Stranica 35 od 123 PrviPrvi ... 2533343536374585 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ministar kulture je stvarno skandalozan. Strasno.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li bilo ovo? http://www.glas-koncila.hr/index.php...&news_ID=22631

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    skandalozno je sve
    kako je se uopće stvarala kolicija
    na lažima
    kako se stvarala vlada
    kako je došlo do izborne "pobjede"
    sve je ovdje skandalozno

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    skandalozno je sve
    kako je se uopće stvarala kolicija
    na lažima
    kako se stvarala vlada
    kako je došlo do izborne "pobjede"
    sve je ovdje skandalozno
    Ni prije nisam vjerovala da se u državi išta dobro može dogoditi, ali sam se negdje u sebi nadala promjenama. Nažalost, te promjene su se ostvarile: odosmo na dno dna, u mulj. Pardon, mulj je ponekad ljekovit. Ovo što su izabrali...jel to birano na metkovskoj tržnici ili gdje????

http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...na/869751.aspx

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

https://hr.wikipedia.org/wiki/Zlatko_Hasanbegović
    isti izvor- libela je objavila i CV koji je prilozio uz ministarsku funkciju.
    za ubit se od stručnosti.
    jer nam svjetonazor nije bitan.
    frustrirano čestitam svim lijevim glasačima Mosta.
    jedino što će i moje dijete vjerovatno u redovnom školskom programu imati Četverored. Brrrrrrrr.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Platforma 112 i HND pišu oreškoviću protiv hasanbegovića..ajme straha, za ideale, sve se bojim, prije će bit zato što će presušit dosad nepresušna pipa..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Ni prije nisam vjerovala da se u državi išta dobro može dogoditi, ali sam se negdje u sebi nadala promjenama. Nažalost, te promjene su se ostvarile: odosmo na dno dna, u mulj. Pardon, mulj je ponekad ljekovit. Ovo što su izabrali...jel to birano na metkovskoj tržnici ili gdje????

http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...na/869751.aspx
    Ma čovjek bi im puno toga oprostio, i izbor kadrova s metkovske tržnice i nedostatak žena, samo da se već jednom pokrenu i počnu raditi kako treba, da naprave nekakav suvisli gospodarski program obnove... ali baš mi se i ne čini da im je sila...

Nisam optimist.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ajde da ja napisem jednu, vjerojatno neocekivanu... Neke stvari su dno dna. Ali cak mislim da ce neki resori biti ok, ovako na prvu, na osnovu priloga u Jutarnjem, gdje su o svakom napisali ponesto. Mislim da je Bozo uspio medju vukovima zadrzat glavu iznad vode. Vidjet cemo koliko ce im trebati da potonu. Npr., ako krenu rusit zakon o životnom partnerstvu, HSLS ce izaci iz vlade.

Ja cu za pocetak i na ovoj temi zadrzati optimizam - disclaimer - glede nekih resora.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 22.01.2016. at 10:10

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma čovjek bi im puno toga oprostio, i izbor kadrova s metkovske tržnice i nedostatak žena, samo da se već jednom pokrenu i počnu raditi kako treba, da naprave nekakav suvisli gospodarski program obnove... ali baš mi se i ne čini da im je sila...

Nisam optimist.
    X. Pesimist na obje.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam pesimist, ali mi je drago da je jedan kandidat za ministra zdravstva ispao iz kombinacije.
    Jest da se on sad ljuti, daje ostavke pa možda i osnuje svoju stranku...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam baš komentirala da bi mi bilo milije vidjeti Anju Šovagović na mjestu ministrice kulture nego ovog lika kojeg su odabrali... Njoj bi to moglo dobro ići, bez obzira na stranku kojoj pripada. Tja... bumo vidli.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citate li program vlade?
    Zaustavljaju kurikul.reformu. Obrazovanje ostaje u pripizdini.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a mislim, ovo što piše sasa.
    kao, ideologija nije bitna. bitna je stručnost. i onda izaberu lika koji valjda nikad u životu nije buio u kazalištu il na nekoj izložbi, ako i zanemarimo ideologiju.

al sad se vidi mostov apsurd zanemarivanja ideologije, na praktičnom primjeru.

moš mislit kad mu dođu na stol zahtjevi za financiranje po javnim natječajima kako će dotični, il da se razumijemo, bilo tko, stvarno bilo tko, zanemariti ideologiju.
    npr
    bodovna lista odobrenih i odbijenih zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gdje čitaš?

Datum pristupanja
    Apr 2004

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam baš komentirala da bi mi bilo milije vidjeti Anju Šovagović na mjestu ministrice kulture nego ovog lika kojeg su odabrali... Njoj bi to moglo dobro ići, bez obzira na stranku kojoj pripada. Tja... bumo vidli.
    onda ne bismo imali prilike čuti šta ima reći jedan zdravko mamić, on ima fetiš na ministre kulture , a ovaj mu daje futra koji ga privlači.
    jedino je bed što mu je ljubljena stranka takvo što priredila, a ima sad i važnijeg posla. no, možda ipak nađe vremena

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Citate li program vlade?
    Zaustavljaju kurikul.reformu. Obrazovanje ostaje u pripizdini.
    Je li ovo moguće?
    Čitam i ne nalazim i nadam se da sam pravu.

To mi je bila glavna briga prilikom formiranja vlade, da ne ponište sav posao napravljen oko toga.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    onda ne bismo imali prilike čuti šta ima reći jedan zdravko mamić, on ima fetiš na ministre kulture , a ovaj mu daje futra koji ga privlači.
    jedino je bed što mu je ljubljena stranka takvo što priredila, a ima sad i važnijeg posla. no, možda ipak nađe vremena
    Ae, bome si u pravu.... Maškare su blizu....možda i bliže nego si mi mislimo.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma ja ne shvaćam što ti to čitaš čoksa, to nije ili je Timova prezentacija?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Čini mi se da je vama u prošlom sustavu bilo sasvim ok, ni ne trebaju vam promjene..najbolje da zoka i dalje stoluje..samo ne znam dokle bi tako, u prošle 4 godine zadužio nas je 109mlr, više od svih proteklih vlada skupa..a ne vidim da su od tih silnih novaca pokrenuti neki projekti od kojih bi svi imali koristi..

Inače, protekle četiri godine niti jedan film ni knjiga koji bi nešto afirmativno govorili o domovinskom ratu ili braniteljima nije mogao dobiti niti kune..može samo ako je branitelj poludio ili je nasilnik..pa je npr. jedan Ličina (inače sin udbaša), dobio 3.0 milijuna hrka za film "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", ali to je ok..

Al drago mi je da se ovdje kritizira, bilo bi mi drago da se moglo nešto pročitati i o radu sdpove vlade u prošle 4 godine, ali to nažalost nije bio slučaj..

Po tome tko i kako napada novog ministra kulture, vidim da je bio pravi izbor..

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni je jednostavno sve skupa presmiješno. Ova jedna hoće da svi molimo a drugi trabunja o novom nacionalnom obrascu koji prekida sve sukobe. Kao da su skupili najvece redikule s politike na forum.hr A premijeru je postignuce sto ce biti powerpoint prezentacija u Saboru
    Srecom, moja identifikacija s tim osobama je vise manje cista nula, eto slucajno zivimo unutar par km i to je vise-manje to. Osim naravno ako nesto od tih svojih bizarnih gluposti ne pocnu provoditi uz pomoc represivnog aparata - onda cu vjerojatno poraditi na fizickoj i pravnoj udaljenosti od navedenih spodoba...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ti Dijana nemaš problema s tim što je bio predsjednik HČSPa?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I moja srećom sa zokom i sličnima..a represivni aparat sam srećom izbjegla, nisu svi bili te sreće pa su završili i na prisilnom liječenju na psihijatriji na duže vrijeme.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pravi izbor?! Zato što ga, po svemu dosad od njih pročitanom u ovih 7 i kusur godina forumiranja, kritiziraju obrazovane i kulturne forumašice?
    Potkrijepljeno linkovima? Govor s Bleiburga iz svibnja 2012. je stvarno vrh, i baš ono što bi trebalo krasiti ministra KULTURE.

A specijalno me je razveselio Karamarko sinoć kad je uvjeravao Katarinu Perišu Čakarun u to što ovaj je ili nije rekao.
    Kao da smo svi pomalo retardirani ili bar nagluhi

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I meni je dosta terora antifašizma odnosno komunista preobučenih u liberale..to fercera još samo u hrvatskoj..nadam se ne još zadugo..

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da je vama u prošlom sustavu bilo sasvim ok, ni ne trebaju vam promjene..najbolje da zoka i dalje stoluje..samo ne znam dokle bi tako, u prošle 4 godine zadužio nas je 109mlr, više od svih proteklih vlada skupa..a ne vidim da su od tih silnih novaca pokrenuti neki projekti od kojih bi svi imali koristi..

Inače, protekle četiri godine niti jedan film ni knjiga koji bi nešto afirmativno govorili o domovinskom ratu ili braniteljima nije mogao dobiti niti kune..može samo ako je branitelj poludio ili je nasilnik..pa je npr. jedan Ličina (inače sin udbaša), dobio 3.0 milijuna hrka za film "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", ali to je ok..

Al drago mi je da se ovdje kritizira, bilo bi mi drago da se moglo nešto pročitati i o radu sdpove vlade u prošle 4 godine, ali to nažalost nije bio slučaj..

Nadovezivala sam se na ovaj post.
    O radu prošle vlade nismo imali otvoreni topik.
    Mogla si ga ti otvoriti

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pravi izbor?! Zato što ga, po svemu dosad od njih pročitanom u ovih 7 i kusur godina forumiranja, kritiziraju obrazovane i kulturne forumašice?
    Svimbalo, nisam mislila na forumašice, već na javnu hajku onih koji su bili izdašno nagrađivani za podrivanje države, samo je u lovi stvar, kakva ideologija i bakrači..

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

O radu prošle vlade nismo imali otvoreni topik.
    Je, baš se pitam zašto.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa ne moraš u tome vidjeti komunističku zavjeru, jednostavno se na ovom forumu rijetko raspravlja o politici, ali je eto, bila izborna godina pa nas je uhvatilo.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne moraš u tome vidjeti komunističku zavjeru, jednostavno se na ovom forumu rijetko raspravlja o politici, ali je eto, bila izborna godina pa nas je uhvatilo.
    Ma ne vidim ja nikakvu zavjeru, stvari su jasne ko dan.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno da je komunistička zavjera i da smo mi svi ovdje dobro plaćeni da podrivamo državu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovdje je isto: http://20minuta.hr/teme/detaljan-pop...e-vlade/41364/

Žele ukinuti agencije unutar MZOS-a i osnovati Zavod za školstvo, a današnja agencija je nasljedila Zavod za školstvo

Znači, vraćaju se još korak natrag - ponovo će strategiju, a onda tek pokretati novu reformu.

Ovo mi je daleko najlošija vijest danas.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da je komunistička zavjera i da smo mi svi ovdje dobro plaćeni da podrivamo državu.
    Ti kaza..

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Koje reference je imala ministrica Milanka Opačić koja je ravno s faksa sjela u Sabor i nije nikad radila u svom sektoru nego je s 24 godine bila "stručnjak"?
    Kakve reference je imao Tihomir Jakovina koji je prije nego je postao ministar vodio poljoapoteku koja je propala? Barem je ženu uspio ubaciti na super posao!
    Kakve reference je imala Mirela Holy u području zaštite okoliša, kad se na tom području uopće nije obrazovala?

Zašto se ismijava Roberta Podolnjaka što je promijenio prezime, a kad je Marija Antičević postala Ingrid Antičević ( i nije znala reći zašto) to nije bio problem.

I ajmo sad svi plakati zbog novog ministra kulture, da bar nam se vrati Andrea Zlatar Violić koja se pijana valjala po podu restorana nakon što je plesala na cajke.
    Stvarno, jako kulturno!

Evo, da se razumijemo, meni nije drago što je ovaj čovjek izabran za ministra, mislim da je to loša odluka i da nema nikakve šanse da će on biti objektivan i da će se stanje u kulturi popraviti.
    Ali ne vidim to kao veliki korak natrag u odnosu na ovo što smo imali prije. U kakvom nam je sad stanju kultura?
    Kako se financiraju kazališta? Kome se i zašto opraštaju dugovi? Kako se ljudi postavljaju na vodeća mjesta?

I histeriziranje oko stvaranja neke nove NDH je stvarno nepotrebno.
    Slušala sam repliku Peđe Grbina koji se boji da će nam vojska hodati po kvartovima i uvoditi red i Ingrid Antičević koja strahuje od masona.
    Jako su konstruktivni, nema što.

Dario Nakić je kompetentniji za ministra zdravstva nego što je to bio Jovanović.
    Baš zanimljivo da je smijenjen s mjesta ravnatelja bolnice od strane SDP-a. 100% je to bilo jer nije bio dovoljno stručan.

Treba biti objektivan i iskren. Pa onda recite: SDP-ova vlada NIJE bila stručna, namještali su ljude na funkcije po podobnosti i većinu vremena nisu imali pojma što rade (potpuno isto kao HDZ prije njih), ali to nam je bilo ok, jer su nam ideološki bliži.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dakle; Metković ima 16 000 stanovnika.
    To je manje od Zaprešića.
    I iznjedrio je 4 ministra.
    Stručna, kažu.
    Pa se ja pitam: zar su svuda okolo po RH idioti iliti nestručni ljudi?!?
    Ovo je užas.
    Okupacija Hrvatske.
    Prvo je dijaspora odlučila predsjedničke izbore pa je Metković odlučio parlamentarne i sad imamo "stručnu Metkovsku vladu"
    ....

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

svaka čast, annvili. ja sam malo tvrđa u stavovima, ali i od pametnih ljudi kakvi ovdje jesu, očekivala bih bar mrvu objektivnosti..
    zadužili su nas 100 milijardi kuna, više od svih vlada do sada..blizu smo bankrota jer nećemo moći otplaćivati kamate..je li i za to zaduživanje hdz kriv?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti je jedini kriteriji po kojem je on dobar izbor? koje su mu druge reference za ministra kulture? nevjerojatno

mima, na stranicama sabora postoji dokument - program vlade. U programu ministarstva obrazovanja stoji: zaustavljanje kurikularne reforme...analize...analize...i onda uvođenje male mature!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku

Protekle 4 godine nije mi bilo dobro, ali mi je bilo bolje nego u svakom mandatu HDZ-a. Zato što se manje kralo i zato što sam ideološki udaljena od konzervativizma, nacionalizma, ksenofobije i homofobije.

Tebi oni očito pašu jer, vidim, nemaš problema s vrijeđanjem ljudi i prozivanjem njihovih predaka, kao što su to oni uvijek radili. To je toliko nekulturno i primitivno, ali je na tragu Crnojine prijetnje da će se raditi Registar izdajica. Javi nam kad krene, da se upišemo.

Rad SDP-ove rade se na više mjesta kritizirao na forumu, ljudi koje ovdje kriziraš, nas, je li, imamo dovoljno savjesti i svijesti da znamo, možemo i želimo kritički misliti, raditi i djelovati čak i spram onih s kojima smo ideološki bliski. Dapače, osobno sam prema njima bila kritičnija i žešća jer sam se smatrala prevarenom. HDZ me ipak ne može prevariti.

Bilo bi divno kad bi se tako ponašali i oni ideološki bliski HDZ-u, ali kad bi to bio slučaj, onda ne bi glasali desno.

Čestitam ti na ministru kulture, ima sve što ti je važno.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tanči, a zašto ćemo se sad regionalno prebrojavati? a jel nije bilo stručnih hrvata, pa je u vladi moralo bit 30% srba? koliko je hrvata u srpskoj vladi?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

je da, kritizirao se rad sdp-a sve u šesnaest. ma gdje to da mi je znati? ja nikog ne prozivam, udba je bila činjenica, i šta ćemo sad.? imam i ja dovoljno svijesti i pameti da si ne dam mazati oči.

Bilo bi divno kad bi se tako ponašali i oni ideološki bliski HDZ-u, ali kad bi to bio slučaj, onda ne bi glasali desno.
    nda, sve što valja, glasa lijevo. ma gdje li sam to samo čula..

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ovdje je isto: http://20minuta.hr/teme/detaljan-pop...e-vlade/41364/

Žele ukinuti agencije unutar MZOS-a i osnovati Zavod za školstvo, a današnja agencija je nasljedila Zavod za školstvo

Znači, vraćaju se još korak natrag - ponovo će strategiju, a onda tek pokretati novu reformu.

Ovo mi je daleko najlošija vijest danas.
    Prenosim post prijateljice koja radi u jednoj od agencija.

Smjernice rada reformske Vlade. MZOS. Zaustavljanje kurikularne reforme. Sjajno. Ukidanje agencija u MZOS-u (?) - pretpostavljam da misle na ASOO, AOO, AZVO i sl. Dajte nek netko ovom našem stručnom ministru i stručnoj vladi objasni da je AZVO međunarodno akreditirana i neovisna agencija za provođenje postupaka vanjskog osiguravanja kvalitete i da ju ne mo'š baš tako jednostavno ukinuti. uklopiti u MZOS-ev zavod i podrediti *tadadadadm* glavnom školskom nadzorniku (?!) kojeg imenuje sabor na pet godina (?!), a posebice ako ti jedna od deset točaka programa vlade za MZOS napisanih valjda jučer na kavi u Sheratonu "eliminirati snažan utjecaj političkih struktura u obrazovanju i znanosti". Plus, nek isto netko ovim genijalcima objasni što su tijela u sustavima upravljanja i kontrole korištenja ESI fondova i što su točno posrednička tijela razine 2 (npr. ASOO) te kako će ukidanje istog utjecati na isto njihovu smjernicu vlade za MRRFEU koja kaže "maksimalno ubrzati raspisivanje natječaja za povlačenje EU sredstava". Ni nemam želuca za čitati sve.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Kako poništiti glasački listić

A zašto ne, Dijana?
    Mene to smeta.
    Puna mi je kapa da mi dijaspora bira predsjednika.
    I sve ostalo što se događa zadnjih 25 godina.
    Imamo Hrvatsku!
    Ja sam više Hrvatske imala prije '91.
    Ovo sad je dno.
    Gore ne može.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 22.01.2016. at 11:57

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pitanje je hoće li novorođenčad na ovom forumu dočekati reformirano školstvo

Jer ovi što su već u sustavu neće.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dijaspora nije izglasala predsjednika.

I
    mamo Hrvatsku!
    Ja sam više Hrvatske imala prije '91.
    A kako da ti ja pomognem? Skupi istomišljenike pa pokreni referendum.
    I po meni je sada dno-dna, ili će se pokrenuti ili će propasti.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Dijaspora NIKAD nije izabrala predsjednika. I bez svih njihovih glasova, Kolinda je opet imala više od Josipovića. Niti su odlučili parlamentarne. Njihovi mandati nisu ništa odlučili.
    Ajmo opet malo objektivnosti - kome smeta to što je neke od najvažnijih funkcija obavljao HNS koji ima podršku 3% birača?
    Kome smeta to što IDS-u za 1 mandat treba 10 puta manje glasova nego bilo kojoj drugoj stranci?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

annvilli, pa nikome to nije smetalo..a ono što mene smeta, kao ženu, je da niti jedna žena ovdje nije našla shodno da prokomentira odvratan, šovinistički tretman bivšeg premijera prema predsjednici..jel mislite da bi bilo tako i da je bila obrnuta situacija? Ma nizali bi se bijesni postovi o primitivizmu, i neodgoju i nekulturi samo tako.. a ovo je bio. pa mangupčić..ako i to..

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Kome smeta to što IDS-u za 1 mandat treba 10 puta manje glasova nego bilo kojoj drugoj stranci?
    Meni npr. smeta, ali to nema veze s IDS-om, nego s izbornim jedinicama. Koje je davne 1999. osmislio HDZ s namjerom da poništi urbane glasove na način da je Zagreb podijelio na 4 dijela i spojio ih s Likom i sličnim bliskim područjima. SDP-u to očito nije smetalno ili su previše glupi, ne znam što mi je gore, pa nisu to išli mijenjati.

Tako da svaka regionalna stranka (uključivši HDSSB) tu ima olakotnu okolnost jer su im birači smješteni unutar iste izborne jedinice, dok oni kojima su razasuti po cijeloj zemlji jednostavno ne prelaze prag. Tu je, recimo, jako popušio Živi zid.

Je li ti sad jasnije?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

da, kako to da to sdp-u nije smetalo, a proveo je kompletnu čistku javno-medijskog prostora kad je 2000. došao na vlast? onako potiho, ali temeljito.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

i ne, nisu oni glupi, oni npr. nikad javno ne bi pričali o nekakvom registru izdajnika, kod njih nije bilo niti crnih lista za ministarstvo kulture, pa se opak dobro znalo tko je mogao dobiti sredstva, a tko ni lipe..dobro se znalo koga će se staviti na čelo hrt-a, kakvog profila će biti gosti u studiju..ništa slučajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •