Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Adhd

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Idnom, oprosti, ali ponasalhe tvog sina je sasvim u skladu s njegove 3 godine. Rekla bih da su ti ocekivanja nerealna.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Idnom, oprosti, ali ponasalhe tvog sina je sasvim u skladu s njegove 3 godine. Rekla bih da su ti ocekivanja nerealna.
    Bas sam i ja pomislila isto. Odnosno, nemam nikakvu strucnu podlogu po kojoj bih to zakljucila, ali imam sina od 3 godine i mjesec dana koji se ponasa upravo kao i tvoj. Glavna, ako ne i jedina razlika je to sto nema nikakvih govorno-jezicnih problema, vec je dvojezican i prilicno napredan u tom podrucju (prema procjenama, oko godinu i pol ispred svoje dobi).

Ovo ostalo... isto. Nista ga ne zanima dulje od 2-3 minute, ako i toliko, osim ako i njemu i nekoj aktivnosti poklonimo 100% nase paznje... i onda jos imamo srece. Ako pjeva pjesmicu, pocne jednu, a nakon tri rijeci ih pomijesa sedam, a uz to jos i dubi na glavi (a sigurno zna rijeci svih tih pjesama). Igracke samo izbacuje iz kutija ili legne na pod pa se vrti usred nereda. U kolektivu kazu da super funkcionira.

Mene nekako ne brine to ponasanje, tim vise sto prolazi sve testove (sistematski pregledi ovdje ukljucuju raznorazne evaluacije, izmedju ostalog). A da me ponekad ljuti, ljuti me. Ono, bilo bi mi puno draze da sjedne i da se igra duze od dvije minute, pogotovo kad vidim da to neki njegovi vrsnjaci rade bez problema. Ali... nece.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 07.01.2016. at 07:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •