Quote Originally Posted by Angie75 View Post
zašto bismo MI uopće trebali imati nešto od toga što je netko došao u novim airmaxicama?
kakve uopće imaju veze s nama ako nas ne pitaju za mišljenje? ako pitaju, jel ih treba popljuvati da bismo se mi osjećali bolje i ne bismo "izdali" sebe?
ne znam, ja sam totalno ovaj drugi nekonfliktni đir. baš bi mi bilo žao popljuvati nekog tko se veseli nečemu, sve da su mi stvarno ružne. Pa ne nosim ih ja, kakve veze ima.

Imam dečke pa hvala bogu ne moram rješavati ovakve situacije, oni nisu toliko osjetljivi na tu vrstu komentara, ali nažalost kod nas su počela teška koškanja i vrijeđanja druge vrste, pa sad glavu razbijam kako da ojačam svog starijeg da ga razredni grubijani ostave na miru, a da to ne mora izboriti šakama...
Moj stariji je to rješavao učenjem. Dobro mu je išla matematika i drugi predmeti u kojima se matematika koristi. Sad si mi baš dala uvid u to zašto je moje dijete to radilo (ali on je sam na to došao, nisam mu ništ govorila). Baš ću ga pitati... Ne znam je li to radio svjesno, ali ispalo je da njega i još par dobrih učenika razredni nasilnici i te kako respektiraju jer su ih trebali, ili za prepisivačinu i instrukcije, ili za slanje materijala ako bi tko izostao iz škole. Moj sin nikada nije odbijao tu vrstu pomoći, svi su znali da mogu na njega računati i uredno je s još par sličnih imao ok status.

Sad je mlađi u istoj fazi i čini mi se da radi to isto.