Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    O da, ja sam se izborila za puštanje mozga na pašu, i to više puta godišnje. Samo, ja sam sretna jer imam tu mogućnost, a on je ponosan na sebe jer se iskazao kao dobar muž i preuzeo kontrolu na dan-dva. Zašto to nije uobičajeni state of mind kao kada žena sve organizira, a muž odrađuje ono što mu se kaže (ili ne odrađuje, neke kažu da se i to treba prihvatiti) ? Jesu li to društvene ili biološke razlike među spolovima ?
    rehab ajd radoznala sam na što si mislila (boldano)? mislim nije da i ja to ne radim, ja kad odem na služb.put nema me tjedan dana a bome i često me nema doma radi mojih treninga, evo sad u subotu idem na Risnjak na trail s ekipom i tako. i mene zanima jel to biološki ili društveno uvjetovana razlika, nisam još sigurna. imam malog sina pa proučavam i naravno odgajam kao i kćer al vide se te razlike od malena. bez obzira na moj trud.

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Servis auta mi je u rangu s vođenjem računa o rasporedu utakmica Lige prvaka. Nešto što je u užem muškarčevom interesu. Da ne kažem da je to nešto što se obavlja povremeno, ne na dnevnoj bazi. I sigurna sam da, kad muškarac vozi auto na servis, ne razmišlja o tome kako će to uklopiti u dnevni raspored između kućanskih obaveza, druženja s djecom i slično. Nešto o čemu, npr., ja razmišljam kad idem frizeru.
    X e baš, auto je njihova igračkica.
    Uh još da vodim računa o servisu i autu, taman posla, a bome ne kupujem ni mlijeko ni kruh, ne prosipam ni smeće (ono tipa ja s tim nemam ništa), nemam pojma kojeg operatera imamo ni za telefon, ni za internet.. ne želim o tome mislit.

eh da i ja cijeli tjedni raspored imam unaprijed u glavi da uskladim obiteljske i moje i dječje sportske obveze + rodjendane i ino a gospon zna reći sutra idem tu i tu e nećeš...Niej mi uopće problem da ode kud i kad hoće al iz pristojnosti valjda možeš najavit 2-3 dana ranije a ne da ja moram cijeli raposred remetit jer eto nije on razmišljao da imamo sve te obveze pa prihvatio poziv na cugu. Sad unaprijed najavi i onda može.

Al se usrećio svojom "tigricom", a kad je dobar ko mala maca sam mu samo predem
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.07.2016. at 13:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •