Stranica 96 od 275 PrviPrvi ... 46869495969798106146196 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,751 do 4,800 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    lili i ivana s, živila sam u tim vašim krajevima (na Jarunu i NZ), i tu je puno lakše bit trkač nego na ovom vrhu svijeta di smo summer i ja

odavde do Žnjana nije daleko, ali je strmo nizbrdo 15 minuta, a treba se i vratit kući i još uz dosta prometnu cestu, osjećaj samo tako osvježavajući. naš grad je cijeli gore-dolje

ajme sad sam se sjetila da sam sanjala neku večer da mi je magriz poslala poruku da je u Splitu, u centru, i di bi joj bilo zgodno otić trčat, s tim da joj je do Marjana daleko
    pitam samo vas spličanke nemate li vi tam kakav park ili školu s atletskom stazom ili igralištem blizu kuće.

ja kad trčim idem iz kuće oko 6.15, dižem se uvijek prije 6, jer ujutro kuham, kad trčim stavim napol kuhat pa završim kad se vratim, s time da tad stavim kuhat na struju, pa to još dugo krčka nakon gašenja.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    jutros odmah nakon ustajanja pola izazova 6. dan, squats, lunges i burpees
    ovi burpeeji su mi sve draži, sve mi bolje idu :jeeej:

jučer sam odradila bila 5. dan izazova i još sam s klincima po dvorištu izvodila razne vježbe, od handstanda, crow poze, zvijezda nebrojeno, preskakivanja grede (na koju imam ideju ne samo preskočiti, nego i skočiti na nju, ali još nisam probala)

Sani, baš sam i mislila početi bunny slope, ali gledala sam dvojku, pa nemam onu resistance bend (ili kako već) - što da koristim umjesto toga?
    ili koju vježbu da radim?
    ili da preskočim dvojku?
    i koliko dugo radim svaku (5 dana, pa rest, pa sljedeću?)
    Bravo za izazov!
    Odradi vježbu bez trake ako je moguće. Ako nije, preskoči vježbu.
    Ja sam radila 3-4 puta pa onda rest pa onda sljedeću. Kad mi se nije restalo lamatala sam girjom.
    Bunny slope je odličan za lagani povratak u formu.

Danas upper focus i treći dan Tatinog abs izazova. Inače izazove ne prijavljujem, ali ovaj je vrijedan prijavka

Idem sad dalje sve pročitati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ne idem nikud posebno. Trcim po kvartu. Otkrila sam i neki nasip uz neki potok al to je za vikend i neke značajnije duzine.
    Trcim kroz svoje selo, kroz koje i psa nekad secem u piđami.
    Srama nemam, to je isto znacajno, pa me zaboli tko će me i u kojem izdanju vidjeti.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I imam 20 km do posla na koji idem javnim prijevozom.
    Cilj mi je od slijedeceg tjedna trcati od 5i45.
    Plus je sto djecu probudim i zatim su prepusteni sami sebi. Dakle, sve to obavljam dok oni spavaju.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako su cure jučer pisale..pročitala jesam ali zapamtila pola nisam

Summer razumijem tvoju nedoumicu oko programa.
    Ponekad me baš frustrira koliko programa ima a ne znam kojeg bi radila prije.

Slažem se s Willow, možda da probaš Tony-ev 22 min hard corps. Bit ćeš marinac :anci:

Moji su na Skalicama pa je mm poludio prošle godine kad smo bili tamo. Rekao je da ima osjećaj da je svaki dan na brdskom trčanju a da je promet nenormalan.
    Doduše, mi smo bili u 6.mjesecu.

Bravo za sve ranojutarnje trkačice i vježbačice!!
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 14.04.2016. at 15:02

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nije meni svaki dan 10 i po sati, ispalila bih
    ali od 7:30 - 17 je tipican dan, znaci 9:30 sati

u kvartu imam mali park i da trcim oko njega do***dilo bi mi za pet minuta jer bih napravila vec tri kruga
    nemamo atletsku stazu u blizinu, imamo malo djecje betonsko skolsko igraliste bez staze, samo igraliste, slicno ko i s parkom
    kako tang kaze, kvart je brdovit i mozes trcati uz prometnice ili po stepenicama i puteljcima medju zgradama, ne hvala
    znjan i lijepa staza uz more su stvarno blizu, ali autom, inace izgubis puno vremena na odlazak/vracanje
    tako da su super inace, ali ne bas prije posla, zbog vremenskog ogranicenja

vidi li se da mi je danas laganiji dan?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u splitu je koma za trcanje, ono sto bi ja birala tamo je marjan, znjan, ili tamo oko zvoncaca.
    ali i marjan ima svojih nagiba, jednom sam se napazljivo pustila na rolama. od tad znam tocno kako je nizbrdo/uzbrdo.

kod nas na selu dosta ekipe trci, ja se jos nisam odlucila, mozda samo mozda koje jutro odlucim na stazu kod srednje skole. al mi to trcanje u krug daje osjecaj kao da sam hrcak

jucer sam se sjettila ukljuciti endo kad sam belarinu vodlia na engleski. obiteljski pace nam je 10:25 mislim da je oko 3 km vamo tamo.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 14.04.2016. at 15:37

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Spajka palo je i meni napamet to trčanje kod srednje. Ali brzo sam odustala.

MM trči do groblja i kaže da je ok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

lili i ivana s, živila sam u tim vašim krajevima (na Jarunu i NZ), i tu je puno lakše bit trkač nego na ovom vrhu svijeta di smo summer i ja

odavde do Žnjana nije daleko, ali je strmo nizbrdo 15 minuta, a treba se i vratit kući i još uz dosta prometnu cestu, osjećaj samo tako osvježavajući. naš grad je cijeli gore-dolje

ajme sad sam se sjetila da sam sanjala neku večer da mi je magriz poslala poruku da je u Splitu, u centru, i di bi joj bilo zgodno otić trčat, s tim da joj je do Marjana daleko
    ajme vama je stavrno avantura otići na trčanje, jedino ako preferirate brdske treninge

A jel ima šanse odmah poslije posla otići istrčat negdje okolo pa produžit doma? nemam pojma kako to kod vas izgleda u real life-u pa možda lupetam.

ajEdit: uh kolik oste napisale...idem čitat preskočial pola
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.04.2016. at 16:05

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    u splitu je koma za trcanje, ono sto bi ja birala tamo je marjan, znjan, ili tamo oko zvoncaca.
    ali i marjan ima svojih nagiba, jednom sam se napazljivo pustila na rolama. od tad znam tocno kako je nizbrdo/uzbrdo.

kod nas na selu dosta ekipe trci, ja se jos nisam odlucila, mozda samo mozda koje jutro odlucim na stazu kod srednje skole. al mi to trcanje u krug daje osjecaj kao da sam hrcak

jucer sam se sjettila ukljuciti endo kad sam belarinu vodlia na engleski. obiteljski pace nam je 10:25 mislim da je oko 3 km vamo tamo.
    Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Spajka palo je i meni napamet to trčanje kod srednje. Ali brzo sam odustala.

MM trči do groblja i kaže da je ok.
    Ove cure sa zapada ZG županije su stvarno prolupale od hrčaka do groblja ja ne mogu trčat u krug osim ako radim dionice pa tako znam gdje treba krenut a gdje stat.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

drugi tjedan ocekuj takvu poruku

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    drugi tjedan ocekuj takvu poruku
    budući da mi je u snu nestalo baterije u mobitelu, odmah da ti kažem da mi je prijedlog bio da kreneš s Rive prema zapadnoj obali, to mi se činilo baš fora

maloprije sam bila u novom shoping centru, obilazila dućane s cipelama, trebaju mi nove cipele uz novu frizuru i pokazujem mužu "ove je kupila lili, ove je kupila ivana s..."

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijavljujem odradjen izazov do kraja i Zuzin bunny slope #1

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tang, odvaljujem na cipele

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ove cure sa zapada ZG županije su stvarno prolupale od hrčaka do groblja ja ne mogu trčat u krug osim ako radim dionice pa tako znam gdje treba krenut a gdje stat.
    I da ja zaokružim cure sa zapada zg županije, moja tura je cca 4 km, po kvartu, šumici, uz grobnicu i nazad. Danas mi se pridružio sinek. Moram priznati pravi je zec! Mislila sam da nema šanse da istrči sa mnom moju turu, kad ono on furt preda mnom. Naprosto me vuče! Pitala sam ga na 3 km je l ti dosta, veli on je. Za minutu, ajmo još malo. Onda mu opet bilo dosta i za minutu opet, ajmo još do vrtića. Tako nas dvoje odtrčali 4 km za 20-ak min. Prosjek nam bio 9,5km/h, avg pace 6:18. Malčice sporije nego kad sam sama, al sad vidim da imam društvo za petaka.
    Nego, napisah prije da se budim u 6:30, a kad trčim u 6:45, bio lapsus, novo buđenje je u 5:45.
    Summer, ti si stvarno puno na poslu.
    Susjeda, kad se moram ustati da idemo skupa trčati???

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tangerina, jesi luda! Kaj nisi nastavila slijed: a ove ću kupiti ja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja izlazim iz kuce par min prije 6. Ja ne trcim. Bar za sad ne. Doviljan mi je sok sto sam postala pjesak.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja izlazim iz kuce par min prije 6. Ja ne trcim. Bar za sad ne. Doviljan mi je sok sto sam postala pjesak.
    Možemo prek vikenda?
    Još se malo šokiraj trkom do busa. Za zagrijavanje, dok ne kreneš sa mnom do grobnice.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hrcak, groblje, grobnica...ima li jos koja nasa da nastavi niz

Nera, zbilja si dobro drustvo imala. A i lijepu lokaciju.
    Ja cu sutra navecer probati trcati. Bas me zanima kako ce mi ici.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rahela super za izazov i za bunny slope!

Tang, sad osim cipela treba pasti i neka nova oblekica. Da friz dodje do izrazaja!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hej cure,veceras skoro restala ali ipak se natjerala pa odradila redom:3x1min vijaca, tati abs day3( sani kak tebi ide? Danas mi jeprva vjezba bila lagana ali l sit je jos uvijek sa skvrcenim nogama. Mogu ih ispruzit na sekundu.) i za kraj zcut ktb#2. ( idem redom tu seriju odraditi)
    Rahela bravo za izazov!!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tigric ni meni prva vjezba nije bila teska ali zato me druga rasturila. Mogla sam 30 sekundi sa ispruzenim ali onda sam ih skvrcila jer sam kvarila formu.
    Ali ja sam zadovoljna. Svidja mi se izazov mada nije lagan.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prvo da kažem da zavidim curama koje imaju sportske muževe, morat ću naći sebi novog.

Odradila wo11 i 5,1km. Ne znam zašto trčim, mogla sam i bez toga živjeti.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo me, odradila zadnju chalene
    30 min hiit intervali i 20 min yoga
    zadovoljna
    nakon tri i po mjeseca za tromjesecni program, ostadoh vise manje na istoj kilazi, ali imam pomak u centrimetrima
    i sva sam cvrsca, ruke i ramena su puno ojacali, noge i dupe takodjer, 5 kg utega mi vise ne predstavlja izazov u vecini vjezbi
    a i podrucje stomaka se dosta ucvrstilo

trenutno sam na odluci da malo odvrtim focus betu i gammu, procijenit cu na koliko dugo, po dva tjedna ili mjesec, a onda cu na 22 minutes hard corps
    i dogovorila sam vecernje trcanje u utorak, ne mogu prije sljedeceg tjedna, a i sutra ocekujem periodu
    imam jos i shaunov cize a ja obozavam plesati, ali nekako mi se takav program sad nakon chalene ne cini ozbiljan (citaj nema utega, kao 'samo' pleses ) pa cu njega povremeno ubacivati za zabavu
    Posljednje uređivanje od summer : 15.04.2016. at 00:01

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Plima bravo za peticu!!

Summer bravo za zavrsetak programa

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

sani ajme, 30 sekundi!!!! svaka čast!!!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tigric, to mi je od silnih v-holda u focusu. I kod Tati prva dva dana sam mogla drzati minutu skoro svaki put.Hvala
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 15.04.2016. at 08:45

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je bome shaun voli taj viiiiiiiiiiiii hoooooooooooolllllld. u usima mi je kako on to kaze.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

v-hold, to je boat pose?
    mrzim ga

summer, bravo za završetak programa! i sve napretke koje si nabrojala!

ja sam sinoć bila prekrepana nakon bauljanja po dućanima (sani, nisam kupila cipele, još), pa sam otišla ranije s djecom u krpe, a jutros ustala u 6 i odradila kratko warrior wednesday vježbanje sklekova. zuzi je vježbala jednoručne, ja obične. neki kratki razbuđivanje workout, imao je i jump lunges. ako večeras ne budem crkotina, planiram napravit i killer legs i opet malo vježbat sjedanje na stolicu kad je tako učinkovito

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tang na cipele

Nera, odlicno za tvog trkaceg buddy-ja-sina i super ste pejs imali!

Curke sa zapada zupanije su otkacene, neka tako i treba!!

Uh ja imam danas i sutra lude dane pred put, bolje da ne nabrajam sta sve trebam napravit za posao i doma, ali rekla sam si necu preskocit svoj sutrasnji dugiiii trening iako cu nakon njega bit mortus mortusa.
    Uzivajte curke dolazi vikend!!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Juče mi je bio katastrofa dan. Krenula na seminar, dogodila mi se nezgoda, ja dobro, auto nije . Vratila se po drugo, jedva došla do firme, pa još dva i po sata do seminara u autu. Sinoć kasno došla kući, tako da mi se iz više razloga nije dalo vježbat.
    Ne vjerujem ni da ću večeras, pripremam kuću za krečenje, a ni sutra. Doduše sutra ću krečenje smatrat vježbom .

Cure bravo za odrađeno !

Summer

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, j-la bitno da si ti dobro prošla!

summer, super za sve odrađeno po ps-u i odlične rezultate. Baš mi je drago da si se uspila dogovorit za trčanje. I za tebe vrijedi Sani, sigurno će ti dobro ići, vidjet ćeš. Ja sam isto počela trčati nakon alfe iz focusa i prvi put sam mogla 4 km bez problema uz minimalno hodanja ali više zbog straha jer su me iskusne upozorile da ne pretjeram na početku.
    Tang, na komentiranje cipela, mm te vjerojatno u čudu gledao. Jesi bar zapikirala koje za sebe?
    Plima, bravo za wo i 5km!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Krenula sam na vjezbe disanja
    Sve radim krivo kada pocnem pravilno disati, vrti mi se. Naucit cu haha
    Mjerila sam se, od 1mj(tada imam zadnje napisano) 4cm manje u bokovima i 3cm manje u nogama...meni je to malo, pogotovo jer mjesec i pol vaga stoji ali dobro. Nosila sam broj 44. Kupila neki dan u lidlu neke uske strech trapke 42 i skroz su mi velike, u takve bi mogla i 40. Zeznula sam se i sa jeggingsima u c&a , uzela 40 i padaju s mene. Sa druge strane u plici model 42 nemrem trbuh utrpati tj.kada zakopcam, sve se prelije. Majice su mi sada M.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, bitno da si ti dobro iako je tlaka kad ti je auto na popravku

kris, bravo

ja sinoć eccentric lower, e baš je dobar i super mi je koliki napredak imam u vježbama svaki put kad iznova nešto vježbam u P90x3

danas zatrpana obavezama, ne znam hoći li stići vježbati...

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kris wooohooo!

Spajka ja sam pocela sanjati Shauna njegov v-hold i up and over!

J-la sva sreca da tebi nije nista. Koma za auto, ali neka si ti dobro.

Tang, pogubila sam se, kakvo sjedanje na stolicu?
    Jutro je pocelo veselo, najmanji je zafitiljio kakao preko stola tak da imam lijepu mrlju na zidu
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 15.04.2016. at 11:10

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kris, super za centimetre i nove male konf. brojeve

summer, isto tako!! i čestitke na završenom programu!

Sani, mislim da tang misli na half pistolse
    a za kakao neću komentirat, jer ne znam jel bi plakala il lupala glavom u zi - moj mali je neki dan našao pastele u K. sobi i "prošetao" s njima kroz hodnik u garderobu, do naše spavaće sobe

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sani, tako je, pričam o half pistolsima, odnosno ako su half do kauča moji su 1/3, stolica je viša, zato sam je odabrala
    dakle kreneš radit pistolse do stolice, sjedneš i onda gore
    bilo bi bolje da samo takneš ali ja sam sjedala, neću vas lagati :nijesramota:

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

meni je teže kad sjednem ponovo ustati

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vježbačice, vi meni ponekad pričate nerazumljivim jezikom. Al nek tako i ostane, neću vam se priključiti u vježbanju.
    Ostajem na pilatesu i trčanju. Probat ću ugurati planinarenje kao obiteljske izlete. Za početak lagane, da im ne prisjedne.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang trud se broji !

Kris super za centimetre, vidiš da ima pomaka!

Kakao i pastele . A znam kako vam je tom momentu bilo.

Hvala vam cure . MM mi je javio da je i auto popravio, još samo ovog straha da se riješim.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

j-la bolje razbiti auto nego sebe
    kris pa to je dosta izgubljenih cm
    summer čestitam na završetku programa

Moji zidovi su puni raznih tekućina i hrane. I isarani su i puni naljepnica, meni je to cool.
    V-hold obožavam, izdržim 3-4 minute, općenito nemam problema sa snagom trbušnih mišića, samo nikako salo skinuti da se vide.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Je ima pomaka za mene. A kada na vjezbama sjednem ispred ogledala pa ne znam gdje bih glefala jer se sve preljeva, pa fizijatrica zuji okolo i njoj bed, pa mi kaze da je to sve od debljine, dode mi da placem. Idem na pramenove pa cu plakati sa novom bojom kose.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

summer, skoro zaboravih čestitati za odrađen program!
    e to je volja, pogotovo kad je riječ o 3 mjeseca s istom osobom i to ženskom

mene privlače (osim 22 minute) još i ovi programi:
    - rushfit
    - onaj stronger koji je parrot super ocijenio
    - insanity max 30 (ali to bi vjerojatno morala hibrid jer bi mi bilo prenaporno)
    - 21 day fix extreme (jer traje samo 21 dan )
    - PiYo
    nastavi niz...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

j-la, auto se sredi, srecom tebi nije nista

tang, sreco, a kad sjednes, koliko dugo sjedis?
    meni su isto pistolsi nesto sto bih voljela moci, al nikako biti uporna pa sistematicno krenuti
    ja bih i zgib, al ubilo me kad sam negdje procitala nekog tko je isao ohrabriti svojim iskustvom - 'nisam mogla nijedan, ali sad, nakon godinu dana redovitog vjezbanja, mogu ih 10 u komadu'
    a ja ono - godinu, godinu....
    salim se, bih, da mm hoce instalirati sipku, pa bih probavala kad se sjetim
    on ju je imao kao momak, mislim da sad ne zeli jer je ljubomoran na mene, kazem da stalno vice da imam preteske utege

ja vam moram priznati svoj danasnji neplanski cheat - s kolegicama otisla u novootvorenu palacinkarnicu pored ureda
    uzela sam palacinku s linoladom milk, visnjama, nekim orasastim posipom i mascarponeom (da pojacam proteine, jelte)
    jesus, koji workout undo
    sad mi se spava
    al to mi je umjesto rucka (trebalo bi i vecere, bojim se...)
    Posljednje uređivanje od summer : 15.04.2016. at 14:26

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja vam moram priznati svoj danasnji neplanski cheat - s kolegicama otisla u novootvorenu palacinkarnicu pored ureda
    uzela sam palacinku s linoladom milk, visnjama, nekim orasastim posipom i mascarponeom (da pojacam proteine, jelte)
    jesus, koji workout undo
    sad mi se spava
    al to mi je umjesto rucka (trebalo bi i vecere, bojim se...)
    kako to dobro zvuči!! Hoću iii jaaaa!!!
    Nije to cheat day, to je grijeh ne pojesti!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mene te palančinkarnice ne privlače, 2-3x jela i treba me nagovarati na još
    ja ne volim brdo nadjeva u palačinkama a oni ga pretjeraju i ne slušaju kad im kažeš - smanjite nadjev

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

summer, još uvijek ne uzimam knjigu sa sobom dok radim half-pistolse

ovaj tvoj opis palačinke moram pothitno zaboravit, jer se spremam popodne u smjeru tvog posla

ovo za zgibove, tako se ja osjećam sa sklekovima. jučer mi je došlo plakat koliko sporo do nikako s njima napredujem.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

https://www.facebook.com/stariplac/photos_stream

imaju i slane, jaooo
    srecom sto krajem godine selimo u novu zgradu, ovako cu dobit samo cca 5 kg do tad

willow, kolegica je narucila neke suhonjave, taman za tebe
    Posljednje uređivanje od summer : 15.04.2016. at 14:40

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A joj summer, baš si morala link staviti, onako samo na opis bi zaboravila a sad bi najrađe izašla na pauzu po palačinku...samo ne znak koju bi prije slaku ili slanu

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam neki dan bila u Choco cafe-u na palačinkama.
    Mmmm i ajme, to je sve što ću reći

Tang, bravo! Treba doći i do stolice.
    Ja mogu half pistols bez problema, pravih samo par.

Kris ja tebi uopće ne vjerujem zgodna si, draga, cm se smanjuju, br.40, uskoro 38 a ti o preljevanju.

Rip't circuit i speed 2.0, 4 dan abs izazova a navečer ću na trčanje. Endomondo mi daje 2,4 km.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •