A banane ne smatraš slatkim???
moj klinac ne jede slatkiše kaj vi zovete slatkišima, nego suho voće , a palačinke su više slane nego slatke u 95%
Dan 13
D: smoothie spinat i sumsko voce
R: orada sa kupusom
Mo: jabuka
Vecera: eggmjolk
omg
ovo je stvarno jako malo
Minimalist, prije nekog vremena smo imali raspravu na vjezbacicama o tome kako premalo kalorija ima kontraefekt
ono, tijelo premalo dobiva pa ne mrsavi
stavljale su cure i linkove
mislim da bi ipak malo vise trebala jesti![]()
Mini, ali usporit ćeš si metabolizam tako jer će se tijelo naviknut radit na malo kalorija, pa ćeš brzo stići do platoa s mršavljenjem...udari malo kontru, da tijelo ne pomisli da si u "starvation mode"; ne mislim sad da opališ po krafnama, ali malo ugljića tipa krumpir, kruh, pašta..
ja mislim da je to dovoljno hrane. ja doručkujem svaki dan mali tost od domaćeg kruha sa mozzarelom i malo nekog zrelog sira. i još jedem ručak. koji kroz tjedan uglavnom ne sadrži UH. mom organizmu tako odgovara. pijem tursku kavu bez šećera. vodu. i pivo povremeno
Orada je bila sa maslinovim uljem. Jedem i meso. I to sad na zelenoj kuri svaki rucak mi je ili meso ili riba s povrcem.
Svejedno, mislim da bi ti mala porcija krumpira ili pašte, ne svaki dan, prodrmala metabolizam..
ma znam. pojelo mi edit.
ali onda želi smršaviti. missile, za to se mora ići u kcal deficit. a meni se ovo njeno čini zdravo.
P. S. Ako volis slatko, a vidim da pijes caj, kupi si steviju, meni je definitivo najbolja ona od Kal-a.
A ako volis, umijesaj sok od svjezeg djumbira, mislim da potice metabolizam, a ako volis ljuto, odlican izbor bi ti bio kajenski papar.
Posljednje uređivanje od Optimist : 13.01.2017. at 21:49
ja mislim da UH nije nužan uz obrok. meni osobno baš UH smetaju. iako ih jako volim. pa si ih priuštim vikendima. mislim govorim to zato što sam sama jako često u situacijama gdje se ljudi snebivaju koliko jedem i pokušavaju me nahraniti. a BMI mi je normalan. tako da dok se osoba osjeća dobro ne vidim u čemu je problem. ključ je u pronalasku stila prehrane i vježbanja koji su dugoročno održivi- a da su kompatabilni sa željenom kilažom.
Pa ako ti tako paše, onda super.
Ja znam za sebe, da nisam sva svoja kad sam totalno bez ugljića (osim onih iz ne.škrobnog povrća).
a koja je priča s tom stevijom? zašto je ona zdravija? nisam nikad proučavala te dodatke prehrani...
ja isto. mislim ne znam jel loše reagiram ili naprosto previše pojedem jer jako volim. ali strašno mi padne energija. spava mi se. malo mi bude muka. ma živi užas.
i meni je stevija na početku bila čudna pa sam se navikla a na kraju i odvikla od stavljanja ikakvog zaslađivača u kavu...nisam mislila da će to biti moguće...
i ja sam danas jela ribu + kupus + salatu...ali orada je imala 500gr...![]()
tako da Minimalist vjerojatno jede solidne količine navedenog pa se itekako (uz dodatak zdravih masnoća) može najest....
dapače,pa sitiji si nakon toga nego 2 pjata paste....
meni UH isto smetaju,konačno sam izdušila nakon blagdanskog raspašoja...
uh,bljak. Ima puno ukusnijih zamjena. Secer od breze ili eurit ili tako nesto. Imaju pravi okus secera, brezin ima gl7 a eurit 0
Mislim da u ova dva tjedna nisam niti jednom ni koristila steviju. Ali da, ima neki okus na koji se treba naviknuti.
Probala sam stevije raznih proizvodjaca i ona od Kal-a mi je definitivno najbolja i meni je okusom potpuno fina.
Nisam probala onu prirodnu steviju, listici smrvljeni u prah....ta me nekako najvise privlaci.