Nestade poruka
Xavii romeo85![]()
Nivesa i ja imam osjecaj da cu uskoro dobiti.. nis od novogodisnje magije :/
Nestade poruka
Xavii romeo85![]()
Nivesa i ja imam osjecaj da cu uskoro dobiti.. nis od novogodisnje magije :/
Posljednje uređivanje od Limeta : 28.12.2015. at 20:47
Novi ciklus, nova prilika![]()
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 28.12.2015. at 22:50
Jutro!
Kavica, ima li koga?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :29.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
MonaLi ne znam. Moji ciklusi su tolko nikakvi i neredoviti da je to cudo. Nekad pucam od pms a a najcesce ni ne znam da cu dobit. Nit traga nit glasa.
Najvise od svega me muci zeludac. A nisam se prezderavala ovih dana jer to nikad ne radi.. cak i kolace ne jedem bas.
Al jucer mi ni kava nije pasala
nivesa sumnjivi meni ti tvoji simptomi, meni je jedan od prvih simptoma trudnoće bio gadljivost na kavu bez koje se inače ujutro ne mogu razbuditi, iskreno se nadam da će uskoro tvoje odbrojavanje.
Mene bile popustile mučnine, uživala u hrani sad me opet uhvatilo, je li se to ikome događalo? Inače danas sam tek 12+1 i stvarno su me bile rano pustile na skoro 15-ak dana, sad mi opet loše. Inače nisam vam se javljala neko vrijeme jer sam bila prehlađena imala sam nekih tjedan dana i temperaturu, oko 37 sa 5, srećom nije bila visoka. A poslije toga blagdani tako da uopće nisam posjećivala forum,ali niaam vas zaboravila![]()
Karanfilcic ja sam u prvoj t od prvog do zadnjeg dana povracala. Non stop. Od jutra do mraka. A nekad i po noci. Ak te muce jako odes na infuziju i bez brige si![]()
I da...iz vasih usta u Bozje usi al nekak ne vjerujem.
Joj nivesa! Zelim ti tako jako da to bude sto prije.. A i tebi xavi...
Romeo sta nisi ti krenula na neke pretrage ili sam nesto pobrkala?
Pozdrav curke! Ja jučer imala smeđi iscjedak a danas je i krvi malo bilo. Ništa me ne boli, mislim da je rano za implementaciju. Jučer sam bila kod ginekologa, radio mi briseve, da me nije on malo ozlijedio? Zadnja menga je bila slaba i kratka. Mislim da moram opet u šoping testova, za svaki slucaj..
Kristinice danas ti je 12 dc prije ovulacija nego implatacija.
Ma znam da ne moze biti, a ovulacija je bila 8, 9 dc. Ali eto, mozak i srce se nada božićnom čudu..
Dominik obavila ja sve pretrage, sve bilo ok osim papa teste, nekakva upala izazvana nicim odredjenim, brisevi u redu...tjedan dana sam stavljala kremu i sad cekam tri do cetiri mjeseca za ponavljanje nalaza, a to je vec iduci mj, tako da jedva cekam.... U 11 mj smo trebali krenuti u postupak, ali morali smo odgoditi zbog upale, ako sve bude ok, napadamo u 2. ili 3.mj.![]()
Hvala curke al nemam neku nadu
Jutro cure! Kavica je gotova!
![]()
svim trudnicama i trudilicama!
Nivesa, od srca ti zelim da su to trudnicki simptomi
Ja nemam nikakvih simptoma jos uvijek..jutros 13dpo radila test veliki -
Ali dok M ne pokuca na vrata, ja se jos uvijek nadam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :30.12.2015
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Limeta, žao mi je zbog testića, ali kao što i sama kažeš nije gotovo dok ne dođe M..
Nivesa![]()
Limeta trudna si dok se ne dokaze suprotno
Ja se jos uvijek ne osjecam ba najbolje....valjda me viroza lovi ili nesto ne znam.
Nis mi se ne jede a stalno sam zedna.
Zenii, sigurno je od toga. Danas me i zabolilo jako, ali je popustilo.. valjda mi nije nesta ozbiljnije napravio, baš sam ljuta. Test je kupljen, he he. Uvjek treba![]()
Jutro cure! Zelim vam sve najbolje u novoj godinu, prije svega zdravlja i da sve docekate velike plusice i bebice u narucju! ~~~~~~
Ja trebam dobiti danas/sutra grcevi su vec poceli tako da..i ja se nadam u novoj godini novim pobjedama![]()
Ljubim vam puno i pozdravljam!!
Cure sretna vam nova! Zelim vam da iducu docekate sa bebicama u narucju!![]()
Drage moje od srca sve najbolje.
Nivesa kakvo je stanje?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :01.01.2016
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Odbrojavalice:
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
tajči66~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Drage moje, sve najbolje u novoj 2016. godini! Želim nam puno pozitivnih testića, školskih trudnoća i mirišljavih smotuljaka!!!![]()
Curke, sve najbolje u novoj godini..i želim nam da uskoro budemo sve na trudničkim temama.. i da nam se događaju samo lijepe stvari.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne osjecam nis. Ni m ni nis drugo.
Samo glavobolja vec dva dana.
Daanas sam se probudila sa glavoboljom
Jutro!
Kavica je kuhana. Jedva sam ustala.
Cure, sve najbolje vam želim u novoj godini!
Mami, hvala na kavi, i ja sam danas jedva ustala![]()
Radila, i onda poslije posla u city kupiti poklon za roćkas, a tamo kao da se nešto djeli badava.
Bokic cure. Sve najbolje u novoj i da nam se svima ostvari najveca zelja
Nivesa kak si ti? Oce past koji testic uskoro? Daj Boze da budu dvije crtice ili +
Jel se veselite snijegu? Ja sam bas happy jer ne moram nikud ic, a da moram na posao poludila bi![]()
Bok cure, sve naj naj u novoj godini
Jel netko pišnuo možda??nivesa?
Posljednje uređivanje od MonaLi : 02.01.2016. at 22:27
Hej cure! Nisam jos. Cekam jos par dana. Ipak sam ja sa ciklusima do 50 dc pa nema nekakvog smisma.
Jutro, kavica!
Jutrooo! Gdje ste cure?
Razmisljam da izvadim hormone..moja gin mi je prije pola godine napisala na nalazu da radim fsh, lh, E2, prolaktin i testosteron, ali je rekla da to radim po zelji. A ja kako sam mislila da ce trudnoca vec doci to sam zanemarila..sad kad sam odlucila i to uraditi i mm spermiogram zanima me je li sutra kasno da vadim nalaz (4dc) jer sam na internetu procitala da se to uglavnom radi 3dc??
Limeta možeš sutra.
Nivesa gdje si nestala?
Šta nam je s listom?
Cure, do sutra sam bez pristupa racunalu pa ak netko moze nek uleti sa listom.
Od sutra sam ponovno u pogonu.