štrajk prosvjetara

Thread: štrajk prosvjetara

1. gita75 said:

Quote Originally Posted by no@ View Post
    Nisam sigurna da razumijem situaciju: testove roditelji financiraju ali ih nabavlja učitelj/škola. Znači zapravo nemaš priliku vidjeti test, niti dijete prije same pisane provjere.
    Pa ne razumijem ni ja. Tiskani testovi su uvedeni zbog angažiranih roditelja. Kako su oni to angažirani? I kako pomažu tiskani testovi?
    A otkud meni testovi? Pa nije državna matura u pitanju. Mogu se nabaviti. Doduše ne u slobodnoj prodaji, ali kad je to bila zapreka.
    Da se razumijemo, nemam testove jer ne podržavam takvo ponašanje, ali da ih želim imati, nabavila bi ih bez većih problema.

2. no@ said:

Quote Originally Posted by gita75 View Post
    Pa ne razumijem ni ja. Tiskani testovi su uvedeni zbog angažiranih roditelja. Kako su oni to angažirani? I kako pomažu tiskani testovi?
    A otkud meni testovi? Pa nije državna matura u pitanju. Mogu se nabaviti. Doduše ne u slobodnoj prodaji, ali kad je to bila zapreka.
    Da se razumijemo, nemam testove jer ne podržavam takvo ponašanje, ali da ih želim imati, nabavila bi ih bez većih problema.
    Naravno da ne razumiješ kada ti nisi angažirani roditelj

Angažirani roditelji se bave analizom forme i sadržaja te validacijom home-made učiteljskih testova, pa se onda to zaobilazi nabavom kupovnih.