Stranica 42 od 141 PrviPrvi ... 3240414243445292 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uh, Lili, nadam se da će se muž brzo oporaviti i da nije neka jaka upala...

on topic, nemam ništa za prijaviti

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lili, nadam se da sve dobro prođe i da se brzinski oporavi ~~~~~~~~~

Rahela, a meni?! Mene si zaboraliva šmrc.....

Anci, odrađeno jutros. Kombinacija 16-12kg. Vrime 24'33''. I jako jako mi se svidio!!! Kako se zove? Zapisala sam ga pa čeka naziv
    I da, najgori su onih 25 RT, ali bome ni onih slijedećih 20 nije zafrkancija
    Dodala 30 alt clean (12kg) + 3 rounds 5/5 1 legged press (8kg).

Zaboravih, super Tang za filmić!!!! Ima taktika, predobro
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 28.05.2015. at 07:24

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Joj, aqua, hvala na podršci, kao i svim ostalim curama. Stvarno me "strah" tog drugog levela. Ne bojim se ja da neku od tih vježbi neću moći odraditi, nego se bojim da mi 10 dana neće biti dosta da uspijem to u komadu odgurati do kraja. Na ovom videu koji ja pratim, mi se čak čini da i ona tamnoputa cura koja radi "težu" verziju je par puta klonula??

Cure, jel ja mogu i duže od 10 dana raditi taj level 2, ako mi 10 dana ne bude dovoljno da ga odradim bez problema?

Eh, skoro zaboravih, Rahela, divna si. Čini mi se da ti i Ginger imate dosta slična tijela, građu, ako sam dobro zapamtila Uglavnom, obadvije prekrasne.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Danči, ja kad čitam tvoje postove, mislim na one postove u kojim pišeš što si radila, shvatim koliko zapravo malo znam o vježbanju i vježbama

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam zadovoljna i programima koje vjezbam i mišićima i kondicijom i ucestaloscu... al da hoce ta f.....g vaga pasti ispod 60 :mad:
    Površna sam, znam. Al se vec godinu dana vrtim u tih 60-62 kg. Pa sta je 59.9 takva muka postići?
    Mislim, znam ja u cemu je stos. Al sam svejedno u nadi da 30 deka moze dolje i uz ledeni vjetar s vremena na vrijeme
    Posljednje uređivanje od Cubana : 28.05.2015. at 07:41

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cubana i samoj mi je tako, totalno te razumim

anabeg slobodno produzi koji dan ako mislis da ti triba
    Posljednje uređivanje od malena beba : 28.05.2015. at 08:02

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala cure

cubana, pa nemoj se vagat nakon ledenog vjetra,
    zna se kad se ide na vaganje - obrnuto nego bebe na prvi pregled

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

danas mi predstoji 6- dan levela 1 DS a meni to već dosadno..svaki dan isto,meni to brzo dosadi. Ja bi možda kombinirala pa prešla već na level 2,pa se opet vratila i tak malo. Valjda to neće ništa promijeniti.bitno da se radi jel.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo da se javim! Imala sam par dana slobodno od vježbanja- upalila sam mišiće na rukama toliko da sat nisam mogla vezat na zapešće. Podlaktice otekle. No dobro...sinoć sam odskakala yogu meltdown. Danas nastavljam sa pravim treninzima a navečer opet yogu. Odlučila sam malo drvit po njoj jer mi fali stabilnosti.
    Inače ne stignem baš na forum i kad ovako jednom tjedno dođem onda vidim svakakve novosti (bebo čestitam!!), cure dijele fotke, a ja u tome ne sudjelujem i ta mi motivacija malo fali. Da sam češće tu, možda bih se i odlučila ipak neku vježbu odradit bez obzira na bolne ruke...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

optimisticna pa poslat cemo i tebi fotke
    jedino nisam sigurna zasto meni cestitas :misli:

tigric a da uzmes neki drugi program kad ti je ovaj vec dosadio?
    Posljednje uređivanje od malena beba : 28.05.2015. at 08:09

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala cure na podrsci.
    bit ce muz dobro,mora.

Rahela imas odlicnoooo tijelo, formu.bravo svaka cast!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zadovoljna i programima koje vjezbam i mišićima i kondicijom i ucestaloscu... al da hoce ta f.....g vaga pasti ispod 60 :mad:
    Površna sam, znam. Al se vec godinu dana vrtim u tih 60-62 kg. Pa sta je 59.9 takva muka postići?
    Mislim, znam ja u cemu je stos. Al sam svejedno u nadi da 30 deka moze dolje i uz ledeni vjetar s vremena na vrijeme
    potpuno te razumijem
    ja sam bila presretna kad sam pala na 59cijelih9 i to sam ovdje bila i prijavila
    i sad bih rado riješila jastučiće na nekim mjestima, flopi kaže da se to radi u kuhinji, a ja se još nadam da je u krivu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi predstoji 6- dan levela 1 DS a meni to već dosadno..svaki dan isto,meni to brzo dosadi. Ja bi možda kombinirala pa prešla već na level 2,pa se opet vratila i tak malo. Valjda to neće ništa promijeniti.bitno da se radi jel.
    meni je to glavna mana 30 day shreda, ripped in 30 i ostalih starijih Jillinih programa, jednostavno mi je neizdrživo 10 dana zaredom radit jedno te isto,i što je još gore slušat njeno isto brbljanje
    jedno rješenje je nakon par puta, kad naučiš napamet šta treba radit, smanjit ton na Jillian i upalit muziku dok radiš
    prelazak na drugi level ako nisi dobro svladala prvi mi se ne čini kao dobra ideja, cure su obično smatrale taj 2. level dosta teškim, i težak je tj. nagao prijelaz sa prvog na drugi
    ja bih radije kombinirala sa jednim sličnim, recimo ripped in 30, pa jedan dan radiš 1. level jedne, drugi dan 1. level druge, dakle da je na istoj razini zahtjevnosti
    ali, to je ta prednost body revolutiona, što kod njega u svakoj fazi vrtiš 3 različita workouta, mada je meni i to znalo dosadit, ali puno manje

anabeg je pitala može li vježbat due od 10 dana, ne možeš, anabeg, ako odradiš 11. dan Jillian će znati i doći će ti doma i reći: "nismo se tako dogovorile! "
    naravno da možeš, sjećam se jedne forumašice davno, kad sam prvi put i čula za 30ds, da je radila svaki level po mjesec dana. Ja nema šanse da bih to izdržala jer mi s padom zanimljivosti drastično pada motivacija, prije bih kombinirala kako sam gore napisala

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Isuse, danci, svaka cast!!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Je nam draga ta magicna brojkica 59
    Cubana, jesi probala zacrtat neki kratki rok, recimo samo jedan tjedan da bas zestoko pazis na prehranu. Pa razmisljas o vikendu kako ces jesti ledeni vjetar samo se prije toga obavezno izvazi
    Meni su noge bas umorne danas, razmjsljam o restu, nisam ga imala 2 tjedna.
    Anabeg, samo ti produzi, a mozda iznenadis sama sebe pa odradis sve super i u roku!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    potpuno te razumijem
    ja sam bila presretna kad sam pala na 59cijelih9 i to sam ovdje bila i prijavila
    i sad bih rado riješila jastučiće na nekim mjestima, flopi kaže da se to radi u kuhinji, a ja se još nadam da je u krivu
    I ja čekam 59,9. Al nikako...

ivana s, bravo!
    Ja sam jučer prvih kilometar i po za manje od 9 minuta. Ali me to toliko izblesiralo... Definitivno nisam ni blizu spremna za takve brzine.
    Danas opet jako puše. Tako da, poučena jučerašnjim iskustvom; vjerojatno neću na trčanje. Rebra su se malo oporavila, možda onda ponovo perfect abs... Jutros napravila nešto bridgesa...

rahela, super slike!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s odmori! i odmor je bitan

ja se nadam da ce ova bura prestat da mogu ic trcat danas

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, odrađeno jutros. Kombinacija 16-12kg. Vrime 24'33''. I jako jako mi se svidio!!! Kako se zove? Zapisala sam ga pa čeka naziv
    I da, najgori su onih 25 RT, ali bome ni onih slijedećih 20 nije zafrkancija
    Dodala 30 alt clean (12kg) + 3 rounds 5/5 1 legged press (8kg).
    šta si to radila, aj napiši

ja jučer ništa, a spadam s nogu
    ima li išta gore nego kad se ujutro umoran probudiš
    danas možda nešto napravim kad gosti odu, ovisi kad će to biti

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

beba,kod mene uvijek nastupi dosada nakon par dana,tak da ako i promijenim program opet će isto.jedino da kombiniram kako tangerina kaže. I glazbu. A pošto kombiniram vježbanje sa spavanjem bebe nemrem baš raspaliti da se uživim..ah,isprike moje...al odradit ću ja,nema odustajanja. To samo malo kukam tu da mi bude lakše!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Betty, koju tortu si spremala? I kome je rockas, djetetu?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

anabeg je pitala može li vježbat due od 10 dana, ne možeš, anabeg, ako odradiš 11. dan Jillian će znati i doći će ti doma i reći: "nismo se tako dogovorile! "
    naravno da možeš, sjećam se jedne forumašice davno, kad sam prvi put i čula za 30ds, da je radila svaki level po mjesec dana. Ja nema šanse da bih to izdržala jer mi s padom zanimljivosti drastično pada motivacija, prije bih kombinirala kako sam gore napisala

ma mislila sam jel to mjenja što bitno..na rezultatima npr.
    Imam i ja taj problem inače, ali teško da će mi pasti motivacija na tom drugom levelu, jer ga ja mislim raditi toliko dugo koliko mi bude potrebno da ga odradim cijeloga bez odustajanja. Motivacija će mi biti doći do kraja tog levela, do te zadnja minute, tako da teško da će mi postati manje zanimljivo dok to ne uradim, dapače.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

torta je bomba
    na dnu je ottolenghijev chocolate fudge cake, na to ide ganache krema i još gore šlag, po vrhu jagode
    moram još onu čokoladnu ogradu napraviti
    ide skoro kila čokse u to
    sinu je rođendan danas i poželio je tortu kao što je mlađa imala

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Maruška

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    torta je bomba
    na dnu je ottolenghijev chocolate fudge cake, na to ide ganache krema i još gore šlag, po vrhu jagode
    moram još onu čokoladnu ogradu napraviti
    ide skoro kila čokse u to
    sinu je rođendan danas i poželio je tortu kao što je mlađa imala
    zamisli da smo nešto ovakvo donijele na radionicu, a ne one salatice vaše

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Anabeg, samo ti produzi, a mozda iznenadis sama sebe pa odradis sve super i u roku!
    Moram priznati da se i ja tome tiho, potajno nadam :pppsssstttt:
    Posljednje uređivanje od anabeg : 28.05.2015. at 09:15

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku

ma mislila sam jel to mjenja što bitno..na rezultatima npr.
    Imam i ja taj problem inače, ali teško da će mi pasti motivacija na tom drugom levelu, jer ga ja mislim raditi toliko dugo koliko mi bude potrebno da ga odradim cijeloga bez odustajanja. Motivacija će mi biti doći do kraja tog levela, do te zadnja minute, tako da teško da će mi postati manje zanimljivo dok to ne uradim, dapače.
    ma kužim te ja sve
    ja sam shvatila da dok god ti je ono što radiš zahtjevno, to ima učinka
    kad odradiš i skužiš da se nisi pretjerano umorila, da bi mogla komotno još, to je trenutak za pojačat vježbe
    tako da ako ti je 10. dan to još uvijek sve crkitis, možeš produžit
    ali kako kaže ivana s, možda sama sebe iznenadiš, brzo se to promijeni. plus čak mi se čini da je netko rekao da mu je treći level bio i lakši od drugog, ali to bolje da se javi netko tko je ovaj program ekšuli uradio

betty, divno, pa to je praktički fontana
    ja u subotu idem na jedan rođendanski roštilj i baš sam zamislila jednu tortu s jagodama napravit, ali ne sa čokoladom, više tipa cheesecake ili nešto

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    zamisli da smo nešto ovakvo donijele na radionicu, a ne one salatice vaše
    letile bi girje i od 30 kila ko ptičice

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ajmeeee betty koja tortaaaa.......
    Moja princeza ne voli kolače, uopće. Jedino što jede su božićne zvjezdice (one ljepljene marmeladom). Voli jagode pa će dobiti parfe tortu od vanilije s jagodama. Valjda će bar jagode pojesti
    Za vrtić je poželila sladoled umjesto torte, pa će dobiti sladolednu tortu. Ajd, sladoledni će dio bar pojest...

Betty, to je ladder pendulum + russian twist sit up + 30 sec high knees - 9 rundi. Poslala mi Anci da je mrak i da moram probat i stvarno je super super! A zadnja loža me baš zateže

Cure Maruška, Ivana, Cubana, Tang....ja imam taj problem na 53. Tu sam valjda 1,5god i ni makac. Ako i padnem nekim ludilom, ma nazad sam dok si reko keks. A iskreno, ja sam na malo kcal (1200-1300), ne jedem uh, pa se svejedno ne mičem. Cheat svaka 2 tjedna u prosjeku. Ne znam kakav mi onda flaster još treba.....i onda pop....m i kažem nek ide sve kvrapcu za koga se ja to tako mučim......

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, danci je radila summer shred 2 x.
    Jesi ti radila to? Onaj s pendulumima i rt? Jesi, cini mi se. Piramida.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ma kužim te ja sve
    ja sam shvatila da dok god ti je ono što radiš zahtjevno, to ima učinka
    kad odradiš i skužiš da se nisi pretjerano umorila, da bi mogla komotno još, to je trenutak za pojačat vježbe
    tako da ako ti je 10. dan to još uvijek sve crkitis, možeš produžit
    ali kako kaže ivana s, možda sama sebe iznenadiš, brzo se to promijeni. plus čak mi se čini da je netko rekao da mu je treći level bio i lakši od drugog, ali to bolje da se javi netko tko je ovaj program ekšuli uradio
    Vjerojatno ima istine u tome da je npr. nekom level 3, lakši nego 2. Evo npr, u ovom levelu 1 meni je lakše skakutati na kraju kad već umirem, nego ono na početku?? Zašto je tako? Možda se tek tada zagrijem?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Cure Maruška, Ivana, Cubana, Tang....ja imam taj problem na 53. Tu sam valjda 1,5god i ni makac. Ako i padnem nekim ludilom, ma nazad sam dok si reko keks. A iskreno, ja sam na malo kcal (1200-1300), ne jedem uh, pa se svejedno ne mičem. Cheat svaka 2 tjedna u prosjeku. Ne znam kakav mi onda flaster još treba.....i onda pop....m i kažem nek ide sve kvrapcu za koga se ja to tako mučim......
    Kad pročitam ovo, jasno mi je da se nemam što žaliti.
    Naime, kod mene je svaki dan cheat day.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Cure, "razumije" li se neka u Pariz? Trebam složiti jednodnevni izlet pa mi treba mala pomoć.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja danas necu nista, boli me sve od jill i zuzi

Plus, u totalnoj sam depri, tulim od jutra
    Dijete mi danas ima zadnju predstavu u vrticu
    Ne znam kako ce to izgledati kad pocnem ridati pred svima
    Bas mi tesko pada...
    I jos joj ne moze doci najdraza baka pa je i ona malo tuzna
    Evo, sad opet tulim...
    Anci, sestro

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    optimisticna pa poslat cemo i tebi fotke
    jedino nisam sigurna zasto meni cestitas :misli:
    mislila sam na skuliranu.... ups
    daklem
    zasad skulirana čestitam
    (ili sam opet fulala )

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

odradila 6 dan. Ah.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

danči, u našem vrtiću su zabranili i torte i sladoledne torte, a zato one kartonske smiješ napuniti kakvim god smećem hoćeš

radila sam summer shred 2, i meni je bio super
    još da mi muž nije gledao na sat dok sam ga radila...

maruška, šta te zanima za pariz?
    mi smo prije skoro tri godine bili dva dana (imali smo turneju)

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A za slikice sam spremna! Samo šaljite! Meni treba motivacije, imam još 8 kg za skinuti, a na neku djetu ne smijem radi dojenja. Dakle samo vježbom... lakše bi bilo ne jesti.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Plus, u totalnoj sam depri, tulim od jutra
    Dijete mi danas ima zadnju predstavu u vrticu

moj je tek dogodine predškolac, ali sam jučer skužila da njegova cura završava danas, i da je pitanje koliko će se viđati jer ne živimo u istom kvartu
    pa me silna tuga uhvatila, on nije toga niti svjestan pa sam ja tužna za njega
    a dogodine ću bit ko ti sasvim sigurno

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme Lili, gušterača je zeznuta, nadam se da će sve biti ok.
    Anabeg, ja sam svaki level radila po 7 dana jer bi mi strašno dosadio. Nisam niti jednom došla u fazu da svaki mogu odraditi s lakoćom, ali sigurno je bila manja šteta od prelaska na novi level, nego od odustajanja od vježbanja zbog dosade. Level 2 mi je teži od 1 i 3, ali brzo ćeš upasti u formu, baš kao i u level1
    Cubana, ja te totalno kužim. Mislim, neću griješiti dušu, izgubila sam 3 kg i ponešto centimetara u ovih manje od mjesec dana koliko vježbam, ali imam osjećaj da bi sa mene sletilo puuuno više kad bi pazila na prehranu. Ručak mi je ok, jedem povrće, meso, to štima. Ali doručak mi je prestrašan, kruh, nutela, keksi, kolači.... I ne večeram uopće. Da sam sredila prehranu i počela piti L carnitin, sigurna sam da bi mi sletilo barem 6 kg. Ali, taaaako mi se ne da.

P.S. Cure koje želite smršaviti, pijete li čajeve? Ja kupujem u Kući čaja žuti čaj i stvarno je super pomoć u mršavljenju, baš mi ubrza metabolizam. I zeleni čaj je odličan, ali on sadrži kofein pa ga izbjegavam. Prije sam ga koristila, pa navečer nikad zaspati. Mislim da se, uz zeleni i žuti, preporučuje i bijeli čaj za mršavljenje. Moja iskustva su jako pozitivna. Naravno, podrazumijeva se da kupite pravi čaj, ne onaj u vrećicama.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ginger :hug:
    Ja sam se jucer rasplakala na priredbi u vrticu a dijete mi uopce nije predskolac, ali je u mjesovitoj grupi.
    Betty, zvuci mljac! Ja obozavam spremat kolace ali ni moji nisu neki ljubitelji pa se obicno mm ljuti jer on na kraju pojede vecinu.
    Optimisticna, ja sam se jedno vrijeme drzala lchf principa iako sam dojila malu bebu, 3-4 mjeseca je imala.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ginger

jesam ja jedina nemajka koja ne plače na rastanke u vrtićima, prvi dan škole...?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ginger

betty, kod nas su troga pravila u vrtiću. Može torta iz slastičarne ali moraju je oni dovesti kombijem-frižiderom, moram imati račun i deklaraciju nakeljenu i to s datumom tog jutra. Onda oni čuvaju komad torte sa deklaracijom i računom 3 dana u frižideru. Ako nekom pozli, torta ide na analizu i onda kreće košmar sa slastičarnicom. Što je realno meni i ok.
    Zato sladolednu tortu mogu kupit i donijeti bez problema i ceremonija, ali račun mora biti isto od tog jutra. Srećom pa je Billa na 50m
    A ove papirnate su mi ionako njak. Ne znam, staromodna sam. Nakrcat unutra gomilu sr... radije mi je da maznu komad poštene torte ili sladoleda.....

Parfe vanilija + jagode je za igraonicu - ali tamo dolazi direkt iz slastičarne, a za doma ću pokušat i ja napravit takvu...makar se još i nećkam sa Pavlovom ili ledenim vjetrom. Bilo kako bilo, jagode i vanilija su sigurne
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 28.05.2015. at 09:41

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    A za slikice sam spremna! Samo šaljite! Meni treba motivacije, imam još 8 kg za skinuti, a na neku djetu ne smijem radi dojenja. Dakle samo vježbom... lakše bi bilo ne jesti.
    Mislim da možeš izbaciti bijelo brašno i rafinirani šećer, te izbjegavati kasnu večeru. Ako ti se jede kasno, možda pojesti neki protein, npr. pileći file sa salatom ili bjelanjke. Možeš piti i žuti čaj, on ne sadrži tein i kofein.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    provaj dobroooo ispraznit crijeva i mjehur prije vaganja....
    (npr. napucaj se chia ili lanenim sjemenkama dan prije pa da protutnje kroz crijeva)

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

danči, hvala ti na filmićima, srce si! tek sam ih sad sve poskidala
    probat ću tangerina metodu zavaravanja protivnika, možda se i moj preobrati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

betty, idemo obiteljski na jedan dan pa trebam složiti neki raspored: di, što i kako. Našla sam na internetu neki "plan puta", malo ga prilagodila prema svojim željama i sad mi treba netko to pogledati i reći je li realno izvedivo, hoće li biti prenaporno, trebam li na još što obratiti pažnju...
    p.s. kad stigneš, ajde stavi recept za tu tortu.

rehab, ja sam kupila L carnitin ali ga redovno zaboravljam popiti. U zadnjih mjesec dana sam ga popila dva puta i od toga jednom jučer kad i nisam odradila trening kako spada.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, "razumije" li se neka u Pariz? Trebam složiti jednodnevni izlet pa mi treba mala pomoć.
    oui, reci? samo bilo što jednodnevno u tom gradu je ufff..jako teško....

Optimistična,fala! Mislila sam otvorit 2u1 vježbački topic samo bi bila arija,ha ha....previše je trudnica samo na onoj "strahovi,panika,itd"..temi pa kontam da koju preobratim malo da počne vježbat....

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

eto, ja se slažem sa mišljenjem da je L carnetin u najbolju ruku placebo. Njegova učinkovitost nikada nije dokazana.
    Zato, za podizanje energije možete probati guaranu ili macu, one dokazano pomažu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

eto, ja se slažem sa mišljenjem da je L carnetin u najbolju ruku placebo. Njegova učinkovitost nikada nije dokazana.
    Zato, za podizanje energije možete probati guaranu ili macu, one dokazano pomažu.
    Meni je trener u teretani rekao da je l carnitin jedino što dokazano pomaže topljenju masti. Dok sam ga koristila, stvarno su mi kile brzo padale. Doduše, koliko znam, one prve kile idu najbrže, možda je i do toga..

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da se vratim na temu torte
    obožavam onu mascarpone s jagodama - to mi je najfinija i najdraža torta uz onu 4 čokolade

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •