Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cijela ova prića nema puno veze sa znanošću, a ima puno veze sa crkvom. Ako život počinje spajanjem m i ž spolne stanice,hoće li slijediti zabrana spirale, pilule za dan poslije, nema ništa osim suzdržavanja.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Cijela ova prića nema puno veze sa znanošću, a ima puno veze sa crkvom. Ako život počinje spajanjem m i ž spolne stanice,hoće li slijediti zabrana spirale, pilule za dan poslije, nema ništa osim suzdržavanja.
    ne slažem se. zigota je po meni početak života i od tada ga treba štititi. a planiranje obitelji nema veze sa zigotom. to što se vjernicima sugerira prirodno planiranje obitelji ne bi tebi trebalo raditi paniku (pretpostavljam da nisi vjernik). na tebe se to ne odnosi

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj elor prvotno napisa Vidi poruku
    ne slažem se. zigota je po meni početak života i od tada ga treba štititi. a planiranje obitelji nema veze sa zigotom. to što se vjernicima sugerira prirodno planiranje obitelji ne bi tebi trebalo raditi paniku (pretpostavljam da nisi vjernik). na tebe se to ne odnosi
    Ali odnosi se, zabrana abortusa se odnosi i na mene. To što se ti ne slažeš meni ne znači ništa ako nisi zakonodavac.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •