Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uvodni post kao da čitam sebe. Dečko mi neki dan govori "Stavi plahtu vodoravno na treću žicu. Moje hlače i majice na drugu. Pelene na prvu."
    Tako se to kod njega radi. Veš se slaže po pravilu, a ja gledam i čudom se čudim čemu to. On je jadan u strahu da će susjedi gledati kako je veš posložen za sušenje.
    To ti nije urednost vec OKP. Ili da susjedi sa ceste ne vide gace na striku jer je plahta prva na vidiku.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To ti nije urednost vec OKP. Ili da susjedi sa ceste ne vide gace na striku jer je plahta prva na vidiku.
    X

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je to logika.
    Plahte su najduže pa idu na zadnju, da su najudaljenije od balkona. Ako vjetar puše, ne vuku se po balkonu.
    Kod mene zbog toga ide po veličini. Najveće na zadnju, a tom logikom gaće dođu obavezno na prvu do balkona, ali ne radi susjeda, nego veličine.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je to logika.
    Plahte su najduže pa idu na zadnju, da su najudaljenije od balkona. Ako vjetar puše, ne vuku se po balkonu.
    Kod mene zbog toga ide po veličini. Najveće na zadnju, a tom logikom gaće dođu obavezno na prvu do balkona, ali ne radi susjeda, nego veličine.
    Ja isto ovako radim. Gaće i čarape na prvu žicu (iznad cvijeća na balkonu, jer njima cvijeće ne smeta), na slijedeću idu majice, pa onda ručnici, pa plahte na zadnju, unutarnju. Tako sunce dopire do svega pomalo. Da je plahta prva (na vanskoj žici) zaklanjala bi sunce ostalom vešu.

Ne vodim računa o redoslijedu lijevo-desno ni boji kvačica (to bi već bio okp), ali o ovome vodim. Isto tako kad slažem suđericu pazim da suđe bude tako složeno da voda može slobodno cirkulirati, a da stane najviše suđa unutra.

I još si ostavim koridor (ispred balkonskih vrata ne vješam ništa) da se iz kuhinje vidi bar malo van i da se može izaći istresti mrvice sa stolnjaka bez razmicanja veša.

Svatko se prilagođava svom prostoru.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.09.2015. at 07:59

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je to logika.
    anemona sestro po vešu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •