Pokazuje rezultate 1 do 50 od 890

Tema: Što čitaju?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj je ovog ljeta pročitao dvije trilogija žanra fantasy: Bartimejevu trilogiju Jonathana Strouda koja se bavi povijesnim događajima onako kako odgovara žanru i tri knjige koje govore o oživljenim kipovima Charlieja Fletchera.

Pisala sam dosad kako mu uglavnom ja donosim knjige po narudžbi ili mu pokušam nešto sugerirati, ali ovo ljeto sam ga ipak uspjela par puta prebaciti do Gradske knjižnice i zadovoljna sam da se uspio snaći među policama, a čak je nešto našao i u online katalogu što se pokazalo dobro.

Čitao je i neke knjige iz serijala Ratovi zvijezda.

Onda smo nabavili Gregove dnevnike na engleskom, od četvrte do devete, i sve ih je progutao jednakom brzinom kao na hrvatskom, što mi je bilo drago. Pročitala sam ih i ja i uvjerila se da nije samo gledao slike , naprotiv, primijetio je i par detalja koji su meni promakli.

Čitanjem svih tih nastavaka promijenila sam mišljenje o Gregovom ciklusu. Osim što su zabavne, ima u tim knjigama i jako oštroumnih pogleda na školu, odnose u obitelji, dječja prijateljstva. Objasnilo mi je i neka od čudnih (meni nelogičnih) ponašanja moga sina

Inače, Elly, Izašla je i deseta knjiga, zove se Old School.
    Posljednje uređivanje od Jurana : 11.09.2015. at 09:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •