joj, i ja sam išla na step aerobic i bilo je baš zahtjevno ali mislim da su ovi novi treninzi ipak efikasniji
joj, i ja sam išla na step aerobic i bilo je baš zahtjevno ali mislim da su ovi novi treninzi ipak efikasniji
Joj, ja sam išla na probni sat nekog Girly Fitnessa, užas, u 60 min sam dušu ispustila, nisam više ponovila to iskustvo. Više volim teretanu i svoj tempo. Dok neke motivira da prate tempo, mene pak to demotivira, kad vidim kako drugima ide bolje.
I ja bi rado na tkd, sviđa mi se taj sport, kod nas nema rekreativno za odrasle, nažalost. Jedino da sa malim idem, on je u početnoj grupi(a seka u natjecateljskoj-borbenoj). Ne bi to uopće bilo loše, umjesto da sjedim, čekam i dosađujem se.
Mogu dati link na slike, ko mi se javi na pp, ipak sam u badicu pa ne bi javno.![]()
helou cure
prijavljujem jučerašnje trčanje dok je K. bila na treningu (upisali smo ju na ritmičku gimnastiku i preoduševljena je) - 4,3km, pace ravno 6min/km
super mi je taj njen trening, taman će mi to biti vrijeme za moje trčanje (pon i sri predvečer)
jučer sam trčala probnu rutu, čisto da vidim koliko imam na koju stranu, a zamislila sam da trčim 40min. a na kraju je ispalo 25min. al dobro, bar znam za idući put gdje da još produžim na koju stranu
MB, super za prstić da je bolje
Deaedi, ak već dilaš slike negdje na pp, sjeti me se
ostalim vrijednicama bravo, a ovim umornima i pospanima jedan
ni ja noćas nisam spavala nikako jer je najmanji prvo imao potpuno zašopan nos, pa bi svako malo prestao disat dok ne skuži da mora udahnut na usta
onda sam ga natočila sa fiziološkom, pa probala izvuć usisačem što je rezultiralo urlikanjem, pa smo još malo točili fiziološku, malo ispuhivali i onda sam ja sjedila i držala ga da spava u uspravnom položaju
i tako... bit će bolje... jednom
uf rahela nadam se da ce veceras bit bolje
pace ti je super, bravo!
deaedi i ja bi slike
j-la ni ja ne volim plesne koreografije
ja bi rado isla na kakvi pilates, mislim da bi mi 2xtjedno uz trcanje i girju doma bilo dovoljno ali moram prvo vidit raspored aktivnosti za djecu. cimavici pocinje tek u listopadu pa cu se strpit jos ovaj misec. maza ce danas donit raspored treninga, ove godine je u drugoj grupi.
puno sličnosti je tu u igri
s tim da ja volim tempo, ali ovo je bilo too much
ne znam iz kojeg si kvarta...ako ti se da potegnuti do Maksića http://www.taekwondo-maksimir.hr/
MB tako sam i ja čekala, ali evo kod nas se posložilo s tim da malac isto kreće tek od 10 mj
ono što je must have je vrijeme za moje vježbanje i mojih 5 minuta
da bi moja djeca bila sretna, moraju imati sretnu mamu
rahela neke kapi za nos? bez recepta ide Nazol za djecu (slično efedrinu koji ide na recept) pa da bar po noći može malac disati i spavati u miru
bravo za trčanje
Boxice, da, baš bih trebala skočiti do apoteke danas da nam se ne desi opet besana noć
btw. Deaedi je komad samo takav
fino, krasno, isklesano, mišićavo tijelo!
Deaedi, i ja bi slike koje na zahtjev vraćam
zezam se, pošaljem svoje zauzvrat![]()
kad se već slikate molim meni sve slike da vas vidim![]()
Deaedi, komad, baš zanimljivo koliko bolje izgleda mišićavo tijelo od mršavog
deaedi, wow!!!
po tipu gradje me podsjecas na nasu anci (jos i sa njenom starom frizurom)
vitka, misicava, sva definirana
ali ti da trebas pripaziti na prehranu?
odlicno!
mene jos glavobolja muci, a nije toliko jaka da pijem nesto
pa odbrojavam do doma
Tek sam sad skuzila sve raheline slike, koji komad. A razlika u odnosu na prije 4g je bas velika. Puno si cvrsca i definirana, nema celulita.
