Stranica 28 od 56 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam si nabavila čašicu i ok mi ju je staviti, ali nisam na ti s vađenjem.
    Kod vađenja čučni ili digni jednu nogu (meni je čučanj bolji) i pazi da je palac (kad primiš čašicu palcem i kažiprstom) ispred stidne kosti - nelagoda kod vađenja može nastati ako rub čašice prijeđe preko stidne kosti. Svačije tijelo je drugačije i treba par pokušaja da skužiš što i kako jer nije nešto na što si naviknut.

Meni je ona baš praktična vani, na kampiranju i u javnim wc-ima - samo je stvar da si stvoriš novu rutinu. A glavna je poanta da može biti unutra i više od 12 sati pa se rijetko događa uopće da se moraš njome baviti vani.

Sigurno neće pasati svima, ja nisam mogla podnijeti tampone, pa sam bila osuđena na uloške dok nisam čašice otkrila, prije kojih 10 godina. Od onda jedini bed mi je što često zaboravim da imam menstruaciju XD

NIsam baš on topic pa se mičem, sretno svim čekalicama ili nečekalicama

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bokic!!

Mona, budes izvaljala gluposti iz mene? Hahaha!
    Neces poludit kaj te ne ubije ojaca te!

Chiara jaoooo maca mala! Kak se zove?

E curke kad mi pisete da niste male simptoma trudnoce to mi najdraze! Ja cu garant biti takva jer nemam ni simpome M ni pms nikad (nemojte me ubit sad)

Ma lako za mene, znate da sam ja u bedu pol sata pa m

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bokic!!

Mona, budes izvaljala gluposti iz mene? Hahaha!
    Neces poludit kaj te ne ubije ojaca te!

Chiara jaoooo maca mala! Kak se zove?

E curke kad mi pisete da niste male simptoma trudnoce to mi najdraze! Ja cu garant biti takva jer nemam ni simpome M ni pms nikad (nemojte me ubit sad)

Ma lako za mene, znate da sam ja u bedu pol sata pa me pusti
    Jucer smo bebili nakon dva dana stanke! Koljena sam zdrapala skoro na plahti
    Bas se ufur'o ovaj moj hahaha.

Ja i dalje sebi brijem film kak je ovaj ciklus dobitni i eto cekam mucnine da krenu (i dok ovo tipkam razmisljam dal sam za Vrapce ili Jankomir)
    A kad si pogledam trbuh...koda je onaj u Srpnju bio dobitni a ne ovaj
    E da i piskim malo vise. Ali neeeee nisam se nahladila jer se otkrijem po noci dok se ne grije, to je sve od trudnoce u nastajanju

P.S. Napokon sam nasla di vratiti potpis!

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i dalje sebi brijem film kak je ovaj ciklus dobitni i eto cekam mucnine da krenu (i dok ovo tipkam razmisljam dal sam za Vrapce ili Jankomir)
    joj, ja sam na tvojem mjestu(prva T) bila još i luđa, uz čekanje simptom, .ja sam išla gledati u koje rodilište spadam. Pročitala sve priče s poroda od svih mogućih rodilišta, isprepadala se, odlučila ići roditi u drugi grad i to sve prije +.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice potpiiis
    Moja bazalna uredno skocila, sve po skolski - sve pokriveno!
    Sad u Bozje ruke. Danas 2dpo

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - hahaha vrištim na tvoju poruku, bas si me nasmijala
    Ne zato kaj si optimistična zbog ciklusa nego sve ostalo Haha

Narancice - odlično za bazalnu, to je super znak. Znak dobre ovulacije i progesterona...

Tocekica - jao koliko ja vec cekam vec sam 3 pita mogla sve pročitati i predomišljao se Hehe ali ja sam takav pesimist da se opce ne zelim veseliti jos i nadati :/

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Drago mi je da vas nasmijem curke

I ja sam citala o rodilistima itd.

E da, samo da znate kaze mi jedan moj izvor da joj je prvi simptom bila prehlada! Aha!! Znaci ja opce nisam prehladena nego trudna!!
    Samo ne znam onda kad bum isla po test dal da i decku jednog uzmem....on je taman ozdravio..

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice, broj postova ti je taman bio 666 Morala sam prokomentirati

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Ja sam bukmarkala apsolutno sve: kolica, as, robicu, krevetić...sve sve sve. Već sam MMu naglasila da kad i ako ikad budem trudna idem i na vođenje trudnoće i na porod kod Podobnika. Još mi samo plan poroda fali e da... i trudnoća
    Jedan ciklus sam popiškila 20 testova za trudnoću jer sam bila uvjerena da je to to. Mislim da ako jednog lijepog dana popiškim plus, da ću garantirano past u nesvjest. Ajme a kad se sjetim prvog ciklusa koji se nismo pazili. Ja sam valjda sve simptome imala - čak se sjećam da sam i ribu namirisala i krastavce tamanila

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja isto imam kolica izabrana, cak sam tu trgovinu kontaktirala da vidim rade li dostavu u drugu drzavu
    Imala sam ciklusa kad sam bila 200% uvjerena da je to to, i onda hladan tus. Pa depra sljedecih tjedan dana! Kad se toga sjetim najezim se. A opet, svaki novi ciklus se borim sama sa sobom, srce bi se veselilo a razum ne da.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Narančice valjda sve imamo slične reakcije. Baš to što kažeš, svaki novi ciklus je borba. Nego, ajmo na ljepše teme..Reci, koja kolica si odabrala? Moja su Hauck Miami set Winnie the Pooh. Divna su mi, a kako sam i sama dijete u duši, medonja mi je valjda najbitniji što se tiče karakteristika.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobro jutro curke!

Sarasvati dobrodošla!

Chiara Sretan rođendan s malim zakašnjenjem!

Čitam vas redovno, a nikako da napišem nešto. Osjećam se kao padobranac haha... vi se tako lijepo već poznate i zezate, a da vam iskreno kažem malo me i sram doći tu i cviliti kad vidim koliko vas ima i koliko dugo se borite. Nama je ovo tek treći ciklus pokušavanja.
    Inače ovaj mjesec sam malo zeznula sa mjerenjem bazalne, jer mi se onih kišnih dana nikako nije dalo buditi rano kao obično da ju izmjerim. Pa mi FF još uvijek nije označio O iako pouzdano znam da je bila 15dc. Danas sam 21dc i od jutra me užasno reže u maternici. Onak na momente kao da me nekom nožem presječe. Ne znam jel to kaj znači jer u prve tri trudnoće nisam obračala pažnju na takve simptome. Sad su ipak godine pokucale na vrata, pa i moj mozak slaže kojekakve scenarije. MM mi kaže da se ne sekiram (lako njemu reći kad je 10 godina mlađi ). I četkica za zube mi je jutros izgledala poprilično odbojno, al nekako mislim da je još prerano za takav simptom. Sve u svemu testić je spreman, sad još treba odoljeti napasti i ne pišnuti prerano.
    Posljednje uređivanje od iva_777 : 13.10.2016. at 09:23

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Joj baš ste me nasmijale.

Iva strpi se još par dana, nadam se da je to dobar znak.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo i mene!
    Iva dobro dosla! Kaj ti ima biti bed!

E Narancice ovo si super rekla, srce bi se veselilo a glava neda. Zato sam ja glavi rekla pa-pa!

Ja moram priznati da makar sam dosta puta mislila da je to TO, nisam bas imala laznih simptoma...

