Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A možda su ti vrtići ljudima preskupi, ili su im predaleko, pa ne mogu odvesti dijete u njega prije posla, ili je u pitanju neki od tisuću razloga iz kojega neki roditelj može smatrati da je baš vjerski vrtić najbolja i najjednostavnija - a možda i jedina opcija. Da to treba objašnjavati nekome tko je isto roditelj, to mi je sasvim nevjerojatno.
    zao mi je sto te zgrazavam ali vjerski je jednako skup kao i bilo koji drugi privatni. a da zbog komoditeta mijenjam svoje stavove to je meni malo cudno. da li bi ti dala dijete u vjerski katolički vrtic da ti je najzgodniji po polozaju i cijeni?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj elor prvotno napisa Vidi poruku
    zao mi je sto te zgrazavam ali vjerski je jednako skup kao i bilo koji drugi privatni. a da zbog komoditeta mijenjam svoje stavove to je meni malo cudno. da li bi ti dala dijete u vjerski katolički vrtic da ti je najzgodniji po polozaju i cijeni?
    Nije uopće istina da su svi privatni vrtići jednako skupi., a ja ću ti ponoviti da ljudi koji nemaju ama baš nikakve veze sa židovskom vjerom upisuju djecu u privatnu židovsku školu, a ti si malo razmisli zašto to rade.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nije uopće istina da su svi privatni vrtići jednako skupi., a ja ću ti ponoviti da ljudi koji nemaju ama baš nikakve veze sa židovskom vjerom upisuju djecu u privatnu židovsku školu, a ti si malo razmisli zašto to rade.
    nisi odgovorila na pitanje

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj elor prvotno napisa Vidi poruku
    A meni je cudno sto se ti toliko cudis drugim ljudima koji nikom nista zlo ne cine nego su samo upisali djecu u nekakav vrtic? Samo zato sto ti to ne bi napravila.

A prijateljica ti mozda vjeruje u Boga pa joj nije mrsko da joj djeca mole, makar se ne slagala s katolickom crkvom... a mozda je nesto drugo... al otkud bi mi znali koji su njeni motivi. Priupitaj je, ako te zanima.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    A meni je cudno sto se ti toliko cudis drugim ljudima koji nikom nista zlo ne cine nego su samo upisali djecu u nekakav vrtic? Samo zato sto ti to ne bi napravila.

A prijateljica ti mozda vjeruje u Boga pa joj nije mrsko da joj djeca mole, makar se ne slagala s katolickom crkvom... a mozda je nesto drugo... al otkud bi mi znali koji su njeni motivi. Priupitaj je, ako te zanima.
    naravno da jesam, ali njoj je sve to periferno. ali kad se treba odluciti o necemu onda ima konkretan stav da crkva ne valja, nije mi bilo jasno ni tada a niti sada....valjda vjera nije ljudima bitna ko meni, ali kako onda donosis sud o necemu sta ti nije bitno? samo pitam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •