meni je to glavna mana 30 day shreda, ripped in 30 i ostalih starijih Jillinih programa, jednostavno mi je neizdrživo 10 dana zaredom radit jedno te isto,i što je još gore slušat njeno isto brbljanje
jedno rješenje je nakon par puta, kad naučiš napamet šta treba radit, smanjit ton na Jillian i upalit muziku dok radiš
prelazak na drugi level ako nisi dobro svladala prvi mi se ne čini kao dobra ideja, cure su obično smatrale taj 2. level dosta teškim, i težak je tj. nagao prijelaz sa prvog na drugi
ja bih radije kombinirala sa jednim sličnim, recimo ripped in 30, pa jedan dan radiš 1. level jedne, drugi dan 1. level druge, dakle da je na istoj razini zahtjevnosti
ali, to je ta prednost body revolutiona, što kod njega u svakoj fazi vrtiš 3 različita workouta, mada je meni i to znalo dosadit, ali puno manje
anabeg je pitala može li vježbat due od 10 dana, ne možeš, anabeg, ako odradiš 11. dan Jillian će znati i doći će ti doma i reći: "nismo se tako dogovorile!"
naravno da možeš, sjećam se jedne forumašice davno, kad sam prvi put i čula za 30ds, da je radila svaki level po mjesec dana. Ja nema šanse da bih to izdržala jer mi s padom zanimljivosti drastično pada motivacija, prije bih kombinirala kako sam gore napisala

"