E da, ja ocu ona kolica Inglesina 3u1. Skupa su ali to nek dede i bake doniraju skupa s nama i bit ce.
    Jos da mi neko kupi auto da imam kam s autosjedalicom.....evo prodam jednoj od vas!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Pozdrav curke. Ja jucer bila u gradu i valjda svaka zena koju sam srela je imala trbuscic cak i zene u godinam. Nakraju sam se rascvilila i rekla sestri, svi su trudni osim mene. Pa me jadna morala i tjesiti

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Anka, tako sam i ja ljetos na moru. Valjda svaka druga žena je bila trudna a i ona koja nije, ja sam valjda umislila da je. Inače, jučer sam imala svađu s MMom, vezano uz dječju opremu. Rekao mi je da pola toga s mog popisa je potpuno nepotrebno i da bih ja to kupila samo zato jer je to meni slatko. Između ostalog kao nepotrebno je naveo viper, onaj vrtić za bebe (prostirka sa igračkama) i mobil za krevetić Koliko je upućen u sve, shvatila sam kad je počeo sa svojim popisom i naveo kahlicu!! Kahlicu za novorođenče!!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

kahlice za novorođenče ahahahahha preslatko umirem :DDD

cure ja još nemam nikakav popis!!!!!!!!

ali imam dječju sobicu hihihihi samo ju treba obnoviti. kolica će jedni baka i djed, kindić će drugi baka i djed, komodicu s kadom će kuma bebina i to je to što ja znam i imam dogovoreno hahaha...

PREHLAĐENA SAM, slinava sam, šmrkava, užas. 23.dc mi je danas ja mislim. Za 2-3 dana bi trebala vještica. Sad već vidim da će kasnit zbog prehlade i da ću se ponadat da je beba. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

btw i ja definitivno želim onaj pokretni vrtić za bebe za igranje, meni je to super stvar.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

November, super si, već ste dogovorili tko što kupuje! Naši ni ne znaju da radimo, bude pitanja ali ja uvijek kažem: Kad nešto bude, prvi ćete saznat Stvarno mi se ne da slušat savjete, pitanja, tvrdnje, tračanja i znam da se to ne bi zaustavilo samo na užim članovima obitelji nego da bi kroz tjedan dana znali svi koji nas znaju i ne znaju. Ako i kad krenemo u MPO vode, također ne želim da itko zna.. to je naša stvar, naša borba.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Anaja ovo zadnje si predivno napisala! Nasa stvar, nasa borba ♡
    Niti mi nikome ne govorimo da radimo na bebi, to mi je onak intimno bas.

Kad smo kod trudnica, cure da mene vidite u prolazu rekli bi oh evo jos jedne trudnjace - eto toliko sam napuhana!

November kad ce testac?

Jagodice ja sa tom svojom zeljom sama sebi proizvedem simptome, kontam da oni nisu tu al ja ih umislim hahahha i mislim da vise nista nije stvarno!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mi isto nikome nis ne govorimo!
    Rekli smo jednom prilikom da cemo u 2016 krenut na bebu. Al kak smo nabavili pesa valjda misle da je to to Ak pitaju kaj cekamo ja kazem da ima vremena, a u glavi cujem ona zvona crkvena kak obiljezavaju 5do12.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Narančice, mojoj frendici se u busu digla žena da joj ustupi sjedalo Ne moram ni reć koliko joj je bilo neugodno, al smo se kasnije smijale ko luđakinje. Jagodice, hahaha ja isto tako kao skroz kul, ni ne razmišljamo o tome, pa mladi smo, bit će...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Joj cure kaj mi to radite, sad sam i ja počela guglati i tražiti stvari....
    Tako je lako sanjati i maštati...

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 13.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~29.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 26.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice:

November~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~22.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 18.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

MonaLi, neka mi to na vrijeme pronađemo i bukmarkamo. Kad počnemo kupovat, to će bit znak za uzbunu Meni je baš ohrabrujuće i nekako stvarnije kad gledam stvari, opremu i to, osjećam se spremnije i pozitivnije, ne znam kako bih to drugačije opisala.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja se samo bojim da nebudu € dok krenem kupovati
    Ja isto kad sam u uskom ko trudnica. Cak me sveki jednom pitala kad sam imala M

I samo bi htjela reci da mi se puno sline stvara dok jedem...oke malo vise ne bas puno....i da mi se maloprije tak jela purica!
    Ali neeeeeemam ja simptoma hahaha. Ak je ovak na 18dc onda bum se cini se do kraja 10og porodila!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

ma ni mi ne govorimo nikome, samo govorimo sad kao nije još vrijeme, ali kad bude, da se zna tko što kupuje :D

meni je to isto vrlo privatno i to želim dijeliti samo sa MM, i vama naravno <3

nedavno mi je jedna frendica iz srednje imala spontani, u 10.tjednu, a u zadnje vrijeme sam čula bar za još 2 u blizini, jako me to pogodilo, plakala sam na svaki...oko mene svi trudni, samo prekratko

ne znam kad će test, kad prođe 30dc i ako M ne bude...ne bi ja prije.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

da vidimo što ja imam od simpoma hahahha

dakle - prehlada, zatim prištići (inače su prije M na čeljusti, sad se gamad na obrazima pojavjljuje, a tamo ih nisam imala ni u pubertetu, nadalje piškim stalno (ali pijem puno tekućine tako da i je i nije), živčanoća kao u bijesne mačketine (al takav mi je karakter općenito), bolne bradavice (kao i uvijek pred M), vrtoglavice ujutro (al to imam već 2 mjeseca - bit će zbog smanjenja doze kave)...meni nedovoljno za test!!! s tim smo ovaj mjesec bebili manje nego inače...najmanje dosad rekla bih.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jagodice, genijalan mi je potpis tvoj.. Beba odmah u kaznu November, oprosti nisam pohvatala, koliko vi dugo čekate bebača?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Moj jedini simptom je prozirni iscjedak, ima ga poprilicno medjutim ne kao kad je O bila. Ali sve je onak klizavo i vlazno... no, tko bi mene shvatio ozbiljno, tek sam na 3dpo

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ola curke!
    Citam vas stalno, kod mene nista novoga. Pisnula jutros minus, stapic bijel ko prvi snijeg. :D M treba doci u subotu. Sta reci... Mozda opet bude beba zaceta u prosincu pa da bude tocno godina od prvog mog ugledanog plusica. Hehe...

Dobrodosle sve curke! Bas nam je zgodna ekipica.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Vecer svima. Stigla mi je jucer M. Da iskreno kazem nisam u nekom bedu. Kako bude bude. Uskoro ce viked pa uzivancija. Inace jer ima kakav plusic kod koga?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Angie, zao mi je.
    Jagodice, macic se zove Lili. Aaaa ljubav moja.
    Meni je maloprije krenulo nekakvo krvarenje, valjda cista? Malo ide... A 16 DC mi je danas.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Samo da prijavim miris pečenig pileta u vlaki, btw frendici nije niš mirisalo.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da prijavim miris pečenig pileta u vlaki, btw frendici nije niš mirisalo.
    Ovo bi bio poprilicno dobar znak koji si dpo?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

4 dpo mislim?
    Ma sigurno je netko imao pile u torbi.

Zelena vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Iva 777 samo se ti nama javljaj
    ja mislim da smo se baš lijepo ovdje spojile u društvo mi malo starije i ove mlade curke , ja sam i i inače okružena mlađim društvom, a imam i malo mlađeg muža, al ne tako kao ti

Anka 91 da, nevjerojatno je kako kad si želiš dijete a nisi trudna vidiš sve moguće trudnice u gradu.. bas to često testiram, kad sam u dobroj fazi ne vidim ni jednu, što sam jadnija više ih vidim

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutro! Evo mene s čajem
    Kid mene situacija i dalje ista. Nije se sve jos očistilo, na listu ne idem jer nemam dan ciklusa :D
    Ali nista me ne boli, to je dobro.
    Mogu vam podijeliti dan krvarenja, jel postoji ta kategorija? :D

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sarasvati, hvala na čaju! ja kuham kavu i kupila sam brdo crvenkinih Muncmallow-a(na akciji) pa se samo poslužite. Ja stanujem u susjedstvu bolnice Merkur pa viđam trudnice skoro svaki dan(i to one u terminu) i nije da me dira, ali ja imam dvoje već pa nije da baš gledam po cesti ljude, već trčim i vrištim za svojim klincima :D. November, prehlada je simptom T. Ja sam u obje bila prehlađena prije nego što sam pišnula . Angie, ako ti treba doći u subotu, prerano si pišnula jer je točnost 99% dan iza očekivane M. 3 dana prije je oko 60% pa pišni ti ponovo u ned ako ne dođe do tada. A onda ako je negativan i dalje po uputama na testu(svaka 2-3 dana do pojave M). Moja seka je imala kasnu ovulaciju kad je prvi put ostala T(vjerojatno zbog stresa) a normalni ciklusi su joj bili od 28 dana...tako kad joj je kasnila bila je negativna i nekoliko dana nakon očekivane M.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jutrooo!

Zelena Vilo velis ha? Ma i ja sam u nesto mladjem drustvu, nemrem si pomoc kad sam u glavi zapela negdje oko 25-te

Moj FF je konacno oznacio dan O i po njemu je bila 14dc...sto bi reklo da sam danas 8dpo i da bi ono jucerasnje rezanje moglo mozda znaciti implantaciju (nadam se nadam )...plus BBT je danas skocila onak fino. Rasturaju me kriza, a cetkica za zube mi je i jutros bila najgori neprijatelj.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Iva ~~~~~~~~~~ da otvoriš novo odbrojavanje za par dana.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Iva, vibram! (ne mogu naći one znakove!) A i drugima pokoja vibrica

A jel vi to o godinama ili koliko ste na temi? Ili na rodi? :D

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I jedno i drugo, par stranica ranije većina nas je napisala svoje godine i visinu( ali ne i kile ). Iva se brine jer je nova na temi, ali i ja sam nova(ovo mi je tek 3 mj), neke cure će sada uskoro slaviti godišnjicu.

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Morat cu navecer citati unatrag
    Ja sam jako nova na temi, iako mi nije jako kratak staž.
    A godište sam '81. 164cm, 53-56kg. Kao da se prijavljujem u manekenke :D

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    A godište sam '81. 164cm, 53-56kg. Kao da se prijavljujem u manekenke :D
    mi kile nismo pisale...ali ako si ti napisala, evo i mojih 57-60

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 14.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~30.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 27.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc

Odbrojavalice:

November~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~23.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 19.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jutro cure, evo i mene na kavicu.
    Ja sam prosli put propustila napisat svoje brojeve :D
    176cm 64kg '86godiste.

Mona kak si?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - ma bezveze sam, bez nade ovaj ciklus
    Kako je prošao prvi tjedan na poslu?

Ne znam zakaj pišemo ali evo, 160cm 50kg '86god.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok cure, evo i mene na caju. Tocekica ja obozavam Munchmallow, a ne pamtim kad sam ih zadnji put kupila. Iva vibram da je to to.
    Narancice kad si ti mislila raditi test? Meni se krvarenje pojacalo pa sad ne znam da li je to cista pukla ili mi se nesto poremetilo? A fm imam u utorak.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke, ja sam prije 2 dana počela smeđe spotingirat, usput me počeo pikat lijevi jajnik. Danas sam se probudila s onim osjećajem koje ste opisale, kao da mi je dolje broj preveliko da bude ugodno(možda je i zbog toga jer sam jučer malo grublje hm...).

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

CHIARA~~~~~~da ti je cista pukla. I da je sada sve OK i da će ti na fm naći lijepe folikule

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •