Lili, super za sistematski, blago tebi.
Ja sam isto vise tip 'koznastoceminac' ko Jadranka, tesko bi se natjerala na sistematski, iako znam da mi to nije najpametnije.
Lili, super za sistematski, blago tebi.
Ja sam isto vise tip 'koznastoceminac' ko Jadranka, tesko bi se natjerala na sistematski, iako znam da mi to nije najpametnije.
Prijavljujem agility i zwow #41.
Odlican je.
Prisoners jump squats sam zamijenila s deadliftom.
Jako sam zadovoljna danasnjim treningom.
Joj cure moje takav je bio i moj muž pa znate kako je prošle godine završio 40 dana u bolnici i jedva živu glavu izvukao. Mislim da je uvijek bolje otići i djelovati preventivno.
Pogotovo Jadranka ako imaš preko firme, obavezno iskoristi, mi imamo svake 3 godine al nije nešto taj sistematski.
Ja sam evo ovaj put sama platila, akcija preko kupi me 500 kn za sistematski nije puno za odvojit (ne uključuje ginka, to sam već prije odradila kod svojega) a ipak dobiješ cjelovitu sliku stanja organizma.
Recepte sam pohranila, volim te zdravije voćne kolače: ovaj s malinama i šljivama mljaac
Sani super za trening!
Moj veceras je zuzkin ktb#8 sa svojom novom 12-icom i onda krenula na fat burn#10 koji ima 15 vjezbi po 1 min. Dosla sam do broja 12. Tu je bio otkaz.
Nekidan se nama desilo isto. Bilo smo do kasno vani s vilenjakom, počeo svirati prijateljev punk bend, meni i mm se omililo da malo poskočimo, popijemo cugicu, dijete neće. I evo, napokon se okuražio spavati kod dede i bake i jako mu se sviđa. Ne trebam ni reći da mm samo traži gdje i kada je neki koncert. Mislimo čak i do Motovuna skočiti na koji film. Slobodaaaa.
Čoksa: 2 žlice otopljenog kokosovog ulja, dvije žlice sirovog kakaa, pola žlice meda (neutralnijeg okusa) dobro pomiješati. Dodati krupno mljevene bademe ili lješnjake. Izliti na tanko na papir za pečenje ili kalup za praline (dm, Ikea) i u friz. Poslije je izlomim i držim i dalje u frizu - kokosovo ulje se topi na sobnoj temperaturi. Količinu utrostručim obično, mi volimo smanjiti med, pojačati kakao.
Posljednje uređivanje od palčica : 26.07.2016. at 22:23
Palci, puno ti hvala![]()
Tako jednostavno a fino.
Sani rasturas! Ja poslije Agility nisam mogla ništa.
Sinoć Isometrix i dva sladoleda. Drugi je bio onaj bum u čašici pa se on broji ko pola normalnog.
Doručkovala sam salatu s tunom, ručala salatu sa zrnastim sirom pa sam imala prostora.
ja prijavljujem od sinoć power jogu, baš mi je jako prijala. Malena je radila sve sa mnom, urnebesna je bila pokušavajući napravit half moon i onu sa zapetljanim nogama i rukama![]()
Mogu radit plank, pozdrav suncu, u biti sve, kad su pokreti spori i kontrolirani. A i prst je općenito puno bolje.
Palčice, Motovuuun
Otkad nisam bila! baš sam nedavno komentirala, kako mm i ja nismo nigdje išli na medeni mjesec, kad djeca još malo porastu, ostavit ćemo ih prvoj osobi koja ih bude htjela čuvat par dana, i otić u Motovun na filmski festival na medeni mjesecTamo je baš posebna atmosfera.
tigrić, od summer shred?
inače u zadnje vrijeme zuzka stalno radi ovo dizanje pete da bi jačala i listove, ja to uredno preskačem, nije mi baš napeto imat mišićave listove, draže mi je da su vretenasti![]()
Tigric, to od ktb#8? Ili zbog 12?
Tang, super je curka. Moj P.isto jako voli jogu.
J-la, meni je agility zabavan ali mi nije tezak pa sam zato jos zuzku ubacila.
Bravo za isometrix (i za dva slatkaca) !
Tako i kod Tony-a, pete trebaju biti dignute.
Al meni pase, ja volim misicavije listove.
Odnosno definirane.
sani, super tebi to ide
listovi, uh, lijepi su mi definirani ali široki baš i ne, ali ti široki su više pitanje genetike nego vježbe,
nema se tu što puno napraviti
j-la, jel brojiš sitno?!?
što ćeš poslije tonyja
ja sam jutros uspjela zaspati tj. sat mi na mobitelu nije zvonio, kihnula baterija, baš veselo... znak da trebam na GO![]()
mislim da je 12-ica krivac! baš se osjeti razlika.
danas nešto lagano. ionako me popodne čeka čupanje cikle i spremanje zimnice.
na rasporedu ti je stretch and tone danas, izgleda mi super![]()
a uz stretch and tone bi ubacila i jedan fit slide. ipak da malo začinim.
tvoje lagano i moje lagano su dva vrlo udaljena pojma![]()
joj daj tang...nisam ja baš tak...nego idem za vikend na more pa se derem koliko ide
tigric, tako je i kod mene.
Kad za vikend znam da necu stici vjezbati onda se preko tjedna trudim dati maksimum.
Danas yoga x, poslije rolanje s malom damom![]()
J-la poslije Tonya ide na GO! Odnosno godišnji umor
.
Nadam se da ću bar nešto ubacit za to 8-10 dana na moru.
A poslije odmora vjerojatno Black Fire. Sad sam intenzivno u potrazi za drvenom kutijom ili bilo čim sto bi je zamijenilo.
Sad sam odradila Accelerator, e to se zove cardio. Jedva sam ga odradila, manjak sna i umor čine svoje.
Bas ste vrijedne!!
Lili super za sistematski i dobre nalaze!
Jucer rest, danas zwow #57 za 15:44, mislim da nisam nikad brza bila
Preporucam ko se zeli ubit u malo vremena![]()
Ja sam odradila fit slide#7 pa nadodala 3 rundex20rep 5 vjezbi za trbuh i zavrsila sa 20 burpeeja. Eto da se nesto ipak odvjezba. Stretch and tone sam preskocila jer mi je kompliciran za napravit bez pracenja nje a tu kod mame nemam wifi.
I napravila 15 teglica cikle za zimnicu.
A izlazak, pala kratka kava. Bez kina ipak.vise mi se nije dalo.maybe sutra.
Brqvo MBti si nevjerojatna uz sve svoje obveze
Ja sam veceras trening u sumi, uh sto volim tu svjezinu na Medvednici,bilo je krasno.
Planinarska staza br.8 prema Graficaru.7km 6:15 predobrooo, osjecam se uvijek preporodjeno nakon takvih treninga.
Jako volim trcanje u prirodi, cure koje niste probale probajte odusevit cete se, zaboravite pejs udisite taj zrak i uzivajte!!
J-la rikavam na godisnji umor
Uzivaj draga malo se i muzic uskocit, zavidim ja cekam jos jedan tjedan.
Odradih kbell trening, ali mi malo. Mm nikako da mi složi jači program. On bi smanjio, ja ne dam, pojačala bih jer ne znam kojim tempom ću kad na jesen budem morala u 5 ustajati i trenirati. Malo sam pojačala serijom horizontalnih pullova na vilenjakovim karikama.
Mi ćemo uskoro u slo planine na mm odmor. Puno pješačiti i uživati. Za otoke smo se kasno sjetili bookirati. Naša ležernost.
Tigric bravo
Lili super trening!
Ja cekam goste na stanici. Bus naravno kasni, ispalit cu!
tang, mi smo isto emocionalno vezani za Motovun. Ti bezbrižni dani. Vino, ljubovanje, šatori, stopiranja, ....
palčica odličan ti je recept za čoksu
poduplala sam dozu
danas ću nešto ne znam ni sama što
moram malo pročačkati po vašim linkovima...
Ola vrijedne zene! Posebno vjezbacice koje se punom parom pripremaju za badice. Meni je prosao prvi tjedan na moru, instantno sam se opustila te je od onog sto moram ostalo samo trcanje svaki drugi dan po 5, 6 km ranom zorom, jer je jedino tada manje prometno. Pridruzi mi se i mm, tada i brda (predgradje Paga) nisu tako strasna. Jtros smo cak spustili pace na 6.20.
Podrzavam sistematske, pogotovo od kad mi je doktorka rekla da sam "maneken za uzv" i zvala mlade doktore da me gledaju (Lili, beat that).
Svi koriste moj internet, tako da vrlo rijetko dodjem na red, ali pratim.....
Jučer kardio trening, sve je curilo s mene. Ali baš osjećam kako sam u ova tri tjedna već došla u kakvu - takvu formu, i sretna saaaaaam :yay:
mb, umrla sam na tvoj status! tako i ja svoje čekam, pogotovo ako dolaze kasno, bude mi žao da se onda još tramakaju busom ili tramvajem, pa skoknem po njih. uglavnom i oni to jako cijene!
joj, ja bi pravila palčinu čokoladu, imam i neki bio kakao i kokosovo ulje, ali moji klinci ne vole baš orašaste plodove, pogotovo veliki gnjavator. oće li držat ako samo stavim kakao, kokosovo ulje i med?
ja sam sinoć napravila stretch and tone, i malena sa mnom.
onaj wheel pose na lopti mi je totalni izazov, ali kad sam malo svladala strahove i polako se spustila, bilo je skroz ok. možda mi pomogne da jednom napokon uspijem i most napravit![]()
rekla bih da će držati
jedino sam u drugoj turi stavila vise meda i nije mi se lijepo stislo kao u prvoj
odoh ja na![]()
Kjb prvi put čujem da je neko maneken za uzv!
Da imam vremena, stalno bi "visila" kod doktora, ispitala sve što se može. Ali me ograničava radno vrijeme, što moje što doma zdravlja. U svemu tome mi je velika mana što sam završila medicinsku, pa kao nešto znam a ne znam ništa
.
j-la![]()
luda si skroz!
angie sestro :five: ma kod nas bus staje samo na glavnoj cesti koja je dosta visoko pa uvik dolazimo po goste koji stizu busom. obicno to bude u neko normalnije vrijeme.
ovo su tek drugi koji su u ponoc stigli (ove god, bude toga svake god)a po jedne sam isla u 6 ujutro
![]()
kjb![]()
I da prijavim, opet sam sinoć bila na spravama, nit pull up-a nit chin up-a na vidiku. Bile smo na nekim novim spravama, od svih koje su postavili samo sam znala koristit onu što se stane na nju nogama pa se miče naprijed-nazad, ono valjda za noge i guzu.
tang, hoće. Možeš izliti na papir za pečenje pa posuti npr. kokosom, možeš bez ičega.
Palci, ja bih more vrlo rado zamijenila planinama u slo. I jedva cekam taj dio godisnjeg.
Coksa ti je super.![]()
Morati cu poduplati dozu.
j-la, koja si ti carica! Nasmijes me svako jutro.
Zanimljivo mi je da kad radim leg raises na pull up baru da dobijem takvu upalu misica kakvu nikad ne dobijem kad ih radim lezeci.
Danas je na redu challenge. I prvi dan ciklusa. Bas ce bit veselo.
Kjb, lili, bravo za trcanje!
tigric, odlican trening si imala. I super za bezbriznu kavu![]()
Tang, vidim malena je ustrajna.
Ja sam jucer radila yogu i svi troje su poceli uz mene ali su brzo odustali. Rekao je srednji, ajme mama lakse je utege dizati![]()
malenoj se jako svidilo, a najbolje je kad sam pokušavala održat se u half moon, a ona pokušava pored mene, digla nogu i ruku i naravno za mene se pridržava, pa ti drži majko ravnotežu![]()
ja jučer na kraju ništa, ali sam zato jutros dalje inferno, još jedan prilično zahtjevan i napredan workout
https://rutube.ru/video/1c266a5d93a1...r&pl_id=814566
neke vježbe sam modificirala, sve u svemu, fino se oznojih...
i ja se lagano spremam na GO![]()
Curke koje trčite oko Jaruna, možda ćete znati - postoji li još onaj wakeboarding po jezeru? negdje kod Aquariusa je bio...
On topic, bravo cure za vježbanje.Joj cure moje takav je bio i moj muž pa znate kako je prošle godine završio 40 dana u bolnici i jedva živu glavu izvukao.
Ma joj lili, ne trebaš mi čak ni navodit muža za primjer,kad sam sama sebi najbolji/najgori primjer; tko zna otkad ja vučem hipotireozu, odnosno sigurna sam da je vučem najmanje deset, petnaest godina, a jedan običan sistematski je to mogao davno otkriti i život mi je mogao biti puno drugačiji. Možda bi ranije ostala trudna s drugim djetetom, a ovako je razmak 7 i pol godina, itd.itd.
kjb, bravo za rano ustajanje da bi trčala.
Ja sam pak po cijele dane na plaži, i onda dok dođemo doma, raspremim se, bude već i 22 h, i onda sam zrela samo za krpe. Danas se ipak nadam ugurat navečer trčanje.
Malena bebe i Angie za dočekivanje gostiju u svakojako doba
Vidi ti ove flopice i Sani kako su brze u isprobavanju recepata, znači fina je, mogla bi i ja probat. imam doma oraha i brusnica. Palči samo ti nama stavljaj recepte, sjećam se kad si nekad davno pisala na receptima kako ti nepce ne može više podnijet jako slatke kolače, ja se čudila kako je to moguće a na kraju je sad isto tako i meni
kjb svaka čast "manekenka za UZV", e to teško da itko može nadmašit, bravo za UZV i trčanje po brdima, odličan pejs imate
Angie bravo za dovođenje u formu, vidiš kako se može kad se hoće jeej, eh da i wakeboarding ti je otvoren, rade svaki dan punom parom.
J-la carice, fakat čovjeka nasmiješ ranom zorom prava Bosanka!!
A jel Sani, ajd baš ću probat ovih dana na Jarunu, jel brada bude iznad šipke a noge gore-dole jel tako? Samo moram uzet rukavice, bez njih me jako žuljaju ruke.
Willow super za pripreme za go, nadam se da se brzo spakiraš, ja bih samo otputovala a da mi pakiranje odradi netko drugi he he
Dijana eto lesson learnt, trebalo bi te "malo suhom drijenovinom po prknu"sad ćeš se češće kontrolirat, nadam se. Vjerujem da dok si malo posložiš raspored da ćeš ulovit neko vrijeme za trčanje, šteta bi sad bilo da previše pauziraš a ideš na svoj 1. PM nakon ljeta
čisto da te podsjetim.
Ja sam si naručila čišćenje stana u ponedjeljak, potpuno nepoznatu spremačicu/servis za čišćenje, vodim se instinktom jer i ove preko preporuka su mi uništile pola imovine, zgrebale fronte od kuhinje/stolice, pipa u WC-u koma tako da se nadam najboljem ovom svom nasumičnom izboru preko interneta. Drž te mi fige!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.07.2016. at 11:07
I kod mene je svake prestupne čišćenje kako spada jer jednostavno nismo uopće doma stalno negdje djiramo pa sam baš zato odlučila počastit se čistom kućom a ja ću fino pakirati stvari tako da kad odemo tj. vratimo se da me dočeka lijepa čista kuća.
Ah da ne paze baš, mislim nisu to ogrebotine koje strše al kad je tvoje znaš da nije bilo takvo probitno stanje.
A za pipu se baš kuži da je očito predugo ostavila sredstvo (Boga pitaj koje jer moja su blaga) da stoji i ostale mi šare po pipi grr...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.07.2016. at 12:35
ja sam jučer popodne preletila cijelu kuću i počistila, jedno sat vremena je sve bilo lijepo, čisto i uredno
jutros ustanem i samo tužno uzdahnem, ni najmaštovitija osoba ne bi pogodila da sam jučer sredila kuću
ali nisam ništa oštetila!![]()