-
Da sigurno neman pojma o cemu prican,nakon 4 operacije,neuspjelog hsg-a,inseminacije,odstranjivanja jajovoda i jajnika i operacija maternice.
Najlakše je pametovat drugome,svak ima svoje probleme i nitko ne moze namećat drugome sta ce radit.
Ja san odlucila cekat jer mogu a necu drugoj natezat da ide u novine il ne znan ti ga sta,svaka valjda zna sta cini i kako je njoj najbolje.
Ode sam da mogu dat savjet tamo di znam sta pricam sa sigurnoscu i obavijestit cure kako napreduje situacija za sve one kojima kbc split nije isprid nosa da mogu svaki dan otic do njega,stoga skulirajte se malo i btw. ne cekan na mpo 2god i nemam toliko slobodnog vrimena da citan 7500 tuđih postova i kasnije im pametujen sta ce radit.
Prije pola godine je bilo sve u novinama i s tim nista nismo dobile,kad vec citate onda citajte sve i bolje se informirajte,pa onda recite da nije niko nista napravija.
tal nadam se da ovu godinu ti nece uzet tek tako,upoznala sam zenu koja je ja mislim napunila sad 42 ili ce tek napunit,ona svejedno ide u postupak u 10.mj,stoga ne gubi nadu..
ko zna mozda se i vidimo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma