Stranica 20 od 275 PrviPrvi ... 1018192021223070120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zhang, hug i tebi i momcima

Ivana me sjetila na Shauna neki dan. Jutros u to ime core cardio i jako sam uzivala. Moram priznati da sam u dobroj formi jer sam sve bez beda odradila. Mokra sam, istina, ali sjecam se da sam prije puno vise umirala i zastajkivala

Pasalo mi je napraviti 25 cardia bez puno razmisljanja, samo slijediti formu i skakanje.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci bravo! ti si u odlicnoj formi, to svi znamo

zhang, drz se!

mb super! sad si gotova

bravo za muzeve!
    moram priznati, mm je sportski tip u obitelji oduvijek, i oduvijek on mene vuce
    idu mu svi sportovi, voli sve, zadnjih godina rekreativno trenira plivanje i ima jos svoj ekstremni sport
    a ja sam ono - kauc tip
    tak da je on sad presretan kad se ja razbrbljam o vjezbanju

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Anci bravo!

zhang, neka decki brzo ozdrave!

Mb, nabavljas li svoju?

Sinoc sam malo mahala sa 6 kg utega u torbi, a nocas sam sanjala da zapravo girjam - s pravom opremom

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku

A ja prijavljujem teretanu iiiiiii bubnjeve molim!!! Par svingova sa girjom :mrgreeen:
    Nasla je u teretani! 12 kg! Preskocila sam jednu vjezbu u nizu i isprobala girju, par svingova i cucnjeva
    Udavila sam mm-a do kuce sa pricom o girji
    Joj i ja sve gledam te girje u teretani i razmisljam da probam swingove. Al me strah da mi ne odleti iz ruku i lupi nekog u glavu... ne znam zasto, al to mi je nekako u glavi da bi se dogodilo... :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj i ja sve gledam te girje u teretani i razmisljam da probam swingove. Al me strah da mi ne odleti iz ruku i lupi nekog u glavu... ne znam zasto, al to mi je nekako u glavi da bi se dogodilo... :D
    Danci nam je prilikom jedne takve rasprave rekla da girja ne leti prema naprijed, nego prema dolje
    Posljednje uređivanje od Ginger : 19.01.2016. at 08:19

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Looool, i ja mislim da je taj strah bezrazlozan. Zasto bi netko ispustio girju? :D

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anci, core cardio je meni jedan od omiljenih treninga iz focusa, baš ga je pogodio
    zanimljivo kako ti nešto sjedne a nešto nikako, evo iz game mi je omiljeni pyramid a ostali tako-tako
    Shaun mi je super u gami, sav je vrckast i smiješan

joj, muževi... moj je bivši aktivni sportaš pa otkad si je sredio leđa otad teško da išta vježba, uf...
    a mogao bi bar pilates ili callanetics da hoće, a on umire od smijeha kad vidi one muškiće u šorcevima

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Zhang, da malci sto prije ozdrave..
    Moj mm eno jos uvijek u horizontali..rekla mu je dojtorica da jos nije vidjela tako jaku gnojnu anginu. Al malci su dobro i ja skupa s njima. Igramo se vani na ovoj smrzavici i ubijamo viruse i bakterije.
    Inace sinoc 3X20 trbusnjaci, podizanje nogu, trbusnjak sa girjon, russian sa girjim i bicikl. Onda je na redu bio zwow#8. Ima sest rundi al ja sam jedva 4 i pol odradila jer me manji dva put prekidao. Btw, njegovo spavanje je kako se moj odlazak naposao blizi sve gore i gore. Uh.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

javljam se s bica iz gyma prijavak

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bok ekipa

Dajte, molim vas linkove za dobre cardio treninge.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bella probaj obavezno!!

Anamar bude do lita sigurno

Tigric nadam se da ce i TM brzo ozdravit ~~~~~

Danas cu trcat nadam se

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zhang, ~~~~~~~~~~ za djecake

ja na poslu prvi dan, nisam jos skroz dobro, ali previse mi se stvari nakupilo
    sjedim u uredu i ne mrdam, pijem caj i radim
    vjezbanje ce jos malo pricekati, bojim se

mm je bio sportskiji tip od mene, onda se on godinama ulijenio a ja razbudila, pa se sad i on vraca
    ali on je tip za momcadske sportove, iako je prosli tjedan odlucio i u teretanu se upisat

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bravo svim vrijednima

ništa od moje teretane danas, veliki je jučer lagano zakurio i danas ostao doma, tako da sam jutros bila s njim kući, zvala čuvalicu da mogu popodne na posao

edit: vibre bubancima
    Posljednje uređivanje od rahela : 19.01.2016. at 14:41

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Ivana me sjetila na Shauna neki dan. Jutros u to ime core cardio i jako sam uzivala. Moram priznati da sam u dobroj formi jer sam sve bez beda odradila. Mokra sam, istina, ali sjecam se da sam prije puno vise umirala i zastajkivala

Pasalo mi je napraviti 25 cardia bez puno razmisljanja, samo slijediti formu i skakanje.
    Jel da je dobar! Meni baš odgovara trenutno, totalna suprotnost od Zuzi. I dalje nastavljam s njim. Jučer mi bio rest. Probala bih gammu ali nemam je, trebam nabaviti

Bravo za aktivne muževe, moj nije zainteresiran za girju, i bolje s obzirom na cijene onih težina što bi njemu trebale
    Zhang, rahela, vibrice i brz oporavak bolesnima.

Summer, samo se ti još malo pričuvaj, bitno da ide na bolje!

mb, jel stala bura?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

tigrić, joj, najgore je to prvo vrijeme kad se vratiš raditi a oni se bude milijun puta noću. mene je jedno vrijeme ujutro tješio onaj grafit sa branimirove :no sleep won˙t kill you Evo moja počela spavat noću, jednom-dvaput se probudi, mm stavi na sebe i ona nastavi spavati, bez problema. Spasila sam se, malo mi je žao što traži cicu tek svakih par dana ali bolje i to nego da ima apstinencijske krize kao što je bilo sa najstarijom.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    tigrić, joj, najgore je to prvo vrijeme kad se vratiš raditi a oni se bude milijun puta noću. mene je jedno vrijeme ujutro tješio onaj grafit sa branimirove :no sleep won˙t kill you Evo moja počela spavat noću, jednom-dvaput se probudi, mm stavi na sebe i ona nastavi spavati, bez problema. Spasila sam se, malo mi je žao što traži cicu tek svakih par dana ali bolje i to nego da ima apstinencijske krize kao što je bilo sa najstarijom.
    neku noć ovaj moj se probudi i traži cicu, a ima već nekih desetak dana da mu ne dajem po noći (nekad cendra, ali uglavnom zaspi dalje kad ga pomazim). Uglavnom, tu noć on mrmlja "tsitsa, tsitsa", a na neku foru je bio između mene i muža (inače spava kraj mene) i okrenut k njemu i dovuče se do njega i počne mu slinit po glavi

ovaj ga je samo okrenuo prema meni i rekao da nek traži kod mame

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vrijednice moje bravo bravo za sve odrađeno ja sam u gužvi na polsu, vratila se stara nova šefica, puna ideja i entuzijazma da sve pršti al ja je volim takvu.

super i za muževe. Kod nas: ja oduvijek sportski tip a i muž zapravo, samo on nema kontinuitete kao ja. Ustvari je on prvi počeo s češćim trčanjem koje sam ja izbjegavala da ne razjačam noge (a nikad bolje čvrste i stisnute baš od trčanja) a viđe nas sad, ja ko beda grizem na trčanje i totalno ovisna. kaže on meni jučer : Ne bih ti ja sad trčao po ovoj hladnoći a ja ga gledam i pitam se o čemu on, kakva hladnoća i bakarači o tome uopće ne razmišljam On diže utege i grinta ,to su mu sportovi.

Samo prijavak od jučer, pišem duže kad uhvatim vremena:
    jučer 8 km 5:43 po izrazito "toplom" Jarunu odličila sam nosit šorc preko tajica jer su mi bedra bila led ledeni, nisma to kužial dok sam trčala al poslije ajme...bio muž u pravu

i ja uhvatim girju svako malo kad mi dođe pod ruku ne planirma posebno trening ono uzmem je i odradim stalno nešto pomalo.
    anči super ti ide s tim swingovima, dobro pronalaziš vrijeme.
    MB jel prestalo puhat?
    ivana s naježim se i danas kad se sjetim faze nespavanja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2016. at 16:09

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj ga je samo okrenuo prema meni i rekao da nek traži kod mame
    Looool, sorry znam da tebi nije bilo smiješno.
    Kod nas je počelo tako sto se par puta probudila plačući a nije htjela cicu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lili, jucer je bilo za trcati predivno, a poslije
    Umirala sam i tusirala se poslije dvadeset minuta da zgrijem noge
    Jela juhe i pila cajeve cijelu vecer da sebi dodjem.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

isto kod mene.
    Sorc planiram za sljedeci put a onda ce otoplit a i ja idem na put u toplije krajeve nije egzotika da ne pomislite

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Uopce nisam mislila na to da ne mogu nakon trcanja odmah u kadu. Bila sam s malom u glazbenoj i trcala ulicama oko skole
    Dok sam dosla doma, bila sam ledena.

Danas se nadam uspjesnom swingu

Ujutro bih mogla opet focus. Bas mi je dobro sjelo danas.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela ~~~~~~ nadam se da ce maleni brzo prizdravit

Zhang kako su tvoji?

Summer odmaraj jos koji dan

Stala je bura al ima 2-3 c samo, za nase krajeve neuobicajeno.
    Ne znan ni sta cu obuc, brrrr

MM je totalno nesportski tip al ja ga tjeram
    Sutra su dva treninga u planu, da vidimo sta se jos nudi

Ako se ne javim poslin smrzla sam se negdi

E da, nisam vam rekla da mi je polumaraton upitan
    Znat cu u nedilju sigurno :/

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja prijavljujem težu depresiju. Nemam pojma koji mi je klinac. Znam da se samo treba ustat i obut tenisice, ali ne mogu se natjerat već četvrti dan. Tako to ide kod mene. Izgorim.
    Jučer sa vozim autom poslje osam sati navečer, hladno za krepat, a vani hrpa ljudi trči. Došlo mi je da si dam nogom u guz..u. Prego Garmin Connecta tip iz New Yorka koji mi lajka svako vježbanje, i sinhronizirao je samnom treninge P90X, pa ih uspoređujemo, šalje mi brižne poruke jer misli da sam bolesna. Utezi od 5 kg su mi još u bunkeru.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Probar cu kasnije komentirati, a sad samo prijavak - Zuzkim Lifted Butt 1 (onaj besplatni)

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo Ginger!!!
    Optimistična, natjeraj se nekako, odmah ce ti biti bolje :hug:

Upravo odradila rip't circuit.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

optimisticna hug
    sorry ako sam te zamijenila s nekim na topicu (dosta je novih cura, pa nisam sigurna tko je šta pisao), ali čini mi se da si ti jedno vrijeme prijavljivala boli me ovo, hoću da me boli i ono, sad me bole i gluteusi i trbušni pa ću rasturit ramena... i meni se to činilo dugoročno neodrživo, pa me ne čudi da ti je sad tijelo reklo - dosta
    iako treba gurat se preko granica, ne treba ići baš beskrajno preko njih
    a šta je to točno i koliko, mislim da svaka od nas mora skužit za sebe
    pronać intenzitet i način vježbanja koji će te zadržat u igri na duge staze, dakle da je izazovno i napreduješ i stalno svladavaš nešto novo, a opet da nije previše da te satare

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Optimisticna daj si vremena. Mozda je samo zasicenje vjezbanjem al ako je depresija zbog neceg sta ti se dogadja, neceg nepovezanog sa vjezbanjem onda se probaj natjerat, mene to bas digne kad potonem dublje.

Ja sam trcala, 8.2 km, pace 6:20, guzica jos nije dosla sebi, smrzajem se ispod dvi deke na kaucu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sani, ja ti radim cardio iz BR-a
    ovi Zuzkini su mi prebrutalni
    nisam ti od neke pomoci

summer, daj pazi na sebe

mb, i? trcala?

zhang kakav ti je bodyshred?

Anci, Lili hebate, ja bih se pretvorila u santu leda... svaka cast!

rahela, a majku mu, bas te nece
    nek malac brzo ozdravi!

Optimisticna, grlim, odmori i onda kreni malo lakse

ivana, i moja nespavalica pocela pajkit, budi se 1-2 puta i ne cica vise po noci (po danu trazi svako malo, pa i nasred ducana/ceste urla "cicuuuu" koju vise ne dajem vani)
    prosli tjedan je odspavala 4 noci za redom bez budjenja
    u soku smo bili svako jutro kad bi je zatekli u kinderbetu

inace, i kod nas bolestine, prosli tjedan srednja neku temperaturu imala, u nedjelju se najstarija cijela osula - peta bolest (al ide u skolu), sad mjerim najmanjoj temperaturu 37,5
    a muz ide na put i ovaj i sljedecu tjedan, jejiii

a sto se vjezbanja tice - ja ne znam sto bih
    toliko toga, a malo vremena
    razmisljam se pretplatiti na Zuzku, pa bih rado i ovaj Jillkin bodyshred (ja nju mnogo volem), a sad ste spomenule focus i kopka me sto sam od njega odustala
    a ima Zuzka i puno besplatnih workouta
    i kaj sad? kak da ja to odlucim?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Skoro isto i kod mene sinoc, zato danas pauziram.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sad uspavljivala malu i upadam u dnevni boravak, a mm skakuce na BR cardio3

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

aj, dok ja natipkam....
    mb, bravo! i ono, trenjem se najbolje grije

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ginger, zašto si odustala od focusa? Meni je on odlican sad zimi, za ljeto mi je preskakutav. Zuzi mi je super za kombinirati s trčanjem recimo ali nekako mi nije za svaki dan, i opet stalno nešto pregledavamo i kombiniram a ne da mi se i izgubim dosta vremena na to.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Optimisticna daj si vremena. Mozda je samo zasicenje vjezbanjem al ako je depresija zbog neceg sta ti se dogadja, neceg nepovezanog sa vjezbanjem onda se probaj natjerat, mene to bas digne kad potonem dublje.

Ja sam trcala, 8.2 km, pace 6:20, guzica jos nije dosla sebi, smrzajem se ispod dvi deke na kaucu
    za guzicu.

sta se prijeci polumaratonu da to odmah sredimo-daj reci sta je i naci cemo rjesenje.

Potpisujem mb u vezi tvog stanja optimisticna.

ej wake up darling pa ti si nasa Optimisiticna nije ti avatar tek tako bezveze. You can do it!
    sigurna sam da ti to mozes-pokrenut ces se bit ces bolje al polako ne forsat se kao sto kaze tangerina.

ajde draga reci si samoj sebi Ja to mogu, ja to zelim i hocu! Trgni se nekom setnjicom.

bit ce dobro.mora bit.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2016. at 20:19

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Skoro isto i kod mene sinoc, zato danas pauziram.
    Bravo annie.
    zaboravila sam ti komentirat kako je super sto si krenula sa sportom 4 mj nakon poroda.stalno neka savjetovanja cekaj cekaj i proleti previse vremena.

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

spisat cu se od smijeha.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger i meni je focus super ali volim i zuzku ne znam kako ces odlucit

Lili ovo ne mogu sama rijesit, izgleda da je prva pricest taj dan. Rec cu ja fratru u ned da on to malo pomakne

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vjezbacice -2016 :)

Odvaljujem na vjezbajuceg muza loool!

Optimisticna, huug, vjeruj, svima nam dodje tako i zasicenje i nevolja. Meni pomaze setnja po hladnoci :D, boravak na zraku, vjezbanje ili bilo sto sto mi odvrati misli ako me nesto muci...
    Trcanje uz super muziku je broj 1.
    Posljednje uređivanje od Anci : 19.01.2016. at 20:36

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

optimistična, ma nemoj se bedirat zbog vježbanja, zar nije ono zhang davno pisala, svakih 6-8 tjedana možeš si uzeti i rest week, a svaki tjedan bar jedan dan rest day

zhang, a kako ti se čini sad ovo što si pisala 2 dana vježbanja a 1 dan pauze?

focus - o što ste mi se pridružile
    ja jedva odvaljujem ovu gammu, zadnji put sam odustala na početku bete, sad ima da dovršim focus do kraja i gotovo
    malo mi je previše 3 mjeseca focusa ali sam po sebi je odličan program, postupan i daje odličnu kondiciju a rekla bih i definiciju
    (dobivam u zadnje vrijeme sve više komentara u stilu - a ti opet vježbaš )

Ginger - a što bi plaćala, pa probaj malo ove besplatne odn. s you tube-a dok se malo ne odlučiš
    i meni je najjednostavnije ići po programu...
    a na you tubu stvarno svašta ima, pa ti razni programi, ja bi svašta probala, i tatianu malo više i boba harpera a vidim
    da hvale i melissu bender (jel probao tko šta od nje?)

ja se veselim da prijeđem na nešto drugo, i jillian se veselim, nisam s njom vježbala ohoho
    a usput mogu ubaciti i koji tuđi program da vidim što mi odgovara

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

btw. ja negdje čitala da se HIIT-ovi (kao ovi zwow od zuzke) ne preporučaju svaki dan, već svaki drugi dan, da su jednostavno preintenzivni za organizam
    Posljednje uređivanje od Willow : 19.01.2016. at 21:03

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nemojte se tako cerit mm-u
    rekoh vam da je totalno sportski tip

ivana odustala sam od focusa, jer mi je bilo prenaporno skakati kasno navecer, a to mi je tad bio jedini termin
    i opcenito mi je preskakutav, nisam ja za to, jedva ga lovim
    al mrak je program, stvarno

Willow ma da, vidis da saram
    al htjela bih se odluciti

mb, i ti si mi od koristi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    btw. ja negdje čitala da se HIIT-ovi (kao ovi zwow od zuzke) ne preporučaju svaki dan, već svaki drugi dan, da su jednostavno preintenzivni za organizam
    zato cu ja sutra prepisat od mm-a i opalit c3
    ili mozda alfa cardio
    da vidim kak mi sad focus pase
    fakat sam neodlucna

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ginger ajd morat ce neka odluka past prije il kasnije

Mb a cuj ne moze on samo tako neciji visemjesecni trud frknut.

lipo ti njemu reci da ti tad sestricna u njemackoj ima svadbu i jel ikako moguce promijenit datum pricesti jer si kuma na toj svadbi.onako umilnim molecivim glasom da se covjek sazali ...i naravno nasamo.

Ja bi tako sigurno.nije lijepo lagat al nekad covjek koristi razna sredstva (sta s kad si prisiljena) da se dodje do cilja
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2016. at 21:29

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis kako ja lijepo slusam svoje tijelo
    Male me Zuzka pocela nervirati jer je vec dugo vjezbam skoro svaki dan. Sutra ujutro i ja planiram alpha cardio ili nesto od Shauna s utezima. Sad imam teze utege u odnosu na period kad sam radila focus.

Mb, jao
    Bas se poklopilo

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    lipo ti njemu reci da ti tad sestricna u njemackoj ima svadbu i jel ikako moguce promijenit datum pricesti jer si kuma na toj svadbi.onako umilnim molecivim glasom da se covjek sazali ...i naravno nasamo.
    LOL i onda se za tri mjeseca ispovjedi tom istom popu "čujte, nije mi se udavala rodica, nego je bio polumaraton"
    a i s obzirom na veličinu mjesta, pop bi sigurno htio znat koja je to točno rodica
    mb, mislim da su ti najbolje šanse ako mu objasniš koliko se trudiš i pripremaš i koliko je to dobro za tvoj duh

ginger, bravo i LOL za muža

i svaka vam čast na svim trčanjima po ovom ledu

ja sam prehlađena i danas je rest

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nesto mi je diglo zivac pa sam.bila zivcana ko pas i rekoh sta cu sad da se skuliram i pridjem girjici.

bacim po 50 swingova , onih 50 8 figures pa 50 cucnjeva s utezima od 5kg pa 50 iskoraka s 5kg, 10 sklekova pa 10-15 russian twists al jos nisam bila normalna iako samnradila brzo i eksplozivno bez pauza pa dodala 50 swingova i 10 sklekova pravih naravno i sad sam normalna.Aleluja.

odoh citat knjigu sad.

P.s.
    Treba mi definitivno veca kilaza za deadlifts ova od 12kg mi je presmijesna i blago me zivcira.
    i moram skidat prsten jer me zulja girja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.01.2016. at 22:04

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ups tang dobro si primjetila malo je to mjesto svi sve znaju nece ici to s muljanjem svadbe izmisljene rodice a jos ce se i procut da je postala polumaratonka a misa mu...

ma znas sta malena beba naci cemo drugi pm na proljece koji ces istrcat, necemo bacit u zrak sve te vrijedno istrcane kilometre.
    a kud bas pricesti i utrke sve nedjeljom...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ups. Ja se sad sjetila da sam zaboravila vratiti prsten

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bravo za vrijedne!
    Ja sam danas opet bs#4 i par vjezbi s girjom. Sutra prelazim na #5.
    Tek dva tjedna vjezbam uz Zuzku tako da mi je jos jako zanimljiva.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ginger, bodyrevouluzion mi se svidio, ali nisam ti ja to odradila do kraja. Meni je to bilo za vracanje nakon resta.
    Ali sam pregledala sve treninge i u principu su mi se svidjeli. Cak ti je i zuzka u nekima jedan od clanova tima.
    Ovo je super ako ti je lakse raditi po rasporedu, a uvijrk mozes ubaciti i nesto drugo da razbijes monotoniju.
    I braaaavooo za tm. I za sve ostale koji vjezbaju.

Willow, meni ovo odgovara jer ja lako gubim kompas pa se preforsiram. I dodatno, taj treci dan se masiram sa foam rollerom i teniskom lopticom pa mi je to dodatno dobro. Danas idem popodne na pravu masazu i bas me zanima da li sam manje cvorasta nego zadnji puta.

Optimisticna, cure su sve rekle, probaj prvo sa necim njeznim setnja po gradu ili gdje ti je vec ugodno, tako da fizicka aktibnost bude u drugom planu, a da se ipak dogodi..

MB bas steta sto se tako poklopilo. Ako ne mozes promijeniti datum pricesti, mozda ovo sto je Lili rekla, odaberes neku drugu utrku.

Ancika, znas da ja uvijek podrzavam svrljanje i mijenjanje treninga. Ponekad covjeku bas pase staviti cd i iskljuciti mozak. Ja to zovem no-brainer

E da, ginger, i P90X3 je diiivan. Da radim ikakav gotov program, taj bi uzela.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I hvala svima za vibrice, samuraji su dobro, proslo im je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •