Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjka zasto želiš u opcu?
    Za punkciju. Ovo za histeroskopiju trebam prvo vidjeti di cu uopce napraviti.
    Jesi ti mozda radila histeroskopiju??

Al meni kako su rekli kad sam isla na punkciju da to nije opca anestezija vec kratkotrajna, sad sam tek zbunjena. Ja se zbilja ne razumijem u to.
    Kad sam razgovarala s anesteziologom pitao me dal sam kad nesto operirala i ja velim da, krajnike. I znam tocno kako se zove anestezija jer pise u papirima i kazem mu. Veli on meni a to vam je opca, ovo sto cete sad dobit nije :/
    Posljednje uređivanje od sanjka : 20.10.2016. at 23:50

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ma ne treba ti,ja radila

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku

Al meni kako su rekli kad sam isla na punkciju da to nije opca anestezija vec kratkotrajna, sad sam tek zbunjena. Ja se zbilja ne razumijem u to.
    Kad sam razgovarala s anesteziologom pitao me dal sam kad nesto operirala i ja velim da, krajnike. I znam tocno kako se zove anestezija jer pise u papirima i kazem mu. Veli on meni a to vam je opca, ovo sto cete sad dobit nije :/

Pozdrav,histero sam radila u cita ali kod dr.Šparca dok je on još bio tamo(skidanje polipa),ne znam jeli i ti pitaš zbog toga..Bez anestezije,traje negdi oko pola sata u šta ulazi svlačenje,pripremanje...Nije nešto strašno bolno,leži se oko 20 min poslije i kući.Koštalo je 2000 kn,ako sada nije poskupilo.Ne trebaju nikakvi drugi nalazi.Ukratko ako već nisi napravila.
    E sada,IVF sam radila kad je dr Šparac otišao,Poljak mi je radio,punkciju apsolutno ništa nisam osjetila iako sam bila prestravljena.Dobila 2 inekcije,ali sam imala samo 1 folikul pa mi je bio samo 1 ubod,možda mi i zbog toga nije bilo bolno.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku

Pozdrav,
    Histero sam radila u cita kod dr Šparca dok je on još bio tamo(skidanje polipa),neznam jeli to tebi treba.Bez anestezije,ali sam kući popila normabel,tek toliko da se opustim malo.Traje negdi oko pola sata,svlačenje-oblačenje,priprema,pa sami postupak traje 15-20 min.Nije nešto prebolno.Odleži se još 20 min poslije i može se ić kući.Cijena je bila
    2000 kn ako nije poskupilo.Eto ukratko ako već nisi obavila.
    E sad,IVF prvi put sam također radila u cita al je Šparac bio otišao pa je Poljak nastavio.Aspiraciju apsolutno ništa nisam osjetila,ali pošto sam imala samo 1 folikul,možda me i zbog toga nije bolilo jer je bio 1 ubod,a dobije se i injekcija prije aspiracije.
    Sretno sa svime!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •