam htjela opusteno i lagano istrcati.

Thing prosla skro ok
    Frizura kul :D

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e spajka šta mi nisi bliže da ti lovim tu girju iznad glave

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

aqua svaka čast.
    Motivcija za 4 dan DS-a! grlo me boli ali odradila sam ga!!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Uslikala sam se popodne, to mi je za "prije", nadam se da ću uspjeti i imati pokazati što za "nakon"... poslije slikanja sam brzo navukla majicu nazad, u ogledalu sve izgleda ljepše sa malo tkanine preko

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    aqua svaka čast.
    Motivcija za 4 dan DS-a! grlo me boli ali odradila sam ga!!
    Bravo! ja večeras radim 4 dan..nadam se da ću uspjeti bez prekidanja što sa strane maloga, što sa strane iznemoglosti..
    Taman se rješili povraćanja i proljeva, a sad mi se čini da mu se lagano kuha bronhitis. Poluditi ću..Drugi put u ovih malih 6 mjeseci života

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •