Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 104

Tema: Engleski za bebe i djecu

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo bili na oglednom satu i nije mi se dopalo.

Na oglednom satu bi se valjda trebalo pokazati kako to izgleda, a ne pričati o tome kako će to izgledati (a djeca jer im je dosadno, jer nema aktivnosti... cvile, penju se po radijatorima, pale/gase liniju koja se nalazi na pol metra visine... i tako).

I definitivno biti malo raskošniji po pitanju besplatnih oglednih sati - jer na ovako natrpanoj grupi, nikome se ogledni/neogledni sat nije učinio primamljiv - većina ljudi i djece je jedva čekala da izađe van..

Sama voditeljica mi se isto nije dopala - bila je poprilično nervozna i to iskazivala prema djeci... Čini mi se kao početnica što smatram da nije zapravo dobar izbor za nekog tko radi sa tim najmanjima (koji su vrlo često i dosta nerazumni...)...

To je bilo moje viđenje. Nismo se odlučili.
    Idemo mi na music together i tamo nam je zaista genijalno.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa
    X
    A uči se i engleski!

U kojem ste terminu?

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a što je točno music together??? mislim da sam nešto načula o tome ali vidim da ovdje ima nekih koji idu pa me zanima konkretna informacija?? koliko love? koliko često? gdje? i što je to točno?? mi imamo 14 i pol mj. pa jel to uopće za nas??

Svea očito si upala kod krive tete jer je nama na oglednom satu bilo prezentirano što će se i kako radit a teta je bila super...trajalo je nekih 20-ak min i radili su upravo ono što smo radili na 1. pravom satu :? :?

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Na oglednom satu bi se valjda trebalo pokazati kako to izgleda, a ne pričati o tome kako će to izgledati (a djeca jer im je dosadno, jer nema aktivnosti... cvile, penju se po radijatorima, pale/gase liniju koja se nalazi na pol metra visine... i tako).

I definitivno biti malo raskošniji po pitanju besplatnih oglednih sati - jer na ovako natrpanoj grupi, nikome se ogledni/neogledni sat nije učinio primamljiv - većina ljudi i djece je jedva čekala da izađe van..

Sama voditeljica mi se isto nije dopala - bila je poprilično nervozna i to iskazivala prema djeci... Čini mi se kao početnica što smatram da nije zapravo dobar izbor za nekog tko radi sa tim najmanjima (koji su vrlo često i dosta nerazumni...)...
    .
    Ovo mi je nevjerojatno da vam se dogodilo! Nama je na oglednom satu bilo predobro! Uopće nisu pričali što će biti, nego je čitavo vrijeme to bio sat s djecom, nas 8-ero, prekrasno, i svi se upisali...Mi idemo utorkom u 7, grupa od 4-6 god. Bili smo na prvom satu, jedino je bila gužva jer su neki roditelji došli na ogledni sat jer nisu valjda mogli doći kad se to održavalo, ali to je valjda samo sad na početku. Moja curica je oduševljena ovim za razliku od npr.vrtića di svako jutro imam borbu sa neprekidnom tugom i plakanjem...Može se biti unutra s djecom, a mislim da je to čak i bolje, jer kasnije znam što su radili, pa se mi toga i igramo doma. Ali, budu li grupe preko 8 djece (a rekli su najviše 8)-to mi se neće sviđati...Više mi se sviđa kad rade duže sa svakim djetetom...Ali, jako je zgodno zamišljeno.

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    daddy kaze da je on izvorni govornik isto ko i uciteljice tamo!!
    istina je da za one pjesmice i program ne trebaš biti presavršen da bi znao. Ali mogu ti reći, da bi i meni bilo puno draže da ih uče izvorni govornici samo radi naglaska i izgovora. Možda da se daddy i ja školujemo? bar će nam djeca imeti besplatni program

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

[quote="bucka"]
    mi na kraju sve skupa platili 575kn! :?
    A mi 650...Znaš zašto ste platili toliko? Platili ste 500 kn knjige+ 75 kn vjerojatno 1 sat u mjesecu, jer mi u ovom mjesecu imamo 2 sata (150 kn) + 500 kn knjige... Kako to da vi nemate 2 sata :? ili se žena malo zajeb... ?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo bili u četvrtak, a sljedeći četvrtak je već 1.10. valjda je u tome fora.

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj leonardica prvotno napisa
    daddy kaze da je on izvorni govornik isto ko i uciteljice tamo!!
    istina je da za one pjesmice i program ne trebaš biti presavršen da bi znao. Ali mogu ti reći, da bi i meni bilo puno draže da ih uče izvorni govornici samo radi naglaska i izgovora. Možda da se daddy i ja školujemo? bar će nam djeca imeti besplatni program
    kako sam rekla na pocetku, slobodno ste se i mogli prijaviti za posao posto diploma nije potrebna. ako si htjela izvornog govornika, cini mi se da u petrovoj ima nesto. jel americka skola, vrtic, sto li, mozda bi se tamo eventualno netko takav pojavio. da znas za kasnije

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sve ovo što ste rekli mi se čini super!!
    pogotovo dio da se može biti s djetetom na satu...malo većim djetetom!

Znate li možda ima li još mjesta/termina??

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo bili na oglednom satu i nije mi se dopalo.

To je bilo moje viđenje. Nismo se odlučili.

Veeeeeeeeeeliki potpis.
    Izgleda da smo bile na istom oglednom satu

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Onda vam ona kratko ošišana Ana sigurno nije bila...Ona je stvarno vedra i u 7 navečer

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    Sve ovo što ste rekli mi se čini super!!
    pogotovo dio da se može biti s djetetom na satu...malo većim djetetom!

Znate li možda ima li još mjesta/termina??
    Mislim da ima čim su prošli utorak još bili ljudi na oglednom satu.. Probaj nazvat...Ali se iskreno nadam da neće prenatrpati grupe...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo mi upali u srijedu u 18 sati. Kaže žena da je ostalo još jedno mijesto slobodno a da nas ima osmero.
    I to mi se čini taman...ni ja ne bi htjela da prenatrpavaju grupe!

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mi smo danas bili, i bilo ih je 7 (1 curica je bila bolesna). Taman!

Iz pera tate avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Također smo bili na satu s bebonjom od 9 i pol mjeseci. Baš je bilo zgodno, mala grupa, simpa voditeljica. Pjevalo se, plesalo, a naš mali je puzao podom, veselio se ljudima, bebama, igračkama (posebno se razveselio bijelim papirima s crvenim točkama namijenjenim za učenje brojeva. Odmah je otpuzao do voditeljice i zgrabio papire). Istina bog, na trenutke sam se osjećao kao u sekti (pjevanje, plesanje, nikome nije sišao osmjeh s lica) ali sve u svemu bilo je super.

Istina 300 kuna mjesečno je dosta novaca za 45 minuta tjedno, ali tu nije poanta samo u tih 45 minuta tjedno. Treba se odraditi dodatna "Domaća zadaća" slušanja Cd-a doma u trajanju otprilike 20 minuta svakog dana.

Mislim da može biti jako zabavno a na kraju i korisno. Važan je samo pristup svemu tome.
    Glavno je da djeca i roditelji uživaju, ostalo su samo nijanse.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

OT... Iz pera tate... kakav kraaasan avatar... :D

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

stvarno super avatar!
    nika ide na engl. i zadovoljna je, a ako je ona-i mi smo isto!
    ps. u sub idemo na besplatnu predstavu u kazalistu Zar ptica koju je organizirala Nikina skola! :D

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi ne jer piše da će biti djedica mraz a on nam je trenutno živi strah i trepet...tako da ćemo mimoilazit djedicu svugdje 8)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

HDEE mogu preporučiti. Moja malecka ime nešto više od dvije godine i voli ići na engleski, a doma se igra uz glazbicu sa satova. Zadovoljna sam koliko je naučila. Ako se nekom djetetu ne svidi, to ne mora značiti da nešto nije dobro. Ili ako je učitelj baš na oglednom satu imao loš dan, isto ne mora biti presudno. Po meni, treba otići na ogledni sat, porazgovarati s učiteljima i sl. I gledati djetetove reakcije!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hmmm

već neko vrijeme tražim info o ovoj školi samo se nisam mogla sjetiti imena.

zanima me, postoji li mogućnost upisa na polugodištu?

