Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

elor je napisala:
    katolicka vjera je najsirokogrudnija vjera koja nikog ne osuđuje i koja se temelji na ljubavi.
    nije napisala ja, elor, sam vjernica koja nikog ne osuđuje i temeljim svoju vjeru na ljubavi.
    tako da mene, u načelu, ne zanima kako bi elor glasala vezano uz zakon. jer je sigurno da KC lobira za isti.
    elor, službeni stav o početku života je, eto, donešen. šta se ima tu donositi? i kakve to veze ima uopće sa situacijom da ukoliko se zakonom zabrani abortus, jedino što će se promijeniti je sigurnost žena i stanje u novčaniku. ništa drugo.
    a ovo da nitko nije nepogrešiv ni bog, opet ulaziš u svoj osobni odnos i osobnu vjeru.
    pusti to. što sve to vrijedi u stvarnom životu?
    gdje je crkva protiv zdravstvenog odgoja u školama? da ne nabrajam sve ono što sam prije nabrojala.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 04.05.2016. at 11:25

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nije napisala ja, elor, sam vjernica koja nikog ne osuđuje i temeljim svoju vjeru na ljubavi.
    tako da mene, u načelu, ne zanima kako bi elor glasala vezano uz zakon. jer je sigurno da KC lobira za isti.
    pa da, ali znam već tih "moja vjera je ljubav, prihvaćanje, nikoga ne osuđujem, ali izašla sam na referendum i glasala da se homoseksualci ne mogu vjenčati"
    ne osuđujem te, ali ograničit ću ti tvoja prava
    je drugačije od ne osuđujem te točka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •