QueenBee prvotno napisa
home sweet home!
bili i do mojih da mm uzme auto od starog da meni ostane naš. i moj stari, sirovina,počeo se derati na cure jer su išle preblizu auta, psovat im. Ja sam izletila, graknula nešto gadno, uzela cure obje odjednom u naručje i otrčala van. predivno. njih dvije plaču, ja ih nosim obje, moj muž samo sjeo nazad u auto od starog i odvezap se, ostavio nas!!!!!!! jbmti kakva obitelj.
cure su oplakale, sad je ok. okupala ih, muža dobrano oprala (kakav šonjo!) i sad gledaju Pipi opet. veš sam okačila, malo se otuširala i sad ću još usisat one punktove na kojima mislim odrađivati trudove ako se nastave ovim tempom. A ne smanjuju se unatoč stresu i tuširanju.
ctg je očitao pun klinac trudova na 2,5-3 minute. Što sam duže tamo ležala, trudovi su postajali sve učestaliji. rekla sam mladoj sestri da me brže-bolje skine s ctga prije nego je neki lijevi dr prošao i vidio-i naravno da je uto prolazio neki drugi ginekolog i odmah uletio čim je čuo bip-bip-bip. Samo sam mu mahnula da sam trećerotka, da to neće još i nasmijala mu se. Mora da sam bila vrlo simpatična jer mi je namignuo i sa smješkom otišao dalje :D
Na pregledu sve ok, doktor niježan. Ali razgovor je bio pravo moćan:
Dr-vi znate da morate u bolnicu čim vodenjak pukne?
Ja-da, da.
Dr: na ctg dođite preksutra!
Ja: da, da.
Dr: i morate svaki drugi dan ići na ctg ako ne rodite prije!
Ja: da, da.
:D
How yes no!