Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Neće, naravno, niti će što ukinuti, nego će neka ministarstva spojiti, mislim građevinu+zaštitu okoliša, i još nešto.
    Ovo je apsolutno logično a tako je i prije bilo. Uopće ne znam zašto se išlo to razdvajat i umnožavat broj ministara, zamjenika i pomoćnika ministara. Bespotrebno i neisplativo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je apsolutno logično a tako je i prije bilo. Uopće ne znam zašto se išlo to razdvajat i umnožavat broj ministara, zamjenika i pomoćnika ministara. Bespotrebno i neisplativo.
    Tja, trebalo je vqljda mjesta za stranačke kadrove. Ja se bojim da ni sada neće biti puno bolje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tja, trebalo je vqljda mjesta za stranačke kadrove. Ja se bojim da ni sada neće biti puno bolje.
    Vidjet ćemo kad ih postave.
    Radim u drž.upravi i znam da nikad nije bilo više pomoćnika i zamjenika po ministarstvima nego u ovoj zadnjoj Vladi.

Ja bih voljela samo da na čelo MRRFEU (ne radim tamo al usko suradjujemo) dođe netko stvarno stručan i tko poznaje područje ili ima tim profesionalaca oko sebe koje SLUŠA jer nikad nismo spali na niže grane što se tiče pripreme i provedbe EU projekata, općenito apsorpcije EU sredstava. Sredstva iz ERDF-a i ESF-a se još nisu počela ni koristiti, ljudi ne apliciraju jer ni ne znaju tko je eligible, uglavnom vlada kaos ne znaš gdje veći u MRRFEU ili u MRMS, oba upravljačka tijela za novo programsko razdoblje 2014-2020 koji bi trebali biti glavni nositelji.

Dok je tu priču nekad vodila pomoćnica ministra Ivana Maletić (bez obzira an pripadnost stranci) to je bio drugi svijet, i to će vam reći bilo tko, bilo kojeg svjetonazora tko je bio poslom uključen u EU funds management.

Ja dajem jednaku šansu ovima kao što sam dala prošlima i čekam DJELA. Unaprijed nit se veselim, nit strahujem.

Čekaaaam...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

i ja lili čekaaam... i novce i posao i ispomoć...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Gradjevina i zastita okolisa su dva gotovo suprotna tabora i s razlogom su razdvojeni. Spajanjem se iskazuje stav o potrebi zastite okolisa.

Mogli su spojit recimo zastitu okolisa, kulturu, znanost i obrazovanje - koje bi onda po potrebi zacas ukinuli ako ce trebat stediti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Gradjevina i zastita okolisa su dva gotovo suprotna tabora i s razlogom su razdvojeni. Spajanjem se iskazuje stav o potrebi zastite okolisa.

Mogli su spojit recimo zastitu okolisa, kulturu, znanost i obrazovanje - koje bi onda po potrebi zacas ukinuli ako ce trebat stediti.
    Nije Jelena tako, kultura, znanost i obrazovanje ajd ok a sport? ako i to dodaš onda je previše.
    Recimo turizam je jako malo ministartsvo njih treba s nekim drugim spojit.

MU da ne spominjem tu se radi o 100 ljudi, možda oni mogu pod neke Vladine urede al frigaj ga oni kao ministarstvo moraju postojat.
    Mislim da zdravstvo i soc.skrb isto treba spojit.

Dosta različitih čimbenika treba uzeti u obzir kod reorganizacije, kad vidim što su posložili onda ću više komentirat ovako unaprijed mi je besmisleno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •