Rahela bas mi je žao. Neka čim prije prođe.
Danas bs #8, swing, deadlift, figure 8 squat i sumo squat.
Optimistična bravo za muža.
Rahela bas mi je žao. Neka čim prije prođe.
Danas bs #8, swing, deadlift, figure 8 squat i sumo squat.
Optimistična bravo za muža.
[QUOTE=
Optimistična, i ja bih ti preporučila Tonya. Jest da je brbljav, ali su mu programi mrak. E sad, pitanje je i vremena, ne samo forme. P90X je predobar program, ali i traje 1h svaki dan, a kad je yoga (koju se ne bi smjelo preskakat) traje i 1,5h. Puno je bolja opcija P90 koji postoji u 2 vrste: stari (iz 90-ih - to mu je prvi koji je snimio) i novi (iz 2014). Za novi treba više opreme. Stari je star, u smislu nit je kvaliteta slike neka, vidi se da je prastar, ali je turbo učinkovit i trebaju samo utezi. Ja sam njega radila i još ga znam upalitŠto se tiče P90X2, P90X3, P90X+ itd, mislim da je to too much ako nije u kondiciji, ondnosno vjerojatno bi brzo odustao.
[/QUOTE]
Probala sam sve njegove programe. Odličan mi je. Obožavam njegove yoge. Sad sam na P90X3. Danas me čeka agility x a klinci nikako da se odluče ostati u krevetu. Inače radim masu. :D
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 03.02.2016. at 22:17
Danci, ima link za taj sa girjama?
I jel kojim slucajem girevoy? Da ga preskocim![]()
Ajme koliko teksta, ni ja necu nis zapamtiti..
Rahela, vibram da sto prije prodje..
Ja kad odradim ovaj jutarnji trening navecer imam opet krizu pa sam odradila prvo zuzkin 5-min #23,pa mi nije bilo dosta a svidjele mi se vjezbe pa odradila jedan tabata hiit sa istim vjezbama. Pekle me noge od jump lungesa ali vrijedilo je. Nakon dva treninga danas mislim da je sutra vrijeme za jedan restic. Ako me opet ne uhvati kriza!! Navukla sam se...
cula sam sve!!!
Bas ste sve super i vrijedne i inspirativne
Ja sam se popodne fino prejelavuliram: i puna sam izgovora: ili je pms ili ovulacija ili opet pms :D
Dijete mi je imalo uzasan test iz povijesti i bas mi je zao nje, ali sto cu joj ja, sve je to skola. Vidi sad da je trebala drugacije uciti, a i ja sam sad pametnija. Iako mi se cini kao da ih profa priprema za kviz, a ne radi znanja. Bah. Idem gledati good wife i spavati.
Laku noc![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 03.02.2016. at 23:06
Flopi sretan rodendan!
Još me malo drži upala pa nisam radila BR nego neku yogu za leđa i trčala sam pola sata.
Nije girevoy![]()
Ona je Pavelova škola, 100% RKC
Nema link, imam na disku. Mogu ti zapisat ili kad se vidimo donesi disc
Noćas sam se dizala i pila Brufen zbog vrata. Nisam od doli mogla spavat, pa preskočila jutros. Vidjet ćemo da li ću večeras otić na HIIT ili ću szavršit kod doktora.
Jao, danci, nadam se da ce ipak brzo proci i bez medicine
Jutros sam dozvolila da mi zhang slozi trening
Koja ludjakinja![]()
Zhang, ne ja!
Ali osjecam se super i pijem kavu i citam i bjezim![]()
Danči nadam se da će proći i da će ipak večeras biti HIIT.
Tigrić mrak! Radiš prve dane nakon porodiljnog i odradiiš dva treninga. Super si!
Anci žao mi je zbog ispita. Bit će bolje drug put.
Veliš Zhang je luđakinja...ali ti si pretpostavljam sve odvježbala savršeno
Ja bih vam svašta napisala ali P. mi se svaki put uvali u krilo pa samo nabrzinu preletim.
Danas ću opet bs#8 i girju.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 04.02.2016. at 08:40
tigric, znači ti si u jedan dan napravila: zcut kettlebell series 4, jedan petominutni i jedan tabata!
bravo, bravo! prava si ninja!![]()
Danci drz se!
bravo za vrijedne!
ja cu danas odmor, preumorna sam i sve me boli
mozda i sutra...nece cardio pobjeci...
nego, pozivam vas na još jedno postrojavanje!
imate li one male dvije rupice na dnu leđa, tik iznad guze? ako ne znate o čemu pričam, googlajte dimples of venus
ja ih nemam, a čini mi se da ih je moj muž imao, ali su nestale kad se malo popunio
Imam rupice
Jutros prije posla 50 swingova
50 8 squats
20 one leg Arm svakom rukom + 10 cp koje sam ljevicom jedva izgurala
Moram poraditi na toj lijevoj strani, puno sam slabija u svemu sto traži angažman lijeve strane..
Tigrić vau!
Plima bravo!
Ginger ohani malo
nemam ni ja te rupice
zhang, trening je bio mrak
ali umrla sam, umrla. ne znam što me više umorilo, sve skupa očito
ali malo sam nešto pod stresom i baš sam razmišljala kako mi težak trening jako dobro dođe kad sam u problemu o kojem ne želim misliti. ako imam problem i ne želim misliti na to, trčanje me dodatno dotuče. ili plivanje. jer trčiš i plivaš i misliš o onome o čemu ne želiš misliti.
a kad imaš neki težak trening na koji se moraš koncentrirati, neki hiit sa swingovima i figure 8 i plankovima i skokovima ti ne daje prostora da misliš i kombiniraš već samo gledaš da preživiš :D, onda je to to.
jeste kad razmišljale o tome? kako vrsta treninga ne ide uz svako psihičko stanje?
ja jesam![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 04.02.2016. at 09:44
anci,
imas pravo, kad treniram neman vremena misliti o problemima. mada, meni je i trcanje pomoglo kad je tribalo <3
jednostavno bi navila muziku i prepustila se.
Ja nemam pojma jel imam ili nemam, baš ću pogledat doma. Šta to ipak nije i do građe?
Jučer navečer rest od trčanja al zato druženje s girjom 12kg:
2 serije
20 swings
20 goblet squats
20 figure8 squats
20 russian twists
20 klasičnih trbušnjaka s girjom
20 onih postraničnih podizanja girje uz tijelo (l/d)
Za kraj 20 sklekova i 20 deadlifts (deadliftovi me beskrajno živciraju s ovako malom kilažom no dobro).
Rupice nemam, ali sam se nagledala baš dobrih guza sad dok sam malo googlala
Anci, daj napiši taj okrutni trening, baš me zanima.
Inače, meni trčanje odgovara kad sam u problemu jer ne razmišljam dok trčim, sve što vidim i o čemu mislim je 3m ispred sebe, kako bi Murakami rekao. Totalna ventilana. Ne volim ja previše razmišljati ni dok vježbam zato volim one gotove programe, no brain :zhang:
ja sam samo probala te treninge koji ti ne daju mislit
protiv depresije mi je djelotvoran udarac endorfina nakon vježbanja, a i osjećaj napredovanja i kontrole koji imam s vježbanjem, skužila sam da mi se i to sviđa, danas napravim lifted butt 3, idući tjedan 4, danas mogu 10 ponavljanja nečega, za mjesec dana skužim da radim 40. kad bi bar sve u životu išlo tako lijepo linearno i još iskazano u brojkama da lako primijetiš napredak
a najbolje vježbam kad sam puna neke grrrr energije, kad bih rado vikala ili vrištala ili bacala stvari ili pobjegla
a ne želim ništa od toga, onda 15 minute fat burn i lakše je
zhang neće zamjeriti
evo trening:
1. dio HIIT tabata, 12 rundi 15/45, ukupno trajanje 12 minuta:
swings
3 jump lunge & kick over
ski abs (iz planka skašeš u stranu do laktova, kao neki plank side jump)
2. dio 10 min AMRAP
20 sumo 8 figure squats
2 pull ups na šipci ili 6 pull ups na metli
bome, anci, total body workout!
a šta ti je u jučerašnjem vježbanju bio tornado?
kako smo različite! ja baš dok trčim intenzivno razmišljam, a to kod mene i nije uvijek produktivno
nekad je dobro samo zaboraviti na problem. ako nešto treba odlučiti ili riješiti, onda treba misliti i donijeti koliko toliko razumnu odluku. a nekad ne možeš ništa, treba samo proći i meni tu razmišljanje ne pomaže.
ja sam inače sklona introspekcijamai baš si znam zakomplicirati, a ustvari volim da mi je život jednostavan. da ima flow kao lijep trening
i ovo što tang kaže, kad bi sve u životu bilo tako kao lifted butt:D
Tangerina, bas ninja
Mozda sam ja zabrijala ali nije mi vise to tesko, pa stalno mislim da ne radim dovoljno. Danas me boli malo tak da ipak ocito nesto jesam ali kad krrnem nekad neznam stati.
legneš na pod i dižeš noge u zrak, ali ih malo tvistaš. tako i lijevo i desno.
radi ih i zuzi: https://zuzkalight.com/zgym/tornado-clams/
ahaaa, kul
inače ja odbijam radit ove trbušnjake di mi ide girja preko glave pa iza, užasno se nelagodno osjećam s tim, jedino s utezima jer su oni nekako sa strane
Sviđa mi se jako, nasa superzhang je zakon! Mogla bih ga i ja danas ubacit. Jedino nisam nikad probala ove pullupse na metli. Što staviš metlu između dvije sjedalice, pa iz sjedećeg? Dajte malo pojasnite, za ove no brainere što im se ne da niti googlati![]()
a ja planiram malo vježbat plank jacks jer nekako ne uspijevam u isto vrijeme skakat i spuštat se na laktove odnosno dizat, mislila sam probat polako kad nema time pressure, radit prvo nekim laganim ritmom pa kad svladam ubrzavat
i tražila sam na youtube nadajući se naći neki slow motion breakdown, jer ne kužim da li zaista u istom trenutku noge skaču prema van i spuštaš se na jednu ruku, ili ide jedno pa drugo, ali vrlo brzo pa izgleda istovremeno
naišla sam na ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=B5o4MMMgb8Y
ženska je suuuuuperexcited kako ih je ona izmislilaa bome pored nje i brbljava Jillian izgleda ko samozatajna tratinčica
![]()
Slomila me neka viroza. A tek sutra idem doma, smrc. Nadam se da ce mi se nos oporaviti jer inače ce let biti prekrasno iskustvo za moje usi :/
imam rupice
Anci + zhang, super trening za turbonapredne
kris, baš ću pročitati onaj članak, neki put imam osjećaj da rasturam a drugi put nema šanse da
dam više od nekih 70%, jednostavno mi ne paše...
ja jutros po planu bodyshred launch, čini mi se sad lakši nego prvi put, možda jer već znam što mogu očekivati
ali ga oni komadi vježbaju s utezima od valjda kilu-dvije, idem i ja po lakše utege
danci, super za pojašnjenja za ove P0x-eve, tko bi se tu snašao, vidim da ih posvuda hvale...
tang looool, nije strašan ovaj clam. ja ne radim one scull crushere
to je kad leži na leđima i ostane ležati, a girju diže iznad zubi. i lubanje :D
to mi je scary.
ti govoriš o ovim transformer plank jacks ili kako je zuzi već smislila ime?
ja to ne mogu. uopće se ne mogu koordinirati na taj način. skočiti nogama u plank, a istovremeno se spustiti u lakat.
Posljednje uređivanje od Anci : 04.02.2016. at 10:13
Ivana, ja ovako: https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...houlders-back/
Rupe na ledjima imam kad skinem svo salo, dakle godinama bas i ne
Ne trcim pa ne znam da li bi mi mozak bio ili ne prazan, ali sinoc nisam vjezbala pa sam skroz pukla. Nema veze s vjezbanjem vec s tim sto nisam jos zavrsila ono sto sam planirala krajem godine, a ne znam ni kad cu.
Girju ne stavljam iznad glave, jer pomisao da mi tresne u istu i da me djeca nadju mi je spuky.
rahela, cubana, drzite se.
ostalim bravo za vjezbanje, i volju.
Anci, isto kao i kod tebe. Kad trebam terapiju, razvalim rammstein i udarim po nekom opakom treningu. Tada samo mislim kako da prezivim i svi ostali problemi postaju manje vazni.
Trcanje mi ostavlja mozak da ide svojim tokom, a to nije dobro u tim situacijama. Nema mozak sta mislit sto on zeli![]()
Imam ih bez obzira na tezinu.
Spremam se za gym. Od danas je na redu no stress trening, ubacit cu malo joge i vjezbi na podu.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kad ja trčim glava mi se rotira za 360, gledam u nebo pa u ljude, u stazu, tribine, zanima me svaki detalj i uvijek o nečem razmišljam. Ne mogu slušati glazbu jer mi onda dođe da zaplešem. Hvala tang, da nije tebe ne bi ni znala da imam te rupice, iako ne znam čemu služe.
Haha ja sam mislila da je to deformacija kada ono ispada da sam blagoslovljena njimacak postoje i vjezbe da ih se dobije
Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.02.2016. at 12:17
Evo me ušla i provjerila, imam ih al moram priznat da meni to uopće nije neki tako hot sexy dio na ženskom tijelu, imam bar 10 drugih stvari koje su mi više sexy npr. lijep uzak struk (s mišićavim trbuhom) koje se fino postupno širi na bokove (na pravom mjestu, ne znam kako to objasnit da ne počinje širenje struka previsoko), lijepa ramena, čvrsta prćasta guza i tako...
ajme mojih opisa.
Bravo vrijednice za sve vježbe!
Prijavljujem dooobar trening. Na podlozi sam se vise oznojila nego na utezima. Svasta nesto a izmedu vjezbi plank po 30sec pa 10sec spuštanja.25min cardio