ginger hug
Sasa, samo se ti ceri mojoj ruzicastoj naravi i vjecitom optimizmu!
I meni su body crusevi p.dim naspram shredova (osim ss1).
Recimo jucerasnji i danasnji bc, 1 i 2 su onak, nista spesl naspram shredova.
Nema vise ni novih cardio shredova ni bc ni kb, jeste skuzile.
Ajme Ginger zar i koze dosle na red? Ima li ista da vas je zaobislo??? Drzi se i gledaj odspavat svaku sekundu kad ti mala zaspe.
Drzi se Ginger!
Vibram da sve brzo prodje.
Thnx cure
Idem u vrtic kad im prodje spavanac
Ja se jos nadam da su mozda ubodi od komaraca (gadno je fasovala)
Optimista i ja LOL
Anciza tvoj optimizam
Al cure, ma nije kod nas samo jad i cemer, stvarno...samo se ponekad tako cini
Jest da nam se ove godine zaredalo, al nama je stvarno lijepo u zivotu
I ne bih se mijenjala ni sa kim
A sto se tice beba, ah, ni ovo me nije dotuklo, jos uvijek mi ponekad bude zao sto vise nikad necu biti trudna i imati novorodjence
Za psihica, zar ne?![]()
Nije za psihica, vjerujem da te sve kuzimo
Tesko je kad su bolesni, ne spavaju ili su u nekoj zeznutoj fazi, ali sve to prodje
Pa ce tako proci i vodene kozice, sada ili nekad kasnije
I od mene srce na ancin optimizamonako in general
lol na ancin optimizam!
i ja kužim ginger sve do onog dijela s novorođenčetom i trudnoćommeni se više stvarno ne da biti posvećena nekome 24/7 i dijelit vlastito tijelo s nekim drugim
ponekad me uhvati sram da imam premalo djece jer prave hrvatice imaju bar troje, a i sama sam iz mnogodjecne obitelji, ali još uvijek (a možda nikad) nedovoljno da se odlučim na treće
načelno si ostavljam tu mogućnost, al nekako ne vjerujem
kakve sam sreće, da odlučim, mislim da bih blizance dobila
Posljednje uređivanje od betty blue : 10.06.2015. at 14:21
betty sve moje misli, strahove i ostalo si lijepo sazela. i ne treba ti onaj skartoc![]()
Ja te potpunk razumijem Ginger. Iskreno ne bih imala nista protiv da mi se dogodi jos jedno dijete. Samo sto sam ovih troje bas planirala i jedva cekala ugledat plus a sad mi se polako javlja osjecaj da je sasvim dovoljno ovih troje i malo bih se odmorila koji put :loool:
Ginger
I ja nekad pomislim kako bi bilo lijepo imati još jednom. Srećom (ili možda ne?), MM ne misli tako.
[QUOTE=Ginger;2778954]Thnx cure
Idem u vrtic kad im prodje spavanac
Ja se jos nadam da su mozda ubodi od komaraca (gadno je fasovala)
Optimista i ja LOL
Anciza tvoj optimizam
Al cure, ma nije kod nas samo jad i cemer, stvarno...samo se ponekad tako cini
Jest da nam se ove godine zaredalo, al nama je stvarno lijepo u zivotu
I ne bih se mijenjala ni sa kim
A sto se tice beba, ah, ni ovo me nije dotuklo, jos uvijek mi ponekad bude zao sto vise nikad necu biti trudna i imati novorodjence
Za psihica, zar ne?[/QUOTE
ja bas vas zamisljam kao jednu veliku sretnu obitelj s raznoraznim dogadjanjima koja zivot cine slatkim neponovljivim i zanimljivim.samo vi uzivajte!
I drzim fige da nisu kozice.
jesam ja jedina koja ni u snu ne zeli jos jedno :skartoc:
ono, nema nikakve sanse, ne zelim. cimavica ima vec 12 god, maza 8, napokon mozemo di ocemo i kad ocemo, nebi
se toga sad odrekla :sebicna nemajka:
Mb, ti si kao moj muz. Znala sam u polusali pitati hocemo li jos koje kad su ove dvije ovako slatke
Ja ustvari ne bih, on nikako. Ja sam se malo neckala jedno vrijeme jer se jos smatram mladom![]()
mm isto nebi
al sestra ima dvoje malih pa valjda dovoljno uzivam sa malom djecom pa ne pozelim svoju![]()
Napravila sam osmicu!
Mila majko, koliko knee tuck u planku, ubili su me. Prva vjezba traje 12,13 minuta lool. Pola treninga.
Anci bravo!
Ja luzer tako nesto ne bih jos pokusavala
betty lol na prave hrvatice, pa di si to spuknula ko neki razlog? lol
ma, kuzim ja da se vama vise ne da, pogotovo kad imate vecu djecu
evo, vidim i ja kako mi je s vecima sve jednostavnije
al i dalje mi je predivno imati bebu
isto ko i ivana s, ne bih imala nista protiv da se zalomi jos jedno (al nije bettyn razlog majkemi)...samo sto to kod nas i nije bas moguce pa ce ostati ovako
a mm ne bi sad, al bi rado za koju godinu (mos mislit, kad na dijagnozu dodamo jos moje godine- je, rajt)
uglavnom, ja jos uvijek nisam sigurna jesu li kozice
ko tuka - gledam i ne kuzim
ni baka, ni mm
Ali, muz sredio vezu tv-a i kompa pa cu sutra probat ugurat jedan ovaj Zuzkin sto je Anci linka
Kak se vi zagrijavate za njene wo?
odličan link sa savjetima o split squatu....http://www.girlsgonestrong.com/sharp...-squat-skills/
(meni npr. u početku nije bilo jasno što je problem sa 1vom slikom...)
definitivno mi je iduća investicija ogledalo koje ću naljepit na zid u sobi, sada se trudim vidit odraz u balkonskom staklu ne bi li ispravila posturu....
pokušavam linkat double KB TGU al' mi ne ide,nisam znala da se i to može....hint za sve sa po 2 girje iste kilaže!![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 10.06.2015. at 21:28
Mb nisi jedina sta ti je.
Ginger ako ih je sutra vise onda su koze, a ako ne nek strucni procijene.
Ja imam frizuru. Osisala se dosta.
još znojna, prijavljujem da sam napravila zwow 14
crkla sam, u mnogim vježbama nisam napravila toliko ponavljanja koliko ona jer dosta sporije radim
jumping lungese sam radila po prvi put pa sam njih radila bez utega, i ovako mi je bilo teško
i burpeese sam radila obične, izbacila onaj jedan skok
i bila sam uvjerena da smo odradile zadnju rundu kad je ona rekla "ok, još jedna runda"
pa sam ponosna na sebe što se nisam pravila da to nisam čula i ugasila video, nego nekako izvukla iz sebe i tu zadnju
uglavnom, stvarno nije laka ta zuzka, ajde one petominutne nekako izdržim, ali ovde stvarno crknem
Tang, bravo, uljepsala si mi vecer!
Super, super!!!
Bravo Tang!!!!!!! Svaka čast!!!!!!
Spajka, super za novu frizusad možeš odmah i jedan čaj opalit
Skulirana, ne mogu si zamisliti double TGU nikakomoram ić potražit da i to čudo vidin, makar, ja sa moje 2x12 mogu samo sanjat da išta od taga izveden. To je skoro pola moje kilaže....
Bravo tang
I ja sam mislila zwow 14 danas al uletilo trcanje pa cu sutra. 7 km, crkla sam. Uzasno je sparno!
Spajka bravo za frizuruos nam pokazat?
![]()
Spajka, ukazi se negdje! Volim frizure. Nisam bila 100 godina, hodam cupava i neukrocena po novom
Nakon ss8 sam bila sama doma i bas sam pozeljela malo zraka pa sam odrolala krug. Onda su se skupila djeca, pekla palacinke. Sebi sam napravila palacinke od 1 jajeta, zobenih pahuljica i malo pirovog, malo kravljeg mlijeka. Lagane su i fine. Sto se tiče pirovog brasna, djeca su se skroz navukla i danas im od psenicnog uopce nisu bile fine! Unistila sam ih (djecu)!
Ujutro se nadam beginner no 4.
prijavljujem da vježbam i dalje. za vikend nisam jer smo u subotu bili na piru, a nedjelju sam se oporavljala od hrane i alkohola
frizuru sam imala za taj pir, a ostatak vremena je u repu ili samo oprana i posušena na zraku. ne volim friziranje, dosadno mi sjediti u salonu po dvi ure kad se piturajem pa to radim tek 3 puta godišnje. i to mi je puno. zato mi je lakše s dugom kosom jer sam kratki friz stalno morala održavati.
sad nakon treninga ne radim plank onoliko koliko najviše izdržim nego radim 3 serije po 45 sec. tako je rekao trener mm da je bolje pa sam i ja počela tako. prva dva puta sam skroz dobro, ali zato ovaj 3. put krepajem. danas nisam ni uspjela taj zadnji put izdržati 45 sec nego sam se bacila na strunjaču ranije.
uspjeh Danči,voila: https://www.facebook.com/mollymgalbr...1749822281764/
ova radi sa 2x8kg a para mi prilično mišićava i jaka...ja jedino imam duple 4orke pa ću s njima provat....
tang,ajde garant nisi puhala ko' ona,LOL...
Jutros beginner 4. Lagano.
Nisam poslije stigla ni petominutni.
Tang, poslije ti nadjem jos nesto, necu (pre)tesko! :D
Jesi radila 60?
Jutro!
Kad se hvalimo s frizurama i ja imam novu
tang bravo!
Anci stavi, i ja biljezim!
Ja sam radila 60 i super je!
Kozice ne znamo jos uvijek jesu li, nema tockica nista vise, idemo popodne doktorici...ostala doma
nisam radila 60, idem vidit na šta liči
imam žulj na najčudnijem mjestu, ispod malog prsta, na zglobu, ne znam je li žulj ili kao da je koža malo pukla
ginger, možda su kozice, ali blage, vibram ti za to, da ih se napokon riješišima li temperaturu?
tang loool
probaj ovaj 8-minutni: https://www.youtube.com/watch?v=DC9up-sqrl4
i zwow 46, ne znam jel ti ovaj težak, ima one leg burpee, pokušaj makar dva ponavljanja one leg pa onda klasični burpee. nema druge nego probati makar malo.
https://www.youtube.com/watch?v=OEC-mXQvq7g
i zwow 60: https://www.youtube.com/watch?v=lXcn1Ko8z1g
Posljednje uređivanje od Anci : 11.06.2015. at 08:39
vidiš kako sam pametna
i zuzi slično kaže na blogu
I’m a firm believer in trying new things and always challenging myself. I think this is essential for personal growth.
Anci draga ti spoj i pametnog i lijepog.
mene popodne ceka zeljezo, tesko (ja se nadam 12 kg), okruglo. za sad imam samo sifre, popodne cu imati valjda i u rukama![]()
v. je zdrav, bez temperature i gladan. ja sam odradila summer shred#3 i cardio&absx.
stigle su mi nove kuharice jučer s amazona. također i ottolenghijeva. pa me zanima danci, betty i ostale low carb cure, u šta spada slanutkovo brašno? jel ga jedete?
Moj ritam trčanja planiran kao pon-sri-pet je sve teže održiv. Čini se da će se svesti na pon-pet.Šteta.
A doma se nikako pokrenuti...
Ja slanutak stalno konzumiram. Cek danci a kaj je s drugim grahoricama? Leca? Grah? Grasak?
zabranjeno
baci oko![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 11.06.2015. at 10:11
Slanutak (i druge grahorice) ima dosta visok udio uh. U pravilu ih ne jedem, al ponekad si priustim, iako me strasno napuhuju
Sasa, mislim da se stvarno ne trebas odricati grahorica, one su po paleu ok, a po lchf nisu. a tebi lchf ne treba
ja se trenutno davim u zelenim mahunama,pun mi ih je djardin....i mislila sam da su i one na no-no popisu ali nisu....
jela sam i bob dok ga je bilo, ali spravljam ga tako da obarenim bobcima skinem opnu koja je najveći problem pa onda ne minavam....
Danci,provala sinoc double TGU,meni je lakši jer se bome uvijek najviše mučim sa podizanjem kukova i izvlačenjem noge a u ovoj verziji toga nema!
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 11.06.2015. at 10:39
sasa, gle što A.Šupe piše na toj istoj stranici kao odgovor na neko pitanje:
judi koji su zdravi, koji nisu oboljeli od metaboličkog sindroma i debljine, nemaju razloga provoditi "strogi" LCHF kakav se gore preporuča za mršavljenje i dijabetes. Njihova prehrana može sadržavati bob, leću, palentu i pravilno pripremljene žitarice (onako kako su to ljudi prije radili - natapanjem, fermentacijom, klijanjem)... Nije problem domaća kuvana hrana koliko činjenica da ljudi sve više jedu brzu gotovu hranu, pekarske proizvode i ostale industrijske izmišljotine nakrcane šećerom i njegovim jeftinim zamjenama, pšeničnim brašnom, hidrogeniziranim mastima i raznim kemikalijama...
zato ti kažem, ti slobodno jedi grahorice
pa naravno,tko ne treba mršavit a ni nema nekih tegoba nakon što pojede neke mahunarke/grahorice nema razloga da ih ne jede....
Saša čini mi se definitivno nema problem sa kilažom a za nadimanje crijeva i plinove ne znam...![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 11.06.2015. at 11:15
u potpunosti se slažen s Betty!
E miša mu, sad bi i ja provala, ali neman male girje, a stvarno se ne usudin sa 2x12, to bi bilo samoubojstvo![]()
pa uzmi onda tu jednu od 12kg u ruke i napravi iste kretnje,čisto da dobiješ dojam...![]()