Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Primijetila sam da me dosta ograničava to što ne znam voziti auto. Moja mama isto nije nikad položila. Povrh toga, imam slabu koordinaciju u prostoru i loš vid. Zapravo se jako jako bojim kada bih s autom izašla na cestu. Svega. Od toga da bih ostala bez goriva ili da bi motor stao usred prometa. Da bih krivo shvatila neke znakove i napravila opći kaos kakav se vidi samo u filmovima. Ima li vas još koje niste položile i zapravo se plašite uopće prići upravljaču vozila? Vidim žene koje tako samopouzdano sjedaju u auto i voze, i pitam se kako je to.
ne gledaj samopouzdane zene nego starcice s jednom nogom u grobu koji imaju sigurno losiji vid i koordinaciju od tebe pa voze i misle da im to pravo nitko ne treba oduzeti. ja nisam vozila jedino trudna , a vrlo brzo nakon polozenog sam imala prometnu i totalno sam bila ukomljena da nikada od mene vozaca. i kad sam prvi put rodila jako sam se bojala sjest za volan dok mmi muz nije rekao sta da ti se malom nesto dogodi i ti trebas odjuriti negdje. tad sam shvatila da bih sjela za volan i odvozila i da je zapravo kocnica u mojoj glavi. onda sam svaku subotu jutro dok su svi spavali odvezla se u malo udaljeniji ducan po dorucak samo da vozim. i krenulo je. moja je fobija bila da ce me netko drugi udariti i da se necu snaci kad se to dogodi. onda shvatis da je ljudima bitno da voze po pravilima i da su uglavnom normalni za volanom. a motor mi se ugasio par puta na semaforu kad sam radila vagu , svi trube ja upalila sva 4 zmigavca i polako....a sta drugo molim te?