Jedan leteći upis, baš me stislo.
rodjendanske puse kome treba, ~~~~~ bolesnima,vrijednicama i brzicama
Jutros prvi put preskocila trening, nisam stigla. Dobro, odgodila sam ga za sutra ujutro. Nadam se da vam se sutra javim. I ja bi slikice
deadi mraaaak!
djevojke ja nemam niš on-line, šaljem na watsup ili messenger
Deaedi, i ja bih slike. Saljem i ja svoje zauzvrat.
Boxice, mogu vidjeti tvoje fotke?
Ja saljem ili mailom ili wa ili viber.
Danas eccentric lower. Super mi je, sve se s mene cijedilo. Poslije sam jos plesala s ekipom po stanu tako da sam i cardio odradila.
Idem sad citati sve sto ste natipkale![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 08.09.2016. at 15:40
uletilo mi nešto, moram završiti na poslu, pošaljem svima večeras...
btw, to su dvije s mora, napraviti cu fotosesion čim stignem..
O drage moje gužva me na poslu stisla čim se ne javljam
baš ste me lijepo nasmijale.[
oduševljena sam pejsovima, bravo MB, ivana rasturaš, rahela wow!
ja jako volim sve programe u dfitness centrima i što je teži meni draži baš me motivira težian treninga, od stepa su mi se jako razjačali listovi (jako brzo u malo vremena) pa to nisam htjela nastavit.
Eh sad i ja bih slike Deaedi i Boxica.
Neki dan sam skinula sve svoje fotke s moba na komp al obećavam ako treba ponovno se sliknem i povratno vraćam svoje.![]()
eh ja sam danas u nekim bijelim hlačama koje sam kupila fakat davno valjda prije 10 godina al su ko nove jer ih nisam baš nosila, takvog su kroja da ako ode 1kg gore onda više nisu udobne i tako nisam ih nosila godinama a krasne su i kvalitetne, pa sad dok je vaga milosrdna na 58,5 kg su nosive a poslije na zimu opet u ormar, ionako su više ljetne![]()
Sani koji komad! Djeluješ mi jako mlado, koliko imaš godina?
Uglavnom sve ste visoke i dugonoge, ja sam ko patuljčica među vama.
Ma kakva patuljcica, koliko si visoka?
Je Sani je nasa najmladja vjezbacica a troje djece je tu svaka cast![]()
Bas sam to htjela reci ima nas niskih visokih ravnih sisatih guzatih neguzatih cijela paleta a sve zgodne na svoj nacin (MILFice)
Prostakusa sam prava, pardon my french![]()
LiliMILFice
Onda sam ja jedna od visocijih sa 173. Sa Zhang se ne možemo mjerit, ona je čini mi se 18 i nešto.
I Willow je čini mi se moje visine.
Deaedi, kako si divno misicava! Ruke su ti mrak, a trbuh :padamunesvjest:
A gdje si vidjela moje fotke?
Sad sam ti ih poslala.
Imam 30 godina. I slazem sa s Lili da smo sve zgodne
Ja sam 172.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 08.09.2016. at 21:39
Sretni svi rođendani, polasci u prvi razred!
Bravo, svim mišićavim, utreniranim, zgodnim, niskim, visokim, ravnim i oblijim tijelima!
a sad imam pitanje:
Naime i ja sam se mm-om upisala u fitness studio, jer su mi/nam ovi fiksni termini yoge odnosno mog pilatesa i bodyworka malo premalo, odnosno ako ne stignem, a često ne stignem, onda propustim cijeli tjedan. Sasvim iskreno, najviše to radim zbog mm-a, mislim da mu je yoga jednom tjedno i košarka jednom tjedno, malčice premalo..., pa pokušavam da barem vikendom i preko tjedna kad stignemo jos nesto napravimo...a fitness studio nam je iza ugla.
elem, uvijek sam na strechingu, calleneticsu, pilatesu bila ili bosa, ili imala one čarape s gumenim točkama, a sad mi trebaju neke tenisice sa bijelim potplatom. (Zadnje tenisice sam kupila prije 15 godina)
i tako se ja uputim iza ugla u dućan sa nikicama, te vidim jedne, onako lagane, ne đombaste i tražim ih probati.
a nadobudna prodavačica, me odmah upitala, za što mi treba?
ja velim fitness studio, a ona onda krene:
Da li više skačete,
da li dižete teze utege,
da li trčite na traci,
da li ste više na spravama?
itd
itd
te mi izvadi 5 modelai krene objašnjavati kakav je potplat za skakanje, pa za utege
, pa sto ako je potplat elastičan, sto ako je krut, različiti mišići se sa različitim potplatom aktiviraju, mislim atomska fizika. Stvarno nisam imala pojma, da je to tako komplicirano postalo.
uglavnom pod prvo, ja bas i ne znam sto ću raditi, ali mislim da ću neki mišung malo bicikla, malo trake, malo onih sprava, ničeg previše ničeg premalo, hoću snagu i pojačane leđno trbušne mišiće.
pod drugo, isprobala sam sve te modele, ali nekako mi je i dalje taj prvi najlaganiji model koji nije ni za što specifično, najudobniji, te sam ga mislila kupiti.
čini li vam se to ok, ili stvarno moram paziti na sva ta čuda i uzeti nešto robusnije?
deaedi i ja sam 162-163, ima nas vise
seni ja bi uzela te koje su ti najudobnije. u teretani bas i nisam primjetila razliku izmedju patika koje sam nosila dok pri trcanju to itekako osjetim.
prijavak: samo 2 km, pace 5:39. morala sam se okrenit jer mi je puno puhalo a i osjetila sam vec nakon kilometra da neman bas energije sta nije ni cudno jer sam rucala u 15:30 i nisam vise nista jela a isla trcat u 20:30![]()
nekad sam bas pametna![]()
seni, ja nisam isla u tolike detalje
samo nisam kupila model za trcanje, jer je valjda drugaciji oko zgloba, nizi, a tenisice za vjezbanje zbog skokova i pokreta u stranu trebaju dati malo bolju podrsku, nekoliko trenera na to upozorava
mislim da su moje imale bas naziv fitness ili training shoes/trainers
citav dan sam nizasta, mislim da mi je i tlak bio pao
onda sam odmarala popodne, popila 3 l vode i sad odradila cyclone 15 nakon cega sam ko grom
valjda cu sutra biti bolje
Posljednje uređivanje od summer : 08.09.2016. at 22:49
Seni, MB i Summer su rekle ono što i ja mislim. Bitno je da su tebi udobne. I na mojim piše trainers, Nike su.
Poslije posla abs intervals, a onda pomfrit za ručak, nisam ništa kuhala.
summerna noćni ormarić!
kako ti se divim zbog te volje u 22 navečer!
ja sam sinoć pomislila da napravim neki girja kraći
ali već je bilo 19 sati![]()
zato sad girja poslije kave!
Deaedi molim I meni slike!
jučer mi je dan bio prernaporan
I jela sam svega i svačega
mrzim taj kaos i nered i neorganiziranost
sad pečem pogačice i kruh, sve lchf
seni, ja bih uzela te prve koje su tebi najviše legle
iskreno, ja mislim da je sva ta priča oko tenisica u zadnje vrijeme prenapuhana
evo, kupila sam neke nike za trkače i baš sam nezadovoljna
a prije sam imala neke adidaske koje sam kupila u žnj dućanu i tri godine sam uživala s njima...
ja bih gledala da me ne stežu, da ne klapaju, da poplat nije prekrut
i da su lagane
naša Sani je mrak
sve cure su mrak!
ali Sani nam je najmlađa mislim pa sam prema njoj raznježena![]()
Ja sam fulala, koliko Sani ima godina :radoznalababa:?
Meni sve izgledate mlađe.
Flopibas si draga
j-la, imam 30
Ja imam sve od skechersa. Jedne su fitness a druge running. Super su mi.
ti si naša beba
i mb je beba
ja sam ipak u zrelijim godinama
iako se ne osjećam uopće tako :disbalans:
jutro djevojke!
jučer ništa, nismo stigli na trening, odužio se roditeljski, ove godine idu 3.10 u školu u prirodi pa je učiteljica uglavnom o tome pričala...
zato danas idem na pilates, a poslije E. vodimo na TKD pa smo odlučili da ćemo (i MM i ja) krenuti na rekreacijske treninge i vidjeti jel nam paše ili ne...
uglavnom, baš sam happy
sani1612 pošalji mi broj moba za slikice...
sve djevojke koje sam vidjela odlično izgledaju, samo tako nastavite!
jedna mi je rekla da takvo slanje fotki djeluje motivirajuće, meni i samo tipkanje ovdje djeluje motivirajuće jer mi sve bad reći da nisam ništa radila
seni uzmi najudobnije
apropo visine, ja sam 167
Meni je 34, u februaru 35. godina, ali se osjećam kao da mi je 25.
Boxice zavidim na TKD, u mom selu toga nema.
Jutro curke,
potpisujem Boxicu da i samo tipkanje ovdje djeluje motivirajuće, i rado bih vas vidjela na slikicama na pp - ali odmah se ograđujem da ja nemam nijednu reprezentativnu (jako loš self fotograf).
Sigurno ste sve jako zgodne i utegnute kad toliko (redovito) vježbate. Bravo!
Što se godina tiče ako je Sani naša beba, onda sam ja vaša baba, he, he. Mislim da sam najstarija ovdje (45), ali ponosno ih nosim.
nego, jutros se na knap digla, i brzo u tenisice da stignem odradit trening prije nego: napravim doručke, užine, vidim što će starija ručat i polupripremim i to, vidim što mala prvašica mora danas donijeti u školu/potpisati/usuglasiti, prije svega dok ih nagovorim da se ustanu, umiju, operu zube, sve to smirenim tonom i nasmješenim licem....
Dakle obučem ja tenisice i dam se u trk, i padne i drugi rekord ovaj tjedan (prvi je bio u nedjelju dužina 18,8) - najbržih 5 km, 28 minuta.
I kad su cure otišle u školu (starija je pratila mlađu), uspjela sam popit srk kave na balkonu, sama. I feel good.
Boxica i Deaedi su mrak! Baš smo kako reče Lili svaka drugačija ali itekako se vidi da se trudimo!
kjb, bravo!!! Ma kakva baba![]()
Ja spadam u ovu valjda srednju kategoriju s 36g. A zapela sam negdje oko 30-te!
summer, svaka čast! Ti kad si "ni za što" rasturiš trening, i to u kasne sate. Ja sam u 22 već bila u krevetu.
Vježbamo s velikim djetetom samostalnu vožnju tramvajem pa smo se skroro svaki dan ovaj tjedan vozikali do centra praveći se da se ne poznamo![]()
Danas je planiram samu poslati![]()
kjb, moguće da jesi, ali ima nas koje smo ti za petama
ja sam jutros BF weighted tabata, odličan mi je taj trening, sad sam pokušala malo podići broj ponavljanja, uspjela sam 13-12-12-7 (summer će znati za ovaj zadnji zašto je manji)
ali utezi su mi za neke vježbe prelagani, e sad, moram čekati neku akciju da kupim ove, ja baš hoću od neoprena jer se ne kližu, zgodni su i za sklekove:
http://www.kettler.hr/Fitness/p/Kett...CategoryID/397
uglavnom, ja prezadovoljna, uspjela sam ovaj tjedan 3x odvježbati, probat ću još 1x za vikend i super za prvi tjedan nastave![]()
ivana sbit ce sve ok. i mene bi bilo strah.
kjb bravo za ranojutarnje trcanje
ja imam 32, kad prijea cimavica uskoro 14
lete mi godine...