Da, tako sam i ja to percipirala. Zato sam se odmah pobunila zbog bana zutoj minuti. I, ponovo tražim brisanje istog.
Zar si stvarno čula da netko omalovažava tvoj doktorat? Mislim da to nije učestala pojava. Doktorat itekako ima svoju važnost, to znaju i najneobrazovaniji pojedinci.
A mislim da Predsjednica ima sva prava da upiše doktorat. I druge žene su mame, zaposlene i doktoriraju. A ona ne mora ni čistiti, ni kupovati, ni kuhati...Tako da ima još više vremena od druge doktorandice.
Slažem se. Ovo u članku koji je kopirala skulirana, je ustvari samo organizacioni problem Sveučilišta. Studentica, pa bila to i Predsjednica države, ne treba razmišljati o tome kako će njen način dolazaka na nastavu smetatiu obrazovnom procesu. Tako se ni invalidi ne bi trebali upisivati na Sveučilišta, jer je "problem" sa njima. Te je na predavanjima ili asistent i roditelj.
Nije lijepo rekao. Uopće nije u pravu, nego traži problem, gdje ga ne bi trebalo biti.
Moje osobno mišljenje o Predsjednici nije bitno ( nisam njen fan), ali dovoljno shvaćam da mogu reći da ne smije biri diskriminirana radi svog posla. Pogotovo ako pokaže da ga može obavljati i studirati. Ja
napisala svoje misli, valjda se smije pisati.