Vidjet ćemo kad ih postave.
Radim u drž.upravi i znam da nikad nije bilo više pomoćnika i zamjenika po ministarstvima nego u ovoj zadnjoj Vladi.
Ja bih voljela samo da na čelo MRRFEU (ne radim tamo al usko suradjujemo) dođe netko stvarno stručan i tko poznaje područje ili ima tim profesionalaca oko sebe koje SLUŠA jer nikad nismo spali na niže grane što se tiče pripreme i provedbe EU projekata, općenito apsorpcije EU sredstava. Sredstva iz ERDF-a i ESF-a se još nisu počela ni koristiti, ljudi ne apliciraju jer ni ne znaju tko je eligible, uglavnom vlada kaos ne znaš gdje veći u MRRFEU ili u MRMS, oba upravljačka tijela za novo programsko razdoblje 2014-2020 koji bi trebali biti glavni nositelji.
Dok je tu priču nekad vodila pomoćnica ministra Ivana Maletić (bez obzira an pripadnost stranci) to je bio drugi svijet, i to će vam reći bilo tko, bilo kojeg svjetonazora tko je bio poslom uključen u EU funds management.
Ja dajem jednaku šansu ovima kao što sam dala prošlima i čekam DJELA. Unaprijed nit se veselim, nit strahujem.
Čekaaaam...![]()
i ja lili čekaaam... i novce i posao i ispomoć...![]()
Nije Jelena tako, kultura, znanost i obrazovanje ajd ok a sport? ako i to dodaš onda je previše.
Recimo turizam je jako malo ministartsvo njih treba s nekim drugim spojit.
MU da ne spominjem tu se radi o 100 ljudi, možda oni mogu pod neke Vladine urede al frigaj ga oni kao ministarstvo moraju postojat.
Mislim da zdravstvo i soc.skrb isto treba spojit.
Dosta različitih čimbenika treba uzeti u obzir kod reorganizacije, kad vidim što su posložili onda ću više komentirat ovako unaprijed mi je besmisleno.