Sani, koma
brzi oporavak želim ~~~~~~~~~~~~~~
Sani, koma
brzi oporavak želim ~~~~~~~~~~~~~~
Evo me cijedi se s mene, uh sto volim trenirat u prirodi (zhang napokon jedan brdski trening).
1. 33 min brdskogp. 5:45 gore dole kroz sumu (malo se i pogubila al snasla sam se)
2. 100 cucnjeca s izbacajem noge pri podizanju, u komadu ( izbacaj da si otezam)
3. 80 trbusnjaka (2×40) klasicnih al s podignutim nogama u zraku ( da si otezam)
4. 80 bridgesa u komadu
5. Plank jedna i pol minuta (u izazovu sam)
6. 11 sklekova ( zeznu mi nule ovaj jedan visezamislila sam se)
i sve sam to zaredala bez predaha i ukuckala u 19 min ukljucujuci istezanje.
Sve zajedno 52 min super tuper treninga.
Sad sam ko nova, tusiranje i mogu u shopping a pred spavanje knjiga.
Druzenja po Irish pubovima ostavljam za drugi dan.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.04.2016. at 18:04
Sani katastrofa za koljeno. Nadam se da će što prije proći da se možeš vratiti u svoju rutinu.
Willow vibre za virozne, baš vas ne popušta.
Lili super trening. Sretno u šopingu
. Imam kolegicu kojoj se kolega i ja redovno ponudimo čuvati karticu kako bi manje potrošila u šopingu. Eto ti ideje, daj nekom karticu.
I kako nismo prijavljivale vježbanje? Krivo mi je samo što nisam brojala čučnjeve, iskorake i glide lunges dok sam ribala pod.
Danas cijeli dan trka, sutra N.slavi rođendan u vrtiću, pa je sam nabavljala tortu, sokice i ostali acesoar za proslavu. A onda, napokon, CVX.
Juče ni ja nisam ništa, osim smjestanja stvari po kući.
Ajme Sani. Zao mi je.
Ostali bravo.
Sani, mozes raditi upper i core, donji dio ostavi na miru barem jos 5 dana nakon sto ti oteklina i bol prodju. Trcanje barem 10-15 dana nakon toga. Ovo ostalo znas, lediti i mirovati koliko ti okolnosti dopustaju.
I probaj ne ici nizbrdo strmim stazama i stavi steznike kada krenes prema dolje.
Nazalost, imam osjecaj da koljeno, kad jednom zezne, puno brze i lakse dodje do iduce ozljede...
Pogledaj kod Tati te splitane treninge, ona bas ima samo upper i samo abse. Ako i naidjes na koju vjezbu gdje bi bio ukljucen donji dio, preskoci ju.
Hvala svakoj od srca! Divna ste podrska![]()
Lili, vauuu, mrak trening, a bome i planovi za kasnije.
J-la neka slavljenica lijepo proslavi.
Bravo za cvx.
super, hvala, pravim je
može li onaj lislov svježi sir umjesto marscaponea?
ili ipak da ne švrljam..
Sani drži se, ipak možda da sačekaš s vježbanjem ikakvim da ti se povuče oteklina...
Lili bravo bravo!
ma bravo svima vrijednima...
j-la sretan roćkas princezici!
ja sam danas uru vremena kosila
otpala mi ramena
sutra nešto kratko s girjom...
zhang ti si divna!![]()
Puno ti hvala na postu. Dati cu koljenu cim vise odmora, a ostalo cu raditi ovako kako si rekla.
Fokusirati cu se na upper i core dok se ovo sve ne smiri.
Moram priznati da me bas bacilo u bed, ali nadu mi daje to sto je mm operirao koljeno a sad trci i planinari bez problema.
Lili
Saniposlusaj zhang, proc ce, trcat ces za cas!
J-la bravo za cvx
Ja sam otrcala 7 km, 45 min, majko mila! Ova juzina mene ubija, u-b-i-j-a!!
Meni uopce ne pase trcanje po ovoj vrucini, u 8 navecer 20c! Jedva cekam da prodje polumaraton![]()
Da, bas je tesko vrime :/
Nego, opet se vracam na puls. Cure koje trcite i imate pulsmetar koliko vam je puls? Meni bude preko 170 (vcrs 173), gledam history zadnja 4 tjedna od kad imam fitbit kad vjezbam puls mi je 130-140, max 155 je bio. Cini mi se puno a uopce nisam brzo trcala (6:30 cini mi se).
Evo za utjehu i meni je puno teže trčat po vrućini, mislim svima je tako da nemaš brige. Meni je ovdje danas 28 C, trčala sam u kratkom šorcu i bez rukava i crkla od vrućine. Vjerujem ti da jedva čekaš da prođeNego ti draga nemoj više trčat veće dužine, sad si u taperingu. Et o razloga da se malo poštediš.
Ne mora značit da ti je jako visok jer sve ovisi koliki ti je mirovanju i pri najvećim naporima. Tek prema tome možeš odredit jesi li bila u anaerobnoj zoni.
Meni je potpuno prihvatljivo da ti je puls dok vježbaš niži, a tu je i vrućina koja utječe.
Probaj par jutara (4-5) izmjerit ujutro odmah prije dizanja dok ležiš. Ja npr imam genetksi veći broj otkucaja ne znam točno oko 69 i takav mislim da mi stoji bez obzira na kondiciju koju sam nabila tako da ja kad trčim na 170, meni je to ok i podnošljivo, iako (ne nosim traku već neko vrijeme jer mi je vruće) obično mi se vrtio oko 165 na onim mojim pejsovima. Ako mi je puls oko 150 to mi je ko da ne trčim, čisti jogging i ne osjećam nikakav napor, ma kao da hodam.
Sad mi se baš zaintrigirala da trebam i ja završit svoju storiju s pulsom, nikako odradit neki turbo naporan trening da vidim svoj maksimalni, neke sprinteve, ima na netu kako ga testirati.
Uglavnom nakon onog mog treninga, ja sam završila u svom omiljenom shopping centru, kupila sma neke stvari al sam bila cool i neke nisam jer si računam da imam za obići i ovu moju shopping ulicu pa da se ne zeznem ako ima nešto još bolje. Eto j-la nitko mi nije morao čuvat karticu, mislim kupila sam ja stvari al bio je to pametan shopping: za mamu, muža, sebe... ovih dana nastavljam jer mi je sve usput. Prehodala sam Bog zna koliko km.
A knjigu gutam predobra mi je i zanimljiva tematika.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.04.2016. at 23:47
Meni je danas bio ok dan, barem meteoroloski
Htjela sam vjezbati marince s tonijem, no na kraju je ipak ostalo bas malo vremena pa sam napravila 100 swingova i 50 burpees. Nije nesto, ali je nesto.
Jako, jako sam pospana i iscrpljena, dug mi je bio dan.
Laku noc, cure![]()
imam mini trening za prijavit,wooow: 5 serija x 10 reps: Y fly na TRX-u, deadlift girja 20kg i pike press na TRX-u....
Sani, trebat će ti to koljeno još gooodina,pazi se!
ja i MB ćemo akobogda domalo kafenisat na jugu...
Lily,ljubomorna sam na tvoje skitnje i vježbanja
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 18.04.2016. at 23:50
A ja sam ljubomorna na vaše kafenisanje na jugu
Fakat tako uživam da mi je sve neugodno kad pomislim kako mi je lijepo (a muž sam hendla djecu, kuću i posao). Sutra sam mislila ubacit u raspored i masažu, nekako su mi mišići prenapeti i tvrdi pa da me netko lijepo opusti. ja mislim da sam realna u procjeni svog stanja msuskulature i tijelo traži massage jel tako
Nego trkačice su tražile neke članke za početnike u trčanju, pa evo jedna naša vrijedna trkačica na fejs je stavila zanimljivo štivo, pa tko želi neka izvoli:
http://www.brooksrunningteam.hr/kako...-ostati-trkac/
Jutro, jucer nisam prijavila tatin abs day 5, 3 min vijace i zcut ktb#3.
Super je clanak![]()
To sam jucer nesto citala o treninzima i pulsu pa sam se malo zamislila.
Pogledala sam i koliki je bio onih pae puta u prosincu kad sam isprobala sestrin sat i bio je za 10 otkucaja nizi. Mislim da mi ove vrucine nikako ne pasu. Inace nisam gledala koliki je ujutro al nosim ga stalno i pise na fitbitu da mi je resting hb 69-70, onda je valjda ok.
Lili, super za shoping, masazu i sve ostalo
Skulirana nadam se da cemo se vidit
Anci
Jesi probala vec ovaj novi program od tonya? Bas me zanima kakav je. Ja sam samo onako na preskok pogledala jedan video.
MB, napravila sam dva tjedna novog programa, baš po tablici, onda prošli tjedan nisam jer sam išla na put i nisam mogla nositi utege
inače, s puta sam se vraćala sama, busom. nudili su mi prijevoz neki nepoznati ljudikoje sam tamo sad upoznala na seminaru, no ne paše mi biti 4 sata u autu s nekim koga ne znam baš i na silu pričati.
a stavila sam si 4 epizode na tableti veselila se samoći. bilo mi je super, bus ima wi-fi, napravila sam malo posla, odgovorila na mejlove i pročitala neke materijale za ponedjeljak, i onda lijepo u miru pogledala 2 epizode serije. divota.
naspavala sam se noćas, jutros napravila tonija da ne gubim korak, danas nastavljam.
Posljednje uređivanje od Anci : 19.04.2016. at 08:51
kakav ti je?
di je tablica? ne sicam se da sam je vidila :misli: morat cu pogledat, kuci mi je na laptopu. planirala sam bas neki program radit nakom polumaratona (uz one izazove koje moram napravit)
Flopi, mislim da moze i obican sir, mislim da je sestricna MMa radila s njim, ali ja nisam, pa nisam ni sigurna
Meni je krema bila mrvu premekana i nisam namocila biskvit, pa je bio malo suh
Inace, jucer nisam uspjela odraditi ni izazov do kraja, zato sam jutros ponovila jucerasnji i odradila 55 cucnjeva, od toga 20 sumo, 15 jump squats, ostatak vulgaris
40 lungis koje sam radila 2x20 jumping lunges i 3x15 burpees
Krepala sam, sad kuliram i trazim sto cu jos odvjezbati
Lili, ti imaš uvijek nekakvo zanimljivo trčanje i svaki put različito, to volim pročitati ali kod mene svaki put samo trčenje pa mi je dosadno prijaviti.
J-la, sretan rođenda curkiMoj dječak sutra puni 5!
Mb, i meni je puls dosta visok, prosjek oko 170, jedino baš kad je jako hladno mi je bio oko 150. MM kaže da je to zato što imam malo srce, baš je bezobrazan
Anci, zavidim na 4 sata samoće. Jučer sam baš razgovarala s velikim djetetom kako volim biti malo sama a njoj to nije jasno jer joj je najgori period kad dođe iz škole pa je sama dok mi ne dođemo.
Posljednje uređivanje od ivana s : 19.04.2016. at 09:40
ivana smalo srce
lakse mi je kad procitam da je i drugima tako![]()
![]()
Ja u čudu prijavljujem da već mjesec dana trčim 3x tjedno! Zaskočilo me
Jučer sam i tonija ubacila (al p90).
Nekako to što mi je prije bilo lakše, odvježbati doma, mi je sada puno teže organizirati nego obuti tenisice i otići trčati.
Hvala Lili i Magriz na članku, super je
MB, stvarno ti se divim. Polumaraton... (Lili neću ni spominjati, ona je van svih kategorija)
Sama pomisao da trčim 2,5 sata... a 2 min su mi napor svih napora, je totalni sf.
cubana, cekaj s divljenjem, jos nisam otrcala
bravo za redovito trcanjejel da da se uvuce pod kozu?
![]()
tigrić, imaš ovdje online tonyja, kreneš od 22 minute hard corps
https://rutube.ru/video/person/814566/
ja sam na zadnjem tjednu 2. runde P90x3, idući tjedan mi je transition, sve si mislim da krenem idući tjedan već na 22 minute
pa ako mi dosadi, ubacit ću opet nešto od P90x3
iako mi se čini da su mi dosadašnji rezultati od P90x3 odlični, sva sam se dodatno utegnula
j-la, sretan rođendan curki
bravo za sve workoute i trčanja![]()
j-la sretan rodjendan tvojoj preslatkoj N. <3 ljubi je![]()
j-la, sretan rodjendan curi
lili, uzivaj!
anci, i kakav je tvoj dojam za 22 minutes hc?
ja sam jucer startala s focusom beta, bas je promjena od chalene
konstantno skakanje u cardio core (a sljedeci je speed, jos gore)
i 25 min zacas proleti kad je s chalene islo i do 40-tak, a s duplicima i do sat
i chalene ima isto dosadno zagrijavanje/rastezanje, tri mjeseca nepromijenjeno
pa mi je sa shaunom i to osvjezenje
nocas sam spavala ko beba, ali jos mi fali
veceras mislim trcati, ako sve bude po planu
e da, sjetila me lili
ja cesto dodajem bridges - po 50 ili 100 kom
oni bi trebali biti dobri za dijastazu, a kod mene je neka granicna
Posljednje uređivanje od summer : 19.04.2016. at 10:38
ivana, ovo kad diejte ne voli samoću is about to change
meni je najbolja moja '04. kad me pošalje u dućanda može biti malo sama doma, makar dvadeset minuta. srce malo mamino.
flopi, pogledala sam good wife i horace and pete (nova, malo neobična, puknuta i odlična): http://www.imdb.com/title/tt5425186/
Ma bravooooo Cubana, kakvo iznenađenje to se zove redovitostjoš kad bih te uspjela natjerat da istrčiš neku kratku utrku na 5km u ZG (možda onu od DM-a daju odlične startne pakete eto dodatne motivacije), opio bi te taj osjećaj, ta atmosfera...i više ne bi ni stala.
i hvala na lijepim riječima, nisam ja baš tako van svih kategorija nego sam inače ustrajna u svemu šta radim i volim pomicat svoje granice a i postala sam ovisna, trčanje me tjera da trčim
da uvuče, ne možeš zamislit više živit bez trčanja
bravo Willow!
Summer super za san i da slažem se s tobom da trebaš počet i s trčanjem ipak trčiš Wings 8.5. a to je jako brzooo....
Bridges su jedna od osnovnih vježbi za trkače uz čučnjeve i iskorake.
Anči predobra 4 sata!!
Ivana rikavam na malo srce, a što se tiče jednoličnog trčanja pa ukradi koju moju ideju, prilagodi si pejs i eto ga, inače dosadno je (barem meni) stalno trčat istu udaljenost manje više istim pejsom.
Ja sam ovaj tjedna neposlušna treneru i ne treniram po rasporedu jer imam super teren brdki prirodu i hoću to iskoristit.
Danas mi je u planu napravit nekoliko sprinteva oko jezera, ponijet knjigu (stavit ću je negdje u grmlje dok trčim) i onda leć na travu i čitat u hladu. Ne smeta mi što sam znojna, na zemlji (ja volim direktni kontakt s prirodom) jer ovdje su ionako nenormalne vrućine.
Jedino još moram nešto u hotelu napravit za posao u ZG pa nisam sigurna kako ću uklopit masažu.
sutra idemo u neki fini restoran a prekosutra žičarom na njihovo "Sljeme" i klopu.
Ajme što ću bit tužna kad završi ovaj projekt zadnja misija šmrc idući mjesec...zato sad uživam punom parom.
ivana s htjela sam editirat al ne da mi, ti si potencijal za trčanje, sjećam se da si prošle godine bila brža od mene.
Baš bi voljela da se opet navučeš na trčanje.
Ja se ispričavam ako sam dosadna s tim trčanjem al pokušavam samo dočarat svima koliko benefita trčanje donosi u život, ako bar jednu pokrenem ja sretna a pokrenula sam vas par![]()
lili, što daje DM, ako je dobro, mogla bi ja stisnuti zube i otrčati![]()
ja sam antitalent za trčanje, meni je to stalno teško. ali ozbiljno. zato sam počela mrziti runkeepere i mjerenja jer me opterećuje i budem jako nesretna
dok trčim, odjećam težinu i olovo u nogama, a ove izazove, zuzke, tatianne i tonije, insanity... odrađujem uz znoj, ali s guštom. bude povremeno teško, ali sve mi je izvedivo i izdrživo.
trčanje mi je teško stalno
summer, 22 minute je odličan. jako mi se sviđa, isprobala sam nekoliko WO i ima ih baš teških. prođe stvarno brzo, a vježbe su sve u njegovom stilu, izvedive svima. samo kad doda 30 ponavljanja burpees, naravno da je nakon 15 teško. ili sklekova i sl. no sve je izvedivo. jako mi se sviđa. probat ću biti ustrajna i raditi po tablici :summer:
bravo anci, mislim da ću ti se idući tjedan ja pridružiti![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 19.04.2016. at 13:26
anci, i meni je trcanje tesko, stalno. drago mi je da nisam jedina
zato sam i pitala sinoc ono za puls jer mi nije jasno da mi je nakon toliko trcanja i pri laganom trcanju puls pri plafonu.
bas cu probat ove 22hc odma iza 1.5.
Posljednje uređivanje od malena beba : 19.04.2016. at 13:35
thanks, anci
jos ti se vise divim za redovito trcanje kad vidim da ti je tesko
lako je ovima sta su ovisne
ja hocu da me malo shaun zagrije za tonyja, pa eto i mene u marince
jos da imam jednog uniformiranog, s nosaca aviona npr., kratko osisanog da skakuce sa mnom, di bi mi kraj bio
je l' se vidi da mi je tom cruise u top gun bio wooooow
evo uletila mi i mb, i njoj se divim, posebno!
i umirem na malo srce ivane s![]()
Posljednje uređivanje od summer : 19.04.2016. at 13:38
Možda bi ja na DM-ovu utrku ako je neki fora paket
Čini mi se da je lani bilo na bundeku....ali kad se sjetim gužve i svih tih ljudi meni se ne da. Jesam li jedina što godinu dana s trči a nije otrčala niti jednu jedinu utrku?
Meni nije teško trčati, recimo 5 km s pejsom oko 6:20 mi je skoro ko šetnja. Ali za ispod 6 se umorim fino.
Lili, meni ti se ne da planirati i smišljati što, kad, kako i koliko. Idealna bi mi bila škola/klub ali to si ne mogu trenutno priuštiti zbog djece pa se razmišljam da uplatim premium endomondo tako da on misli umjesto mene.
summer, mene bi dekoncentrirao takav suvježbač![]()
cure, sorite, nisam vas upratila
iscrpljena sam psihicki i fizicki...dno dna...
al dosta mi je nevjezbanja
nemam vremena, nemam bas ni volje, ali mozak kaze da je vrijeme krenuti
je li pametno samo malo girjati?
ono, zagrijem se i serija-dvije osnovnih vjezbi s girjom
i malo istezanja
toliko bih od sljedeceg tjedna uspjela ugurati
je li pametno ili kaj da radim?
Nego šta Willow, stisnut zube i udri, pa ne ganjaš neki rezultat. Nisam bila nikad na DMovoj utrci ali sam čula da su paketi izvanredni pa planiram otići
ajde ja ću vas bodriti do cilja ćete doći, to je ionako više utrka za građane ne prava utrka.
nisi ti nikakv antitalent my darling nego trebaš vodstvo.
upravo sam ti htjela reći da je za tebe klub definitivno ili taj endomondo, zašto ne ako može MB trenirat po njemu za PM možeš i ti ovako za rekreaciju.
Vidim ja da će bitpo Bundeku i neka kavica poslije jer bi htjele paketić od DM-a
Ginger srećo zašto ne, samo ti girjaj, jako mi je žao da ti je takva situacija, al nakon kiše uvijek dođe sunce tako da je i tvoje negdje na putu k tebi![]()
ako budem u ZG baš bi mogle na rekreacijsku utrku, prošle godine je bilo 2,1 km, toliko sigurno mogu istrčati
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...trka_2015.html
Ginger, pa kreni polako![]()
brzo ćeš se vratiti
Posljednje uređivanje od Willow : 19.04.2016. at 14:46
o nisma znala da je tako kratka utrka onda će se i moja stara prijavit, ona tako želi taj paket
ako budu mogla djeca (nisma proučavala) ja ću natentat svoje 3 generacije: mamu (65) i kćerku (7) !!
Ginger, draga, žao mi je zbog svega što vas je snašlo ali se nadam da je sve sada polako iza vas.
A da radiš zuzkine kratke? One petominutne?
Zagrijavanje, vježbe i nakon toga fino istezanje.
summer, legendo!Kak bi pokraj njega uopće mogla vježbati?
Cure bravo za sva trčanja i sva vježbanja. Ostanite vrijedne i fokusirane
Vidi li se da mi fali Shaun?
Willow pogledala sam link pa to je fantastično, cijeli obiteljski program, bome ide i malac trčat ovu na 300m.
Taman 10.6. (pet) trčim cenera u Karlovcu i onda odmaram preko vikenda i u pon 13.6. na Bundek.
evo šta će sve bit:
Prijave su moguće:putem active beauty terminala u bilo kojoj dm prodavaonici u razdoblju od 1.5. do 13.6.2015.:
- 17:30 h dm babybonus utrka u zamjenu za 25 bodova
- 18:00 h dm ženska utrka (rekreacijska) u zamjenu za 50 bodova
- 18:30 h dm ženska utrka (natjecateljska) u zamjenu za 50 bodovaOtisnuti kupon za prijavu ponesite 13.6.2015. na Bundek i predajte ga na akreditacijskom pultu od 16:00 sati.iliputem simbolične uplate na pultu Udruge CRVENI NOSOVI, koji će se nalaziti u akreditacijskoj zoni na Bundeku na sam dan utrke.
- 20,00 kn za sudjelovanje u dm babybonus utrci
- 40,00 kn za sudjelovanje u dm ženskoj utrci Sav prihod od uplata ide isključivo Udruzi Crveni nosovi.
Duljina staze:
dm babybonus utrka - cca. 300 m
dm ženska rekreacijska utrka - cca 2.100 m
dm ženska natjecateljska utrka - cca. 6.300 m
Program počinje u 16:00 sati, a očekuju Vas edukativno-zabavni sadržaji za cijelu obitelj, za svaku trkačicu i dijete trkača pripremili smo majicu i dm poklon-paket, a za najbolje sudionike natjecateljskog dijela utrke i vrijedne nagrade!
Zabavni program za cijelu obiteljUz bogat zabavno-sportski sadržaj za cijelu obitelj, od 19:30 sati očekuje vas koncert Ivane Banfić, zato provedite ovaj dan u znaku prirode, zdravlja, sporta i zabave... i svojim dolaskom podržite ovogodišnje događanje.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.04.2016. at 14:56