Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Inesz hvala na pitanju prošlo mi je sve ko po špagi jedink sam malo razočarana šta od 7 j.s su mi istale dvi blastociste a ništa ta smrzliće . Juče mi je bii transfer i evo danas me već kopka dal se prima ili ne ? . Neznam jeli pametnije ležati i mirovat ili se normalno gibat i radit osim teških stvari ? Ima li neka od vas koju pametnu preporuku u svezi stim ? Štta ima kod tebe Inesz ?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz hvala na pitanju prošlo mi je sve ko po špagi jedink sam malo razočarana šta od 7 j.s su mi istale dvi blastociste a ništa ta smrzliće . Juče mi je bii transfer i evo danas me već kopka dal se prima ili ne ? . Neznam jeli pametnije ležati i mirovat ili se normalno gibat i radit osim teških stvari ? Ima li neka od vas koju pametnu preporuku u svezi stim ? Štta ima kod tebe Inesz ?
    Tal sretno! Možeš li opisati kako izgleda postupak punkcija u Kbc Split?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

E i zaboravih .....sestre su ti prva liga Zdenka i Ana su super ....ma odlične i da nije njih neznam kako bi to sve funkcioniralo .I stalno su ljubazne i nasmijane , ma svaka im čast .
    Posljednje uređivanje od tal : 19.11.2015. at 19:02

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    E i zaboravih .....sestre su ti prva liga Zdenka i Ana su super ....ma odlične i da nije njih neznam kako bi to sve funkcioniralo .I stalno su ljubazne i nasmijane , ma svaka im čast .
    Punooo hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •