Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3993

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Radila sam cesto tu tortu, ali sam uvijek pekla 3 biskvita, tako da mi treba puno vise od sat vremena, a u stisci sam s vremenom, zato sam pitala. Dosta joj je nafilanoj i 10-tak sati u frizideru. Mozda cu se usuditi ispeci jedan biskvit pa ga prerezati, nadam se da se nece izliti iz kalupa i da ce se lijepo, ravnomjerno dici, ako se odlucim za tu varijantu.
    Hvala ti, Beti
    Posljednje uređivanje od Optimist : 16.01.2016. at 19:21

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam cesto tu tortu, ali sam uvijek pekla 3 biskvita, tako da mi treba puno vise od sat vremena, a u stisci sam s vremenom, zato sam pitala. Dosta joj je nafilanoj i 10-tak sati u frizideru. Mozda cu se usuditi ispeci jedan biskvit pa ga prerezati, nadam se da se nece izliti iz kalupa i da ce se lijepo, ravnomjerno dici, ako se odlucim za tu varijantu.
    Hvala ti, Beti
    Radila sam tortu sa sličnom kremom ali u biskvit ne ide toliko tekućih sastojaka ... po original receptu se biskvit peče odjednom i reže na tri komada.
    Uvijek bi mi ostajao u sredini sirov (totalno tekuća smjesa).
    Prestala sam ju raditi jer to nisam uspijevala riješiti, ili bi sredina bila tekuća ili rubovi suhi i pregoreni ...

Ne znam što da ti kažem za ovaj recept, nemam ni jedan sličan, možda bi s tim receptom uspjelo
    želim samo reći: Oprez!
    Posljednje uređivanje od MikiMama : 16.01.2016. at 21:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •