rehab ajd radoznala sam na što si mislila (boldano)? mislim nije da i ja to ne radim, ja kad odem na služb.put nema me tjedan dana a bome i često me nema doma radi mojih treninga, evo sad u subotu idem na Risnjak na trail s ekipom i tako. i mene zanima jel to biološki ili društveno uvjetovana razlika, nisam još sigurna. imam malog sina pa proučavam i naravno odgajam kao i kćer al vide se te razlike od malena.bez obzira na moj trud.
X e baš, auto je njihova igračkica.
Uh još da vodim računa o servisu i autu, taman posla, a bome ne kupujem ni mlijeko ni kruh, ne prosipam ni smeće (ono tipa ja s tim nemam ništa), nemam pojma kojeg operatera imamo ni za telefon, ni za internet.. ne želim o tome mislit.
eh da i ja cijeli tjedni raspored imam unaprijed u glavi da uskladim obiteljske i moje i dječje sportske obveze + rodjendane i ino a gospon zna reći sutra idem tu i tu e nećeš...Niej mi uopće problem da ode kud i kad hoće al iz pristojnosti valjda možeš najavit 2-3 dana ranije a ne da ja moram cijeli raposred remetit jer eto nije on razmišljao da imamo sve te obveze pa prihvatio poziv na cugu. Sad unaprijed najavi i onda može.
Al se usrećio svojom "tigricom", a kad je dobar ko mala maca sam mu samo predem![]()