Ja mislim na to-intenzivno! U sve 3 trudnoce.
Ja zabranim dolazak. Budem malo bezobrazna. Dakako, bude uvijek onih koji dodju nenajavljeno. I onda moram sutit i pustit ih unutra i shizit sva zajapurena u licu. I nikad necu shvatiti taj debilni mentalitet gdje se trci rodilji u kucu cim dodje iz rodilista!
Moja svekrva je ogledni primjerak. Dosla mi u rodiliste! Hoce sama bebu obuci-sreca med.sestra nije dala. Ćopila as i iznosi bebu iz rodilista, mene ostavila 3m iza-ja ne mogu ni hodat, kamoli trcat za njom od epiziotomije! Ne znam jel mi bok rekla uopce kad je u sobu usla i zgrabila dijete. A to mi je prva kcer bila, moje prvo dijete..moju mamu je gurnula sa strane u hodnik i otisla sama s bebom u auto. Ja iza nje šestaram i placem. Usla u stan prva, vadi bebu. Valjda bi ju i podojila psmtr da nisam dreknula u suzama da mi da moje dijete!
Ista ta babetina-kad moram tako reci-sad dolazi u goste sa svjezom manikurom i frizurom, i dalje nenajavljeno, da djeci cijelu jednu kinder cokoladu i jada se kako ne zna koji bi si stan u Zg prije renovirala i kako bi si isla opet atlas namjestat jer ju eto nesto pokocilo.
I cijela muzeva strana je takva neobazriva, neupucena, zatucana, sto bebi graha i batak turaju u usta s 3 mjeseca, postavljaju je na noge s 4 mjeseca i...majko sveta jesam se sad uzrujala...
Koje je ono bilo pocetno pitanje?