leonardica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

stvarno super avatar!
    nika ide na engl. i zadovoljna je, a ako je ona-i mi smo isto!
    ps. u sub idemo na besplatnu predstavu u kazalistu Zar ptica koju je organizirala Nikina skola! :D
    I mi smo bili Leica je uživala, a snimali smo kamerom i sad stalno to gleda, sve zna napamet, čitavi tekst! :D I i voli ići na engleski, stalno ispituje kad ide, tih tjedan dana joj je čitava vječnost...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Val prvotno napisa

zanima me, postoji li mogućnost upisa na polugodištu?
    mislim da postoji!
    najbolje ti je nazvat, pa pitati!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podižem.
    Kakvi su dojmovi nakon godine provedene u ovoj školi?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo se bili predbilježili pa na kraju odustali iz više razloga, tako da konkretno ne znam kako sati izgledaju. Ipak moram reći da sam stekla dojam prilične neorganiziranosti što se tiče dogovora termina, smještanja u grupe i evidencije o komunikaciji s roditeljima (tipa ne znam zašto smo stavili vaše dijete u ovu grupu i tako, sitno ali bitno).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili na oglednom satu, stvarno je slatko.
    no, cifra je paprena, i prilično nezgodna ako imaš troje djece (za upisat).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    ako imaš troje djece (za upisat).
    neću upisivati svo troje ... samo jedno... kada treće stasa do vannastavnih aktivnoti - rekla sam da više nitko nigdje ići zbog ukupne cifre koju bismo trebali izdvajati, ali ponajviše zbog organizacije - i ovako mi se dani svedu na taxiranje...

ili kada budu stariji, onda u naselju na besplatne stvari (a mama na manikuru da otplati sve ove sate provedene u besplatnoj taxi-službi)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Svea, jel' to Helen Doron? Di ste bili na Engleskom? Koliko shvaćam, imaju 5 franšiza - Sv. Duh, Ravnice, Maksimir, Jarun, Špansko? Mi smo bili na oglednom na Jarunu, nije bilo loše, razmišljamo se o Maksimiru zbog termina. Može i na PP, ako ti je bed javno.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi bili prošle godine na sv. duhu!
    istina je da je za vrijeme upisa sve nešto zbrčkano, ali se nakon 2x to sve "unormali" i bude ok.
    nika je sa veseljem išla tamo i voljela je jako svoju tetu Anu, naučila ponešto...
    mi zadovoljni!
    btw. ove godine ne ide jer je u vrtiću u engl. grupi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    neću upisivati svo troje ... samo jedno... kada treće stasa do vannastavnih aktivnoti - rekla sam da više nitko nigdje ići zbog ukupne cifre koju bismo trebali izdvajati, ali ponajviše zbog organizacije - i ovako mi se dani svedu na taxiranje...

ili kada budu stariji, onda u naselju na besplatne stvari (a mama na manikuru da otplati sve ove sate provedene u besplatnoj taxi-službi)
    ja mislila na svoje troje puno nam je to. čak mi se i mjesečna rata čini dosta velika s obzirom da se ide jednom tjedno.

Ina, mi smo bili na Ravnicama. Ako te štogod zanima, javi se.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo tek sad vidjeh i ovaj topic iako sam već napisala na popustima...Naime danas imate na www.kupime.hr 60% popusta na englesku igraonicu

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Pozdrav svima,

znam da je tema stara ali zelim svoje necake od 4 godine, dvoje ih je, upisati na tecaj engleskog pa mi trebaju neke informacije.
    Bila sam na oglednom satu u Helen Doron u Španskom i bilo je super. Sviđa mi se, ali previše je to novaca za 45 min tjedno.
    Upoznala sam mladu studenticu Katarinu koja mi izgleda jako dobro.
    Zato trazim nekoga tko ide na poduke u Španskom ako bi mi mogao nabaviti broj od profesaorice Katarine da ju kontaktiram radi privatnih sati.
    Odlucila sam da bi mi bilo bolje uzeti privatno nekoga da ih poducava doma.
    Ako ima netko tko je radio po toj metodi ili nekoj drugoj i voljan poducavati moje klince slobodno neka mi se javi.

Unaprijed hvala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E, jel ima netko za prodati ruksak s knjigama i CDevima od ranijih godina, ako mu dijete više ne ide na HDEE?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Razmisljamo o upisu malca na engleski pa imam par pitanja. Upisala bi ga u skolu u sklopu vrtica, on ce 4 god za koji dan i ako bi mu se svidjelo isao bi do 1. razreda osnovne. E sad, kaze mi susjeda da nema stupnjeva ucenja, da se svake godine uci isto. Jel to stvarno tako? Ako i nije hoce li mu onda u osnovnoj skoli biti dosadno uz 3 godine ucenja engleskog prije?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Koksy to s programom ovisi o vrtiću ili školi koja u vrtiću organizira tečaj. Škola u kojoj sam ja nekad radila je imala dva vrtićka stupnja, pa su preporučivali da se krene 2 godine prije škole, mada neki vole, a nekima i dobro dođe ponavljanje programa.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Razmisljamo o upisu malca na engleski pa imam par pitanja. Upisala bi ga u skolu u sklopu vrtica, on ce 4 god za koji dan i ako bi mu se svidjelo isao bi do 1. razreda osnovne. E sad, kaze mi susjeda da nema stupnjeva ucenja, da se svake godine uci isto. Jel to stvarno tako? Ako i nije hoce li mu onda u osnovnoj skoli biti dosadno uz 3 godine ucenja engleskog prije?
    mislim da ne treba očekivati da će vam dijete u toj dobi naučiti razgovarati s nekim malim amerikancem........mislim da se u toj dobi jednostavno stječe neka naklonost prema stranom jeziku, uče se pjesmice i igraju igre na engleskom, uče neki osnovni predmeti i radnje.........ali očekivati da će dijete napredovati po nekim stupnjevima mislim da je jednostavno previše u toj dobi..........pa na kraju krajeva njima je to ionako samo igra

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    E, jel ima netko za prodati ruksak s knjigama i CDevima od ranijih godina, ako mu dijete više ne ide na HDEE?
    e da smo znali...
    mi naš ruksak sa svim unutra darovali našem vrtiću

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Starije dijete ide već treću godinu, a mlađa kreće ove godine. Zabavno joj je (o starijoj pišem), voli ići, stekla je disciplinu, naučila je dosta, ali ja to ne kontroliram niti ispitujem pa ne znam koliko zna. Želim da uči kroz igru i zabavu i to je moj point. Doma si sama pušta cd. Mlađa je jedva čekala da krene i stalno ponavlja Hello, my name is ...
    Mislim da su skupe te knjige, kao da su za faks, al ajde.

Ozujak avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure, ima li tko čije je dijete išlo u Helen Doron i krenulo u školu s tim znanjem? Da li se isplati dijete upisati u HD?
    Otvorila im se podružnica i u mom kvartu pa razmišljam upisati moja dva dečka (5,5 i 3,5).. Vdim da ima raznih programa po dobi i nisam sigurna koji bi njima bio zgodan. Imaju engl u vrtiću, ali nema puno vajde od toga, obzirom da ih baš i ne interesira..
    Htjela bi ih nekako zainteresirati za strani jezik prije škole, a i kako idemo u vrtić van kvarta, ovo mi se učinilo zgodno.
    Cijena je bolesno skupa..! Ali ako se isplati.. stiskati ćemo se.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem! Da li negdje u Novom Zagrebu ima tečaj ili igraonica za recimo 1-2x tjedno za male kikače?

Molim preporuke!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vidjela sam oglas za Helen Doron. Je li za bebu od godinu dana koja još ne priča ni materinji prerano voditi je na ogledni sat?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam oglas za Helen Doron. Je li za bebu od godinu dana koja još ne priča ni materinji prerano voditi je na ogledni sat?
    Je. Prvo trebaš biti sigurna da je govorni razvoj uredan. Meni nisu starijega htjeli primiti u jezičnu grupu ni u vrtiću zbog zakašnjelog razvoja govora
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.07.2016. at 21:51

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ne znam što da mislim o ovom učenju od dojenačke dobi...Uvijek sam mislila da ću dijete iz kolijevke voditi na kojekakve aktivnosti , ali čini mi se da je to puno prerano, bar na ovakav način. Malo vremena, puno para...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mi smo krenuli s 14 mj. i generalno smo zadovoljni, dvije godine smo išli. Najvažnije je to da se mojoj curki tamo jako sviđa pa bih svakako preporučila odlazak na ogledni sat. Na temelju toga kako je ona odreagirala tada, donijeli smo odluku da ćemo ići.

Peterlin, otkud ti to? Dvojezične obitelji bi onda mogle biti u gadnim problemima...

Vlattka, kakav način? Po meni je ovo sjajan način, pjevaju, plešu, skaču...a slušaju i upijaju. Uz to uče i znakovni jezik za bebe koji je meni i curi uštedio mnogo živaca, suza i vikanja (meni živaca, njoj suza i vikanja).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, otkud ti to? Dvojezične obitelji bi onda mogle biti u gadnim problemima...
    Iz iskustva.

I ja sam to htjela, ali moj stariji je bio u terapiji (Suvag) zbog zakašnjelog razvoja govora i odlična psihologinja iz vrtića je rekla isto što i logoped: NE dok ne budete sigurni da je govorno jezični razvoj uredan.

Mlađij sin je išao u jezičnu grupu u vrtiću - nikakvih problema.

* * *
    Da je zutaminuta rekla da njezino dijete govori - druga stvar. Ali NE govori još.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.07.2016. at 13:52

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hm, čini mi se da je to jedna od stvari gdje će jedan psiholog reći da izlaganje drugom jeziku od rođenja predobra stvar (osobno iskustvo), drugi će reći da nije, kao i ortopedi za cipelice, i kao pedijatri za dohranu.

Svede se na to da svatko za sebe treba odlučiti.
    Mi smo krenuli kad dijete nije govorilo. Tek je s 15 mjeseci rekla mama, s 14 smo bili na satovima. Sad razumije/govori 3 jezika.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne, moje dijete je stvarno imalo smetnje, višegodišnje. Roditelj to često zna. Mi smo znali da naše dijete treba pomoć stručnjaka da bi progovorilo kako treba. ALi nisam u tom trenutku znala da se ne preporuučuje učenje stranog jezika. Ne za svako dijete, pitala sam u onom trenutku za svoje i dobila isti odgovor na dva mjesta.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da ne bi trebalo brkati dvojezične obitelji i tečaj stranog jezika (pa za koju god dob bio) - za dijete to nije ista okolina ni način usvajanja jezika.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Iz iskustva.

I ja sam to htjela, ali moj stariji je bio u terapiji (Suvag) zbog zakašnjelog razvoja govora i odlična psihologinja iz vrtića je rekla isto što i logoped: NE dok ne budete sigurni da je govorno jezični razvoj uredan.

Mlađi sin je išao u jezičnu grupu u vrtiću - nikakvih problema.

Dodat ću da smo i mi u dobi od djetetove 3,5 godine razmišljali o jezičnoj grupi i tada je normalna procedura u vrtiću bila da logopedica "provjeri" svu zainteresiranu djecu baš zato da bi se isključile poteškoće u govorno-jezičnom razvoju.
    Što nam je jako dobro došlo, jer je djetetu trebala logopedska terapija. Doduše, ne tolika da bi isključila sudjelovanje u engleskoj grupi, ali zbog tada dosta velikih poteškoća s izgovorom odlučili smo pričekati s učenjem engleskog jer u tom trenutku ne bi imao nikakve koristi od njega.

Vlattka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Phiphy, radi se o mom (vrlo površnom) dojmu da je to sve super, ali ne za djecu mlađu od godinu dana. Čini mi se (naravno, nemam neke dokaze niti me baš toliko opterećuje, samo nagađam) da je u toj dobi to bacanje para. Kasnije ok. Mislim da je plesanje i skakanje pozitivno, ali malo mi se ne sviđa što se reklamiraju na način "dvojezična djeca ovo, dvojezična djeca ono". CD i druženje jednom - dvaput tjedno nisu odrastanje s izvornim govornicima dva jezika. Naravno, ne mislim da je to loše, samo mislim da su neki skloni povjerovati da je puno bolje nego što jest.
    Posljednje uređivanje od Vlattka : 09.07.2016. at 03:33

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo krenuli s malo manje od godinu i pol, tada je vec pomalo pričala ali nista previse. I nastavili ici zato jer sam vidjela da ona tamo uživa, veselila se svaki put kad bi isli. Ne mislim da u toj dobi moze naučiti pričati engleski ali mislim da joj moze biti dobra podloga. Sad ima 3 godine i zna na engleskom neke osnovne pojmove, brojati do 15, pjevati pjesmice. I ici ćemo dalje, mi smo zadovoljni.
    Napominjem da ona nije imala nikakvih problema u razvoju govora.

Christine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

I ja sam nevjerni Tomo za jezicne grupe djece. Djelomicno jer sam i sama isla na privatne satove u predskolskom uzrastu, s prijateljima, a djelomicno na temelju onoga sto vidim da djeca znaju na vrtickim predstavama na kojima sam bila (1 eng i 2 njem).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •