Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
a recimo htv. kako je dijana pisala, stječe se dojam da je radman televiziju vodio matene kao fidel castro. ili rusi u doba staljina.

a meni se pak čini da su stalno neki popovi na televiziji
i nino raspudić. koju god političku emisiju gledaš, eto ti njega. peti dan, nulti dan, kako se već ono zvalo. i izbore je komentirao.
tako da, nije baš da u protekle 4 godine nije bilo dijaloga i da desnica nije imala pristup javnoj televiziji. to je spin.
nadamo se da će tako i ostati.
Daleko od toga da nisu imali pristup, iako kad si već spomenula peti dan, to sam ponekad gledala, tamo je bio nino kao "na desnoj strani" i 4 ljudi koji su bili "na lijevoj" + voditeljica mima simić (mora joj se priznati da je većinu vremena bila neutralna i dobro je vodila emisiju). Nije bio baš pošteni omjer.
Ali to nije ni poanta.
Može se radman nekome sviđati ili ne, postavljen je po političkoj funkciji i to je loše. Pa je onda postavljao voditelje po istom ključu, pa su slijedili otkazi...
Sad očekujem istu stvar od HDZ-a.
Tako da na kraju ispada da HRT nije javni servis kako je zamišljen, nego politički.
I nekako mi se ne čini da je HRT-ov dnevnik najmanje gledana informativna emisija jer je intelektualno prezahtjevna ili šokantna za tupasti narod, nego jer je užasno neobjektivna. Čime ne želim reći da su drugi objektivni, nego da je to nešto što bi se očekivalo od javnog servisa.
Imamo jednu od najskupljih, a najlošijih javnih televizija.
I još su k tome premašili dopušten broj reklama, tensilen i afrička šljiva 80 puta dnevno.

Što se tiče portala kojima je sad ukinuto financiranje, oni postoje godinama, i nisu skupili dovoljan broj čitatelja dok su bili financirani.
Možda jesu, ne znam, ali njihovo financiranje nije postojalo s idejom - dok ne stanu na noge a nakon toga će sami.
Pa ako ih i dalje nitko ne čita, a svrha im je informirati javnost što ne uspjevaju niti kad ne moraju razmišljati o novcu, čemu onda zapravo koriste?