Stranica 428 od 581 PrviPrvi ... 328378418426427428429430438478528 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 21,351 do 21,400 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Moje mucnine su bile samo u ovoj trudnoci,bas sam se namucila.Trajalo je skolski 12 tjedana.Nakon toga, mucnine su nestale,ali jos tjednima sam imala grozan gorki okus u ustima,sve mi je bilo gorko,sto god pojela,uzas!

Sent from my iPhone using Tapatalk

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sanjo...mom je drugom sinu nuhalni bio 1,3 i kombinirani los...i evo ga sad tu kraj mene malo savrsenstvo
    bit ce sve ok!

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

VUBS ona kaze da nuhalni od 1,3 super. Ali ti bubrezi su soft markeri za down. Imam vjere, nade... Ali da mi je svejedno nije! Pa nek me osuduje tko zeli!

Bmaric nema amnio je 100% za down!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jutro, cure!
    Ili dobar dan-kako se uzme :D
    Ja sam nahranila, napojila i ocistila svoju bagru. I konacno oprala wc i kupaonu od stropa do plocica. Postala sam jako gadljiva-svaka fleka me smeta.
    I sad sam se povukla u sobu pod isprikom da idem odspavat pola sata. Smeta mi buka i strka, muz koji usekuje balce ko plužni radnik i vrata koja treba opet oprati.
    Moj bijeli iscjedak je sve jaci-gacice su sad non stop flekave i bijele. I to mi smeta isto :D
    I dalje me pati vrtoglavica kad legnem ili kadokrecem glavu lijevo-desno. Moze biti i da je od povisenog uzglavlja kad spavam-tako lijecim zgaravicu po noci.
    Pati me bol u krizima kad legnem...

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sanja...nitko nema pravo da te osudjuje
    naravno da ti nije svejedno i da sada moras naci snage za sve to proci
    ja ti samo mogu drzati ogromne fige i misliti na tebe

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sanja-nitko te ne smije osudjivati! Svaka normalna majka se boji za svoje dijete. Svi smo uz tebe i iscekujemo dobre vijesti

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Opet sam imala vruce snove
    Stalno ih imam vec 2 tjedna!
    Nije pomoglo sto mi je Milenche poslala sliku dr.Housa sinoc :D
    Ne znam otkud mi taj horny hormon odjednom.
    I onda se ustanem s tim sirokim osmjehom na usnama (i gori i doli, jel..) i vidim onog svog mutu kako prolazi sobom u drljavoj majici s 3 fleke i 4 rupe, zenskim bermudama boje cigle koje sam mu kupila po hitnom postupku kad su mu se havajke raspukle u igraonici i puse surlu iz pernih zila-sve mu se usi od glave odvoje koliko vibrira.
    I ne znam jel mi gore vidjet ili cut tu svoju spodobu..
    Pa mi se sve stisne. I gori i doli, jel..

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Draga Sanjo ja sam uvjerena da ce sve biti u redu. Ovo ce vjerovatno najtezi tjedan bit do uvz, ali vidit ces da ces na kraju biti sretna i opustena. Koliko god oni imali najsuvremenuju opremu toliko ne znaci da je to sve tako. Vidis da i znaju faliti tezinu bebe. Budi jaka

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I tako si cimam gospoju vec danima. Nije ni cudo sto ribam wc i sivam pelene. Treba mi distraction..

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Zar ne postoji nista drugo osim amnio, sto bi mogla napraviti sada? Ja se jezim od amnio...
    Nema. Ja sam preskočila kombinirani jer sam išla na NIfty plus koji vidi sve što se da vidjeti. Ali nakon još 2 ponavljanja vađenja krvi, Ameri su rekli da to nema smisla jer kod mene nema dovoljno fetalnog DNK. Naravno da sam u ta 3% trudnica, a ne onih koje dobiju na lotu. Preostao mi je double koji je nepouzdan pa ak ga na praviš, opet niš ne znaš. I amnio. Eto, znam iz iskustva.

Sanja, nemoj se bojati amnicinteze. Ja si nisam mogla zamisliti kak to je pa mi nije bilo svejedno. Naravno da "osjetiš" ubod igle, mene još niko nije piknuo da nisam osjetila, čak ni komarac. Onda imaš neki čudan osjećaj i dok se snađeš, već je gotovo. Dva dana strogo miruj, tj. vegetiraj, onda laganini se krećeš, jedeš gotove ručkiće, paziš na nagle pokrete i sl. i sve će biti u redu. 2% pregleda završi loše, ali nigdje u statistici ne piše koliko su se te trudnice čuvale, jesu li im po noći plakala djeca s temp 39, jesu li se negdje spotaknule i pale i sl. Ono što je meni ružno kod amnicinteze je da ne smijem ljudima reći da sam išla na nju jer me odmah osuđuju kao da sam si usput rezervirala i termin za pobačaj. Nije dijete kinder jaje pa da da dobiš i iznenađenje na porodu. A tebi je ionako kasno za "napraviti" nešto u tom smislu (granica je 22tt). U svakom slučaju, držim figice i izvještavaj nas.

Inače, ja imam u utorak anomaly. Sretna sam jer ću malo uživati u bebici, al mi nije svejedno. U ovoj trudnoći isto znam da je sve ok, ali me je i jako strah. Nekada se osjećam kao da zapostavljam ovu ebbicu jer ne stignem biti posvećena t kao prošli put (ipak imam zanimaciju od 17 mj.), zaboravim popit vitamine, ne sjetim se osluškivati pleše li bebica, ne znam je li mi sada 20 ili 21tt. Moram ić pogledati. I stalno neke obaveze - ili ja idem nekakvom dr. ili idem s malom na kontrole.A imam hrpu posla, pa radim od doma iako nisam na poslu. I eno je, opet me glava rastura.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    VUBS ona kaze da nuhalni od 1,3 super. Ali ti bubrezi su soft markeri za down. Imam vjere, nade... Ali da mi je svejedno nije! Pa nek me osuduje tko zeli!

Bmaric nema amnio je 100% za down!
    osuđivati za što? ne radiš ništa loše.
    vjerujem da će sve biti ok.

p.s.dalje mučnine, i tvrd trbuh, uz kretanje bake od 90 godina. nedobog da čučnem ili se moram sagnuti.
    još 12 tt do kraja. ići ću viličarem na porod.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala drage moje. Javit cu vam sve novosti

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ayan pitala sam frendicu jednu... Pa kaze ja ne bih... Ionako ces roditi sto god da je u nalazu! Ali ja ne mislim tako! Moram misliti i na decke koji bi morali svoj zivot jednog dana podrediti ne daj Boze svojoj seki! Imam li ja pravo nekome iako svojoj djeci nametnuti nacin zivota, obveze do kraja zivota?? I to znajuci, svjesno! Jedno je kad ne znas! A sa druge strane, oni su sad divni, ali hoce li biti takvi i za 30god.? Ili Nakon 40god.,sto ja necu moc sebe umiti i oprat... A da znam da mi djete mora u dom ko zna kakav, kod koga....

Oo Boze daj mi snage!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sanja ja sam mama koja je odabrala ne ići na nikakve testove i roditi bebu kakva god bude, a rizična sam i po godinama i po dijagnozama i po svem ostalom.nisam doživjela direktne osude, ali jesam da se niti jedan doktor nije potrudio objasniti što pretrage znače sa svim prednostima i rizicima, što to nosi nama kao budućim roditeljima, da ti ne velim kako je prvo pitanje kad dođem na pregled da li sam radila ovo i ono, i onda uredno pišu "trudnica odbija sve prenatalne testove". pa što vas briga?!
    razumijem žene koje odluče suprotno, bez osude jer ja ne mislim isto. nisi loša žena, nisi ubojica, nisi sebična. ok?

ovo je tvoja beba, imaš pravo odlučiti za sebe da ćeš prekinuti trudnoću, raditi testove i da se ne možeš/ne želiš nositi s tim. sitnih duša će uvijek biti skup s osudama. vjerujem da prijateljica nije mislila ništa loše, ali nije njena stvar da ti ovo kaže, pa rodit ćeš i ona ne bi. baš ružno.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sanjo, nadam se da ce ti vrijeme do pregleda sto brze proc i da ce pkazat da je sve u redu!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku

Nekada se osjećam kao da zapostavljam ovu ebbicu jer ne stignem biti posvećena t kao prošli put (ipak imam zanimaciju od 17 mj.), zaboravim popit vitamine, ne sjetim se osluškivati pleše li bebica, ne znam je li mi sada 20 ili 21tt. Moram ić pogledati. I stalno neke obaveze - ili ja idem nekakvom dr. ili idem s malom na kontrole.A imam hrpu posla, pa radim od doma iako nisam na poslu.
    Potpis. Iako je moj mali stariji Valjda je to tako u drugoj trudnoci svima.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mislim da cu se odjaviti sa neta.. Ne zelim unapred davati prognoze! Jer ovako samo citam po netu, a od toga nema koristi! Zaokupit cu se do utorka! A onda ce valjda od utorka biti brze cekajuci nalaz!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sanjo, i bolje ne gledat puno po netu! Mene svaki put izludi! Javi nam se s dobrim vijestima poslije nalaza!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja se cula s doktoricom, kaze proteini ok, sedimenti ok, sve ok s urinom. a bas sam se bila prepala!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jadro-dobre vijesti! Jupi!
    Ajmo sad i Sanju čekati da nam isto donese dobre vijesti pa da se tipkamo tu još koji tjedan/mjesec.

Morate mene ispratiti na porod-nema bježanja sad

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se cula s doktoricom, kaze proteini ok, sedimenti ok, sve ok s urinom. a bas sam se bila prepala!

Jesam ti rekla!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Sanjo,drzi se!Sve ce biti super!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kad se beba rodi i krene navala ljudi koji bebu zele vidjeti...a moja ce se roditi na pocetku spice svih gripa i viroza,objasniti ljudima da mi ne dovode svoju djecicu kuci bez da ih uvrijedim?Jer nema goreg od bolesnog novorodenceta svog zastropanog koje ne moze jesti i spavati.Prosla sam to s princezom kad je imala dva tjedna,na antibiotiku je zavrsila...
    Ceka me bitka kuci s tri skolarca,ali njih mogu izolirati na prvo kihanje...
    Strah me je,a ne zelim ispasti bezobrazna,a znam da vecina ne misli na takve stvari...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja mislim na to-intenzivno! U sve 3 trudnoce.
    Ja zabranim dolazak. Budem malo bezobrazna. Dakako, bude uvijek onih koji dodju nenajavljeno. I onda moram sutit i pustit ih unutra i shizit sva zajapurena u licu. I nikad necu shvatiti taj debilni mentalitet gdje se trci rodilji u kucu cim dodje iz rodilista!
    Moja svekrva je ogledni primjerak. Dosla mi u rodiliste! Hoce sama bebu obuci-sreca med.sestra nije dala. Ćopila as i iznosi bebu iz rodilista, mene ostavila 3m iza-ja ne mogu ni hodat, kamoli trcat za njom od epiziotomije! Ne znam jel mi bok rekla uopce kad je u sobu usla i zgrabila dijete. A to mi je prva kcer bila, moje prvo dijete..moju mamu je gurnula sa strane u hodnik i otisla sama s bebom u auto. Ja iza nje šestaram i placem. Usla u stan prva, vadi bebu. Valjda bi ju i podojila psmtr da nisam dreknula u suzama da mi da moje dijete!

Ista ta babetina-kad moram tako reci-sad dolazi u goste sa svjezom manikurom i frizurom, i dalje nenajavljeno, da djeci cijelu jednu kinder cokoladu i jada se kako ne zna koji bi si stan u Zg prije renovirala i kako bi si isla opet atlas namjestat jer ju eto nesto pokocilo.

I cijela muzeva strana je takva neobazriva, neupucena, zatucana, sto bebi graha i batak turaju u usta s 3 mjeseca, postavljaju je na noge s 4 mjeseca i...majko sveta jesam se sad uzrujala...

Koje je ono bilo pocetno pitanje?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se beba rodi i krene navala ljudi koji bebu zele vidjeti...a moja ce se roditi na pocetku spice svih gripa i viroza,objasniti ljudima da mi ne dovode svoju djecicu kuci bez da ih uvrijedim?Jer nema goreg od bolesnog novorodenceta svog zastropanog koje ne moze jesti i spavati.Prosla sam to s princezom kad je imala dva tjedna,na antibiotiku je zavrsila...
    Ceka me bitka kuci s tri skolarca,ali njih mogu izolirati na prvo kihanje...
    Strah me je,a ne zelim ispasti bezobrazna,a znam da vecina ne misli na takve stvari...

Nemas se zasto brinuti sto ce drugi reci. Valjda imaju toliko u glavi da znaju da ne dolaze ako su bolesni i dovode djecu ako su iti prehladjeni.
    Ja sam svim svojima najavila da mi ne dolaze prva 2-3 tjedna (nadam se da nece i duze) i da im ne pada na pamet doci s prehladom. Pa ljutili se ili ne uopce me nije briga. Meni je moje dijete najbitnije, a ne da li ce se netko naljutiti. Ma nek se ljuti cijela Hrvatska na mene

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zar nam netko danas nije trebao na pregled???

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Zaista, zene, ja sam se toliko nadekirala da sam dobila sracku, iscurio mi iscjedak kolicine jutarnje šolje kafe i dobila sam kontrakcije :D

Sad kad za 2 sata budem klecala uz krevet:
    -hu hu hi hi bem ti svekrvu hu hu hi hi

:D

Eto mi recept za porod:sjeti se svekrve!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim na to-intenzivno! U sve 3 trudnoce.
    Ja zabranim dolazak. Budem malo bezobrazna. Dakako, bude uvijek onih koji dodju nenajavljeno. I onda moram sutit i pustit ih unutra i shizit sva zajapurena u licu. I nikad necu shvatiti taj debilni mentalitet gdje se trci rodilji u kucu cim dodje iz rodilista!
    Moja svekrva je ogledni primjerak. Dosla mi u rodiliste! Hoce sama bebu obuci-sreca med.sestra nije dala. Ćopila as i iznosi bebu iz rodilista, mene ostavila 3m iza-ja ne mogu ni hodat, kamoli trcat za njom od epiziotomije! Ne znam jel mi bok rekla uopce kad je u sobu usla i zgrabila dijete. A to mi je prva kcer bila, moje prvo dijete..moju mamu je gurnula sa strane u hodnik i otisla sama s bebom u auto. Ja iza nje šestaram i placem. Usla u stan prva, vadi bebu. Valjda bi ju i podojila psmtr da nisam dreknula u suzama da mi da moje dijete!

Ista ta babetina-kad moram tako reci-sad dolazi u goste sa svjezom manikurom i frizurom, i dalje nenajavljeno, da djeci cijelu jednu kinder cokoladu i jada se kako ne zna koji bi si stan u Zg prije renovirala i kako bi si isla opet atlas namjestat jer ju eto nesto pokocilo.

I cijela muzeva strana je takva neobazriva, neupucena, zatucana, sto bebi graha i batak turaju u usta s 3 mjeseca, postavljaju je na noge s 4 mjeseca i...majko sveta jesam se sad uzrujala...

Koje je ono bilo pocetno pitanje?

Ista,ista,ista stvar!!!I ta zatucanost,sigurno je bolestan jer vani puse...jer za viruse i bakterije nikad nije cula!!!
    Vec se jezim!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Zaista, zene, ja sam se toliko nadekirala da sam dobila sracku, iscurio mi iscjedak kolicine jutarnje šolje kafe i dobila sam kontrakcije :D

Poslat cu ti svoju ako sto zapne,trenutno radi implantate kod zubara,ali kad zavrsi...
    Jucer je bila u Zg kod frizera jer u Ri nema dovoljno dobrog...Trebam li nastaviti...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Sad mi je jasno zasto bi pjeske odsetala iz rodilista kuci...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam pocela pisati stvari koje mi idu na zivce kod ljudi, pocevsi od svojih roditelja, pogotovo tate koji smatra da sve najbolje zna, koji sebe smatra nepogresivim, koji drugim ljudima pokusava "odgojiti" djecu, koji inace poslove radi pedantno (a meni jucer sje..o navlaku bebcovog madraca).... i onda sam se toliko uzrujala da sam izbrisala sve. A da ne govorim o savjetima drugih sto oko poroda, oko robice, pelena, vlaznih maramica, kremica, kupki, hranjenja...... muka mi je od svega i sad me zeludac boli koliko sam se uzrujala.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A sto cu ja koja nemam svekrvu?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Svi znaju sve najbolje,a kad treba uskociti onda nikog nigdje...
    Sad me zove mama pol sata prije roditeljskog od male da ipak ne moze jer su je zvali u zajednicu makedonaca,a to je ipak vaznije...
    A MM je na roditeljskom najstarijem...tako sam ljuta

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

A sto cu ja koja nemam svekrvu?

Budi sretna!!!!Bit ce ti ponekad teze,ali onda se sjeti,makar nemam svekrvu!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Isuse kak mi moze biti zlo od kuhanog mesa i krumpira? Lezim s lavorom i zelim da me nema.

Nije mi se dogodilo da netko dodje nenajavljen. Kad se mala rodila jasno sam dala do znanja da prva 3 mj.ne zelim nikoga u posjete. Kad bi i nazvali rekla sam da dođu drugi puta i da ne dovode djecu.
    O bezobrazluku svekrve i svekra necu jer cu i ja dobiti sracku.toliko zlobe,primitivizma i zadrtosti u zivotu nisam srela.fuj.
    Nemam pardona ako netko ne postuje mene i moj zivot.prije jesam ali onda sam skuzila da zivce nisam nasla na cesti.ako ti ne postujes mene necu niti ja tebe pa bio ti dragi bog.
    Ljudi su bezobrazni i idu za tim da ces sutjeti osobito ako su stariji pa ti mogu da budem prosta srat o svemu.e da ne bi.tam su ti vrata.

Bmaric ti blagoslovljena zeno bez svekrve.☺
    Posljednje uređivanje od Ayan : 08.09.2016. at 19:07

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Imate pravo i ja cu svima reci tako,a tko se uvrijedi taj mi ni ne treba doci...
    A kad preskocim veliki obiteljski bozicni rucak kod sveki...drzavni neprijatelj br1

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric-svekrvaless trudnice-zaista, blagoslovljena li si! :D

Ayan-pomaze li mineralna? Cola? pivo?

Milenche-mozda tvoja upravo ćakula s mojom kod zubara...a ne, cekaj, cekaj, mislim da je moja u Italiji..ili u Brazilu..ne znam. Bitno da je dalekoooooo

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ayan-ja zivim na krekerima, maslacu i mjehuricima iz gaziranog :D nije neka gozba, ali rjesava zelucane tegobe. Doduse, uletio mi tanjur graha danas-sa svjesnim rizikom sam ga slistila!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-lako za te koji zovu da bi dosli. Problem su ovi sto banu na vrata samo. Za te jos ne znam lijeka

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-lako za te koji zovu da bi dosli. Problem su ovi sto banu na vrata samo. Za te jos ne znam lijeka

Ne otvaraj vrata nikome tko se nije najavio...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

A kak' ću kad mi prvo zvone na interfon dole. A ne znam tko je dok se ne javim.
    Ili da se vadim na one fore:
    -tko je?
    -svekrva je.dovela sam svoju frizerku i masera.
    -nema nikod kod kuce. To smo samo mi, kokosi...kokoda...

Ajde malo off topica-ispricavam se na tome-ali moze li preporuka neke dobre, lagane, aseksualne, antibloody i drugfree komedije? Treba mi nesto takvo nakon spike o svekrvi. Nesto kao bogovi su pali na tjeme..ili duplex..ili frka s dick i jane

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Za te koji banu na vrata bez najave ja vec odavno "lijecim" na nacin da uopce ne otvaram vrata. I kad mi kazu da su dolazili, kazem: "Cula sam da netko zvoni, ali mi se nije dalo otvarati. Da sam znala da si/ste ti/vi, bila bi otvorila. Najbolje me nazovi sljedeci put prije nego sto dodjes, tako da znam da si ti."
    I onda kad drugi put nazove, a ja nemam volje, ili se ne javim ili kazem da moram negdje ili da imam goste.

I tako ih ja godinama lijecim

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Probala mineralnu,kolu,sprajt,guranje prsta u usta i nis.stoji u grlu i ni makac.

Koliko su vam bliski ti ljudi koji dođu nenajavljeno? Meni su odmah dosli jedino roditelji i braca. Ostalo sam po njima ili kad bi me netko nazvao razglasila da mi ne dolaze.

Milenche susjecam. nejdem na ruckove. Mm moze s malom jer joj necu braniti dedu i baku, ali sam rekla kad cujem da pred njom govore protiv mene onda nece ni nju vidit. Svejedno sto god napravila nikad necu biti dovoljno dobra za njih. Samo zato jer im ne podilazim i ne dam da mi komandiraju.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Za te koji banu na vrata bez najave ja vec odavno "lijecim" na nacin da uopce ne otvaram vrata. I kad mi kazu da su dolazili, kazem: "Cula sam da netko zvoni, ali mi se nije dalo otvarati. Da sam znala da si/ste ti/vi, bila bi otvorila. Najbolje me nazovi sljedeci put prije nego sto dodjes, tako da znam da si ti."

I onda kad drugi put nazove, a ja nemam volje, ili se ne javim ili kazem da moram negdje ili da imam goste.

I tako ih ja godinama lijecim

Ja mogu vidjeti s balkona,a da se mene ne vidi...
    Lukavo razrađen plan,svaka cast

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam jednom rekla svekrvi da je musava

Znam, imam muda ko vjeverica, ali to mi je bio jedan od boljih trenutaka u zivotu
    Ihihihihi

Hu hu hi hi

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    Probala mineralnu,kolu,sprajt,guranje prsta u usta i nis.stoji u grlu i ni makac.

Koliko su vam bliski ti ljudi koji dođu nenajavljeno? Meni su odmah dosli jedino roditelji i braca. Ostalo sam po njima ili kad bi me netko nazvao razglasila da mi ne dolaze.

Milenche susjecam. nejdem na ruckove. Mm moze s malom jer joj necu braniti dedu i baku, ali sam rekla kad cujem da pred njom govore protiv mene onda nece ni nju vidit. Svejedno sto god napravila nikad necu biti dovoljno dobra za njih. Samo zato jer im ne podilazim i ne dam da mi komandiraju.

Ni ja nisam nikad dovoljno dobra i nikad necu biti i ni ne trudim se!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mogu vidjeti s balkona,a da se mene ne vidi...
    Lukavo razrađen plan,svaka cast

Ovako se nitko nece uvrijediti, niti koga zalim uvrijediti, a tim sto ne otvaram vrata stitim sebe i svoje zivce, a ubuduce i svoje dijete, pogotovo sada kad se tek rodi.
    Do sada se nitko nije naljutio, i vec godinama ovako funkcionira.

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mene s pregleda! U 2 tjedna se nistavnije pogorsalo, cerviks smeksan,uloziv za vrh prsta i kaze da ne moram vise strogo mirpvati, da vjeruje da ce cerviks izdrzati, samo da ne dizem nista tesko i da vise odmaram! Spas! Odma planiram opiturati sobu i ići u lesninu po novi kauc dok se nalaz ne promijeni Idem sad citati sta sam preskocila!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene s pregleda! U 2 tjedna se nistavnije pogorsalo, cerviks smeksan,uloziv za vrh prsta i kaze da ne moram vise strogo mirpvati, da vjeruje da ce cerviks izdrzati, samo da ne dizem nista tesko i da vise odmaram! Spas! Odma planiram opiturati sobu i ići u lesninu po novi kauc dok se nalaz ne promijeni Idem sad citati sta sam preskocila!

Super,bas mi je drago zbog tebe.
    Imas kontrakcije?I meni je uloziv,ali i skracen...pa cu mirovati jos mjesec dana,a onda cu polako...
    I ja moram u Lesninu po novu kutnu garnituru,ali to ce morati MM odraditi,smrc...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Superiska nalazi, Lola!
    Uloziv cervix je normalna pojava drugorotki/viserotki-sve sam vise uvjerena u to.

Kad ti je iduci pregled?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •