Ja imam konopljine
Par puta sam ih stavila u smoothie i napravila palacinke s njima. Nije lose, ali ne pijem ih vise. Sad umjesto proteina u smoothie i salate stavljam konopljino ljusteno sjeme, to mi je super stvar.
Skulirana, bas super za plivanje! I super da ti nije guzva!
Ja sam danas trcala. Djeca su mi bila u skoli popodne i skroz je cudan filing doci doma u prazan stan.
Muz i ja smo bili sami sat vremena
Poslije trcanje, koji gust!
Idem sad vidjeti novi black diamond, iako nisam ni prvi napravila :D
Rahela, sto se zuzi tice, i ja je uvijek gledam na mobu. Tj. pogledavam, a ustvari gledam svoj odraz u ogledalune treba ti vise od moba
Jucer nisam nista stigla, zato danas i power yoga (divna je, tang jesi probala? ) i novi jrck, odlican odlican!!
Ja sam jucer napravila jrc kb i bas je dobar. Sutra planiram ovaj black diamond, moram modificirati pull up s metlom i stolicama, a umjesto knee raises cu tornado clams. Nije isto, ali voljela bih probati. Super izgledaju sklekovi na lopti
Ja bas bas volim zuzi. I stare treninge, zwow-e i ove nove sa zuzkalight.
Skulirana moja ti,
al tvoj trudni s girjom bi stajao neiskoristen, koja trudnica osim tebe tako vrijedne vjezba s girjom.
Mislim da se vjerojatnost ponovnog koristenja tog smajlija povecava jedino ako ti planiras jos jednu trudnocu :D
ja jučer nisam ništa, zaspala sa djecom
danas isto vjerojatno ništa, imam sastanak na poslu u 19, i to ne baš ugodan, jedino ako mi bude trebalo da izbacim frustracije iz sebe, onda će bit cardio
Danas uz osnovni sam se i girje ufatila. Swing dvorucni 8kg 3 serije a izmedu serija uze. Crkoh. A sami swing je presmjesan za izvoditi :mrgeen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja sam mimoza i odustala od trčanja oko nule. Čekam proljeće da nastavim.
Lupaju me sinusi pa mi nije baš neki gušt trčati. Rinohorn se pokazao sjajan za ispiranje. Neće mi trebati antibiotik iako sam mislila da bu nemoguće bez njega.
Sva sreća, pa na poslu uletio pilates. Susjeda, fala na podlozi!Štrudle pojedene.
Jučer je bio 1. dan pilatesa. Baš mi se dopalo!
je Ginger
ja sam radila sam bunny slope
za početnike
pošteno se oznojila
i danas je na repertoaru
u svakoj zuzinoj vježbi ja se oznojim pošteno
rahela o mojim utezićimasamo u četiri oka
Nera što se tiče trčanja oko nule, nemam iskustva
ali po hladnijem vremenu općenito mi više paše nego kad je toplo
samo sad je snijeg na mom trkalištu, tako da sam trčanje ostavila za neko lješpe vrijeme...
a fali mi....
Ja sam jucer trcala i bilo mi je savrseno. Onako ugodno hladno i svjeze. Imala sam maramu za glavu i da mi drzi slusalicei jednu za usta ali kasnije mi nije ni trebala.
Evo vam smajlić. Ne uklapa se baš u naše smajliće ali nek vam je.
Trči, ima znoja...mislim da je dobar![]()
Posljednje uređivanje od puntica : 25.11.2015. at 16:43
jeeee
Hvala puno moderatoricama. Najbolje ste.
Večeras odoh na svoje zadnjeprije utrke.
anči bravo baš tako nekako i ja.Još sam jučer kupila i rukavice za trčanje u Decathlonu za 37 kn i super. U Nikeu ih nema ispod 200ak kn, e ne dam za to![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.11.2015. at 16:53
weeeeee
sad moram poceti trcati
not
flopi, znaci, krivo mi se cinilo
zuzka ko zuzka, crknes, ne...
ja danas wo8
sutra c2, al tek popodne
a mozda mi se posreci pa stignem jos nesto
Ja jos ovaj tjedan nista.
Ali slhedeci tjedan pocinjem. Sad malo landram pa cu hodati i setati.
Ginger ako te zanima malo virni
https://zuzkalight.com/workouts/bunny-slope-workout-1/
paše mi što je vježba spora i jednostavna, nemaš puno misliti
ide uz mene ovih dana
nekad mi odgovaraju dinamične vježbe, s brzim izmjenama i većim brojem različitih radnja
a neke dane ove maltene meditativne su mi![]()
Flopice, pasala ti bi zuzkina yoga, meni je to taman relaksirajuce!
Danas modificirani black diamond, sa handstandom umjesto pull upa, snatch &overhead squat umjesto DB deadlift & squat & press i jos tornado clams s girjom umjesto knee raises. Skoro pa sve izmijenjeno![]()
ajde dobro,koliko vas je trkačica miritale ste svoj smajli...dok ne regrutiram par trudnih vježbačica sa drugih tema ništa od mog...(a moš si mislit što će se to dogodit,LOL)...
Nera si vidila,Rino horn je stvarno super korisna napravica,pogotovo kad si uporan i redovit u ispiranju!
Ja isto ne bi mogla po hladnoći trčat nema šanse...evo,sad šetam kučka na 11-12° C,ruke su mi led ledeni i nakon 40min žustre šetnje,dođem doma i tek mi onda budu tople,stvarno mi je cirkulacija usporena....sjećam se da mi je zato bilo super prošle zime nakon vježbanja doma,konačno se ne bi smrzavala navečer...
zasad samo plivanje od jutros,nemam više radnih obaveza večeras pa kasnije možda uđem u vježbaonicu...
I meni je bunny slope dobar zbog ovoga, trcim pa mi ne treba jos i doma kardija i skakanja, cak sam imala neku upalu, lol, nisam dugo radila snagu.
Preksinoc trcanje, sinoc neki zwow, uopce se ne sjecam koji, veceras nista od trcanja, mali jos bije zaspao, nesto cu kratko na brzinu.
Nera, ja volim trcanje zimi, puno je lakse nego ljeti. Hladan zrak mi je smetao kad sam tek pocela trcati, poslije vise ne, valjda je do kondicije.
Kris, dobro dosla! Tebi to super ide![]()
Oftopic, tko ne gleda leftovers, ima da pocne
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...ouge&id=858328
Anci nagovorila si me na leftovers
vikki baš to, ponekad jednostavno ne mogu toliko cardia pa biram ovo usporeno...
betty hvala, pogledat ću čim stignem
Sinoc neki total body wo, uznojio me ali ne pretjerano. Mogla sam jos no moj cicavac me prekinuo,pa mm dosao sa posla i ode sve...btw,mali od jucer vise nema temp.
Stalno se premisljam sto cu naruciti girju od 8 kg,ili bucice od 3
tigrić, girju! tako bih ja da moram odlučiti. the best peace of equipment :reklama:
flopi, gledaj, ali ne brini se ako nakon 4 epizode ne kužiš o čemu se radi
samo gledaj. sve se lijepo slaže sa svakom epizodom. predobro.
ja sam jutros bunny slope, nije mi bilo sve lako. ruke sam radila s dvije bučice od po 5 kg i baš se osjeti.
super su mi vježbe s loptom, one za trbuh. večeras ili trčanje ili plivanje.
Zahvaljujući rinohornu, 2x/dan - ujutro i navečer ja uskoro dolazim u normalu. Imala sam običaj trčati ranom zorom. Sad mi malo spooky tam di ja trčim (grobnica). Najdraže mi usred dana, al neizvedivo. Probat ću s buffom. Dobila sam ga na B2B run-u. On mi se čini idealan - mogu odjednom obuhvatiti i uši i nos i usta.
Krenula sam i na pilates. Baš se veselim! Iako nisam planirala postati vježbačica, postajem na mala vrata.
Susjeda, ja mislila da si već odletjela.Uživaj i šeći! Stigneš skakutati. Podloga za pilates je izvrsna! Fala!
![]()
Ja sam jučer vježbala. Bole me trbušni mišići, ...
ali ne od trbušnjaka.![]()
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 26.11.2015. at 12:10
ovako i ja
sve neki planovi, i onda ovaj prokleti posao
sjednem za racunalo kad dodjem doma i onda radim do iza ponoci
a danas, sutra mi je perioda scheduled pa cu vjj samo laganini
moram napraviti plan za sljedeci tjedan, ja uvijek kiksam kad sam bez plana i programa, a posebno sad kad je objektivno guzva
mozda tonyjev p90x3 od pocetka opet (nisam samo zadnji tjedan dovrsila)
ili da se i ja (p)odam zuzki![]()
o čekaj summer, ako tebi stiže perioda, onda stiže i meni :di mi je kalendar:
tetka iz Rusije posjećuje po ulicama
ja sam sinoć bila do kasno na poslu na sastanku pa isto nisam ništa, ali večeras imam u planu vježbanje, seriju i peglanje
znači Zuzi je uključila loptu u bunny slope, to nemam. jel se može bez toga? ne muči me samo financijski aspekt sve te opreme, nego i prostorni. morat ću obavijestit dijete da izvoli iselit sebe i svoje igračke iz moje sobe za vježbanje![]()
Počela me danas prati lagana nervoza jer sutra putujemo u Crikvenicu poslije posla.
Išla sam gledat stazu koja mi se čini baš komplicirana za nas koji ne poznajemo dobro taj kraj a u zadnje vrijeme skoro pa fulam cilj na utrkama, pa rekoh da se bolje pripremim kad ono tek me sad strah hoću se ja znat držat prave staze.
Ima više utrka na 5km, PM i maraton, a trči se iz centra Crikvenice prema jugu do Selca, natrag do Crikvenice al ne istom stazom (taj dio mi je) nego se skreće unutra u kopno pa opet na rivu u Crikvi, onda nastavak na sjever do Dramlja i natrag do cilja u centru Crikvenice. Ajme meni se čini da su to mogli napravit i jednostavnije, dolazi puno trkača iz Slovenije, Italije i ima ih dosta iz Srbije.. Eh onda mi kažu okrepa na 10-om km i WC kod gradskog plivališta (super nemam pojma di je plivalište a dok trčim ne gledam previše okolo pa bih mogla fino i protrčat kraj njega da ga ne vidim), ok al ja ne mogu procijenit uopće gdje bi to bilo otprilike jer je staza malo neuobičajena: https://connect.garmin.com/jsPlayer/131357570 .
Uglavnom danas sam dobila M., baš sam onako "nesmirena" (drugim riječima malo neurotična)tješi me činjenica da mislim da sam stvarno utrenirana i vrijeme bi nas trebalo dobro poslužit nekih 10 C, poluoblačno s povremenim suncem i povjetarac. Idealno.
A još moram odmarat noge do nedjelje, a trčanje bi me lijepo smirilo, počinjem razmišljat o drugom načinu smirivanja koji uključuje MM![]()
Bazen to je od centra prema italiji, samo ih oark dijeli
Pogledaj ai google map glavni drvored crikvenice koji vodi od centra prema dramlju
Lili sretno
e, tigrić, i ja kažem kupi girju od 8kg
to mi je najbolja investicija ove godine, s njom možeš stvarno svašta, a i samo swing da radiš - to je tako super vježba
plus se osjećaš zbilja opako![]()
ja se ipak ne mogu natjerat na trčanje po ovoj hladnoći
fakat sam prezimogrozna i iako znam da bi mi ne bi bilo prehladno kad se ugrijem, sam onaj izlazak i ugrijavanje i udisanje ledenog zraka, vjetar na čelu... ma nema šanse
jutros sam radila s girjom
5x20 swing
sa 10 sec odmora između serija
a onda sam krenula ovo https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...pee-challenge/ i umrla na pola
Dakle definitivno girja,odluka je donesena,samo tko ce cekat jos mjesec dana. Mozda si je sama poklonim ranije.nisam u financijskoj ideali ali mogu se uvjeriti da mi je zaista potrebna. Ulaganje u moje zdravlje. Bolje zdrava mama nego hrpa plastike i slatkisa djeci za nikolu ...jel tako??...znat ce oni to cijeniti....![]()
Lilli samo hrabro!!!!
I naravno da je za opustanje potrebno iskoristiti sva moguca sredstva!!
Maruška, ja sam bila jaaaaako nadobudna:tapše sama sebe po glavici:
Nera, tigrić hvala cure
rahela crkla sam na tvoj opis izlaska na hladni zrak![]()
Rahela, sunce mu, ne odustaj! To sto ga nisi sad dovrsila, ne znaci da neces drugi put!
Super je taj burpee challenge. Napravi ga. Usreci me![]()
ma napravit ću ga ja kad tad - i mene najviše motiviraju ovakvi izazovi
samo što mi onda lako splasne motivacija, pa stalno tražim nove stvari
ok. u vježbanju to barem nije teško naći![]()