Stigli mi rezultati Harmony testa. Iznimno nizak rizik za najčešće kromosomopatije i gonosomne aneuploidije (1:10 000).
I nosim opet dječaka. Neće me curice.![]()
Stigli mi rezultati Harmony testa. Iznimno nizak rizik za najčešće kromosomopatije i gonosomne aneuploidije (1:10 000).
I nosim opet dječaka. Neće me curice.![]()
Bravo žužy !! Čestitke na velikom dečku!!
Odlicno za test Galicia...znaci stize deckic opet...![]()
Posljednje uređivanje od vucica : 29.01.2016. at 09:23
Žužy, čestitam. Eto draga uspjele smo!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo drage moje,prosao jos jedan uzv,sve je u redu,beba raste,napredujemo.![]()
Vučica,
Dečko, da. U obitelji sve sami dečki pa su se svi nadali curici. Nema veze, drugi put.
Tina, super za uzv!![]()
Galicia koliko imaš dečkića?
Tina super za uzv, samo neka bebica raste...evo idem i ja za 2h na pregled.U kojem si ti ono tjednu?
Vučica, jednog dečka imam + ovog novog.
Ali u zadnjih 15 godina se u obitelji samo dečki rađaju.
Sretno na pregledu!
I kod mene dečko. Jos jedan![]()
Ives, hvala,i ja sam se konačno malo opustila
Galicia, a imam još i more odjeće za djecake.
Evo mene s pregleda, sve super..mrvica napokon izgleda kao beba, glavica, rukice i noge..cudo jedno! Kaze dr da sam 11+2..ja mislila manje..mi smo onda tu Tina..meni je termin 15.8.
Cestitam zuzc nek ti je ziv i zdrav
Galicia super za nalaz, znaci jos jedan djecak stize, ja danas 15+1 nestrpljivo cekam kad ce mi reci koji spol bebe je nadam se da ce uskoro otkriti
Vucica i Tina bravo za pregled, bebe rastu![]()
Vučica,
Termin ti je 10 dana nakon moga.
Radoznalica, meni je u prošloj trudnoći vidjela da je dečko sa 16 tt. Vjerojatno ćeš i ti brzo saznati.![]()
Orange, Tiia
Prošao pregled, opet bez uzv...otvorena 1cm, ništa od brisa na steptokok, da ne spada u rutinsku pretragu...neznam šta mi sad više ide na živce, što nisam imala uzv skoro 2 mjeseca ili što mi neće napravit bris...
Frćka, baš mi je čudno da ti nije uzv napravljen 2 mj.
A ni neuzimanje brisa mi nije najjasnije.
Jesi inače zadovoljna ginekologom?
Nije objavilo celu prethodnu poruku, pa je ponavljam:
Evo, da te utešim (mada mene samu ne teši ta činjenica). Ovde u Norveškoj gde živim, trudnice imaju samo jedan UZ u 18 tt, nijedan susret sa ginekologom i nijedan jedini bris u toku trudnoće. Naravno, ako postoje sumnje da nešto nije u redu rade se dodatne analize. Ali se trudnice koje samoinicijativno odu privatno na eventualno još jedan UZ privatno smatraju pomalo histeričnim i panicarkama.
Inače jesam, al sad mi ovo malo radi nervozu, neznam šta da radim...
Vojvodjanka znam i ja teoriju o čak i 3 uzv-a u trudnoći, ali nakon svega šta sam prošla...ne mora svaki put bit uzv, al sad već...
I na rubu sam da sad na kraju i počnem paničarit, jednostavno mi više nije ugodno neznati ništa osim koliko se otvaram što mi sad niš ne znači, kad krene će krenut bila 1 cm ili 5 cm otvorena, opet ništa ne znači...uh
Galicia ti ćeš prva, a onda ćemo Tina i ja za tobom...pratimo se u stopu.![]()
Vucica, galicija, tina kada vi imate termin?????
Ljube, moj je 15.8, Tinin 16..a Galicia je 10 dana prije nas.
Moj je 5.8. prema ginekologinjinoj računici, prema internet računici je 4.8.
Ali nije ni jako važno, ionako će se roditi kad se rodi.
Ljube, ti?
Vidim da nisam jedina koja ce radati po vruciniMoj termin je 19.8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas smo se svi poredali... prvo val praznicno-zimskih beba, a sad sve neke ljetne.![]()
A ja tražim svoj par; najbliža mi je karanfilcic čini mi se - moj termin je 19.6.
Ja se tocno veselim svojem trbuscicu,pa nek bude vruce koliko hoce.![]()
Ajme kolko se tu malih lavića sprema!
Mi se polako upoznajemo,mišek je glasan kak ima biti..jučer smo cicali cijeli dan,ma cical je več na upoznavanju dva sata nakon poroda. I danas samo plač,nije htel opče prihvatiti i samo se deral. Svi vele da je veliki,gladan je..pitali me dal mu smiju dati glukoze i dali mu oko podne. I spal je do 4. Onda su ga razbudili kupanjem,ajme to mi je grozno za čuti. I onda je odma cical kratko i tak se ispovračal da još imam lokvu na plahti. Tak da moguče da mi polako nadolazi mlijeko mada ga ne mogu istisnut ni ja ni sestre. Na jednoj je kolostrum izašao popodne.
Osjetim promjenu u sisi,vrela je i nabrekla..
Inače,rekao mi dr koji mi je radio sekciju da mi je maternica puna miomčića,i da uz moje godine,savjetuje da odma idemo na drugo. Uf..
Čitam vas svaki dan,samo ne uspijem potipkati baš često.![]()
Samo ga ti drzi cijelo vrijeme na ciki koliko god mozes pa i nek drijema gore.
To sto ne mozete istisnuti mlijeko ne znaci da ga nema.
Obicno povracaju ako su se napili plodove vode. Mozda je i vristal
jer ga je to mucilo.
Da,nisu išli sa gelom jer je cervix bio dovoljno mekan kao podloga za drip...i u pola 8 sam dobila dripa. Iscurela flaša do posle 15h i otpeljali me na sekciju. Inače su me pregledali u 7,11 i 15h i svaki put isto stanje. Prohodna za oko prst. Svi su od jutra govorili da bude to sigurno carski.
Ispalo je da beba bila skroz zrela za porod,sav se ljušti po tijelu,stopala i dlanovi su mu bili plavi,suhi i naborani ko u starog dede. Ali je moja maternica eto čudna. Na svakom pregledu je nalaz bil da je sve još nezrelo...i veli dr da je on bio u takvom čudnom položaju glavicom dolje i da se nebi skoro spustio..tak da mi je drago da je vani.
I,fala![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 30.01.2016. at 22:32
žužy tek sad vidim! Čestitam!!!!
Ja se sjećam dernjave svojega. Objašnjeno mi je da cca 36 sati poslje poroda, djeca urlaju i traže prsa jer pokušavaju navuć mlijeko. U sobi smo sve rodile isti dan i tu drugu noć svu se svi derali. Ujutro sam imala temp. 35,2 neispavana, bonih cica i polugluha.Idući dan ko da ih je netko iskopčao na prekidač. Milina.