-
Dijana, ja stvarno ne razumijem zašto se ti pjeniš.
Zanimljivo to okretanje pile naopako. Seni, ja sam najpristojnije na svijetu upozorila na jako ružan post, zdušno ispotpisivan, da bi nakon toga skočile forumašice i koje su se čudom čudile i pjenile da kako se to netko usudi osporiti pravo jedne forumašice da sudi o mozgu,moralu i poštenju stotina tisuća ljudi. Toliko o pjenjenju.
eto Petrov je najavljivao lustraciju pretvorbe, a obzirom kako smo ga doživjeli ovih 45 dana, ja sam sigurna da ce se naći način da se lingvističkim preturbacijama od revizije - lustracije - pretvorbe, dođe samo do lustracije.
Pa sigurno bi ga sasvim drugačije doživjeli da je otišao s sdp-om iako bi napravio praktički istu stvar. Eh, ali onda ne bi mogli čitati o njegovim lingvističkim perturbacijama. Inače, Petrov je imao moralno pravo otići sa sdp-om prvi dan nakon sastanka milanović-petrov-prgomet.
a baza može stvarno doprinjeti prijedlozima. evo ja predlažem da se svima koji su u staroj državi obnašali visoke funkcije dopusti obavljanje samo određenih poslova, strogo definiranih. Sve heroje nob-a ukoliko ima još koji živi, treba javno lustrirati, te strogo provjeriti da im djeca, sinovi i unuci imaju samo jedan (pa ljudi smo!) stan.
svi koji su bili pioniri, ako već nisu u mirovini, morali bi prije prvog posla proći jedan informativni razgovor sa psiholozima i povjesničarima (da provjere da li su još kakve užasne jugounitaristički komunističko udbaško srbofilne natruhe ostale u njihovim glavama).
nije to tako teško, imamo iskustva sa mpo-om u zadnjoj hzd-ovoj vladavini.
i inače, mislim obzirom na veliki broj nezaposlenih, jako bi dobro bilo da zaposlimo veliki broj ljudi na tim poslovima razriješavanja jama, te toga tko je bio pionir, a tko ne, mozda bi trebalo i novo ministarstvo. Mozda uspijemo vratiti i te sirote iseljene Hrvate.
Ma znaš šta seni, u pravu si ti, to je zapravo jedna velika sprdačina. Tito je ipak bio najveći sin ovih prostora i nikad nije dao ubiti niti jednog emigranta, niti jednog domobrana, niti civila, a i goli otok smo zapravo samo sanjali. Treba to javno poručiti potomcima poklanih, pa da se već jednom prestanu tražiti istinu,kad su sve samo sanjali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma