Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    tinica ~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko junačko

bila sam danas na uzv (6dc), i imam tekućinu u maternici.. Nije mi rečeno puno više od toga, već da ćemo vidjeti sa sljedećim uzv, dotad nastavljam sa pikanjem.
    Ono što sam čitala o tome uglavnom nije dobro.. Nekima da je vitamin E pomogao.. Ima koja od vas kakvih iskustava?
    Katjusa meni je na 8 dc na uz receno da imam malo tekucine u douglasu(predpostavljam da se i kod tebe radi o tome) i nitko nije previse obracao pozornost na to niti mi je sto receno. Ja sam nastavila s pikanjem i na sljedecem uz te tekucine nije bilo.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Katjusa meni je na 8 dc na uz receno da imam malo tekucine u douglasu(predpostavljam da se i kod tebe radi o tome) i nitko nije previse obracao pozornost na to niti mi je sto receno. Ja sam nastavila s pikanjem i na sljedecem uz te tekucine nije bilo.
    E pa sad ne znam, baš je rekla u maternici, ne u Douglasu. Vidjeti ćemo što će biti za dva dana na uzv.
    Koliko sam vidjela uglavnom to bude zbog endometrioze, cisti ili upala, s čim ja nisam imala problema nikad, barem ne dosad..
    Nekako se nadam da je neće više biti u utorak.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

E pa sad ne znam, baš je rekla u maternici, ne u Douglasu. Vidjeti ćemo što će biti za dva dana na uzv.
    Koliko sam vidjela uglavnom to bude zbog endometrioze, cisti ili upala, s čim ja nisam imala problema nikad, barem ne dosad..
    Da mozda ima razlike izmedju to dvoje.
    Znam za douglasov da mi je moj gin rekao da ta tekucina moze biti i od ovulacije i od ostatka menge.
    Ma bit ce sve ok.

Mozda se jos netko od cura javi tko zna vise

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Baš je rekla tekućina? Ne plodna sluz? Jer već nekoliko dana prije ovulacije krene lučenje plodne sluzi u cavumu maternice kako bi plivači imali kroz što se gibati do jajovoda. Ako dobro odgovaraš na stimulaciju možda je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •