Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Stavljam jabuku, sirovu - kiselkastu. Meni je to bitan sastojak.

I krumpir ponekad kuham u kori, ali ovaj put nisam, žurilo mi se.

* * *

I fala na originalnom receptu.

Mogu li (kao ljubitelj vrhnja) iskoristiti tvoje stručno znanje? Imaš li neki provjereni recept za waldorfsku salatu? (Sorry na zachatavanju teme - možda bi se mogao otvoriti novi topic za salate vrsta raznih...)
Juuuuj. Waldorfica ima puno nijansi, takoder tijekom godina su radene varijante od jednostavna 3 sastojka se popelo na vise. Od varijanti koje sam probala jest verzija sa orasima. To mi je njami. Nazalost u varijanti sa vrhnjem ne znam, znam da se za light varijantu koristi jogurt ali se onda jabuke ne poskope sa limunom. Tu ti nisam bas od pomoci ali internet bi ti mogao tu pomoci jer su sastojci jednostavni.

A kaj se tice jabuke u francuskoj, ona daje taj poseban stih iako ja ove godine sam radila sa smrznutim povrcem iz lidla u kojem je i kuruza. Ali da bi dala profi stih, nikada ne koristim senf vec sjemenke goruscice koje nakon sto ih potopim u par kapi vode i odstoje meljem u muzaru.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk