Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
Kad se onaj pijani no name HDZ-ovac valjao kao svinja po zastavi to je bilo u svim novinama, a kad je isto (samo bez zastave) radila ministrica kulture(!) nikom ništa.
Kužim što hoćeš reći. Moram priznati da ne znam o čemu se radi s tom zastavom i HDZ-ovcem (propustila, ili bit će prije, potisnula)… ali kako onda svi znamo što se dogodilo ministrici kulture? Isto je bilo u više medija, kako bi inače znali za to?
Misliš, ne pišu na jednak način o jednima i drugima? Baš svi mediji?

Ne želim umanjivati krađu i njezine dosege od strane vladajućih, ali meni nije problem (samo) što kradu HZD i SDP. Problem je što krade cijeli narod, poslodavci, građani, svi… plaćanje plaća na crno procjenjuje se na 30%, majstori smo za izbjegavanje plaćanja raznih poreza i davanja, uzimanja naknada na koje nemamo pravo… kreativnost za trošenje ili neuplaćivanje javnog novca na vrhuncu (ko o čemu, ja o tome). Uglavnom… poanta je… da to što stranka krade ili ne krade nije ono zbog čega se glasa ili ne glasa za nju, naš narod nema problem s krađom, to je naš mentalitet. Baš obrnuto, ako si bio na vlasti, a nisi se (i ti i ja) okoristio s tim, glup si.