Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Je, tvoj je totalna mirnoca od covjeka, na kilometar se vidi
    Je, samo od kada se rasirio ljudi mu se ispricavaju cim ga pogledaju hahaha. Ponekada imam osjecaj kao da imam bodyguarda
    Takvu toleranciju je tesko naci danas pa mene fizicki boli pomisao da bih ga mogla povrijediti. Mi se svadimo samo ako nema sexa vise od par dana, tada tenzije narastu i obicno se porjeckamo oko necega i nakon 15min se pocnemo smijati jer znamo zasto.
    Sa poantom popisa se slazem i tvrdim da se moze tako ako se hoce.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Je, samo od kada se rasirio ljudi mu se ispricavaju cim ga pogledaju hahaha. Ponekada imam osjecaj kao da imam bodyguarda
    Takvu toleranciju je tesko naci danas pa mene fizicki boli pomisao da bih ga mogla povrijediti. Mi se svadimo samo ako nema sexa vise od par dana, tada tenzije narastu i obicno se porjeckamo oko necega i nakon 15min se pocnemo smijati jer znamo zasto.
    Sa poantom popisa se slazem i tvrdim da se moze tako ako se hoce.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
    joj Kris, kao da ja ovo pišem. Samo što je moj mršav a kolege su ga na poslu znale zezati kad negdje trebaju utjerati nešto nek on samo stane iza njih. A on ne bi ni mrava zgazio. I da meni je isto teško kad krenem sa svojim uredovanjem a znam da je dao sve od sebe i da bez veze pilam. Nekad se zanesem ipak je iza nas 21 godina veze. Uglavnom još uvijek učim od njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •