Stranica 9 od 143 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, ja jedem stvarno umjereno, vikendom si priustim nesto od inace nedozvoljenog, i nikako ne mrsavim uprkos vjezbanju
    znaci da nesto trebam promijeniti
    moj tipicni jelovnik:
    - zobene na mlijeku s bananom, kokosovim uljem, malo grozdjica i cimetom
    - velika kava s mlijekom bez secera
    - kefir/jogurt (300 ml)
    - rucak (meso + povrce, salata, kompleksne uh jedem mozda dvaput tjedno)
    - caj s djumbirom, limunom i medom povremeno
    - ako je kriza uzmem malo sira/maslina/krastavaca/kikirikija

vikendom si priustim par palacinki, ili kekse uz kavu ili pizzu za rucak
    kruh uopce ne jedem, ne pijem sokove/gazirano, ne jedem cips/smoki/grickalice/cokolade, izbacila sam sladoled (lako dok je zima )

preko tjedna cak kilaza malo opadne, cheat za vikend vrati sve na pocetak
    gdje ja grijesim?
    po meni jedino kolicina obroka ili da pojacam pa jedem cesce a manje
    summer, meni je i tvoj jelovnik malen. Ne večeraš? Ne kužim gdje bi bio problem, kako ne mršaviš, i to još uz vježbanje.

Evo moj jelovnik, kojim recimo održavam težinu:

1. kava sa mlijekom, stevija
    2. Doručak: zobene na mlijeku, šaka suhog voša, šaka orašastih plodova
    3. Voće: 1 banana + 1 kruška, uglavnom, barem 2-3 komada neke voćke
    4. Ručak: meso (pećeno, roštiljano, pirjano, jedino ne jedem pohano) + prilog (riža, tjestenina..) + salata
    5. Kava sa mlijekom, stevija
    6. Predvečera:Zrnati sir, oko 100g, pecivo, paradajz
    7. Voće
    8. Večera: neka salata ili sendvić

+ slatkiši, do cca. 50g

Ako želim izgubti kg, onda izbacim slatkiše i večeru.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, to je tjedni jelovnik. Za vikend ide i McD, Pizza, jučer npr. krumpiruša, palačinke....

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

sinoć gledam s mužem film i on jede čips. čak me i ponudio ali sam odbila

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, ja jedem stvarno umjereno, vikendom si priustim nesto od inace nedozvoljenog, i nikako ne mrsavim uprkos vjezbanju
    znaci da nesto trebam promijeniti
    moj tipicni jelovnik:
    - zobene na mlijeku s bananom, kokosovim uljem, malo grozdjica i cimetom
    - kefir/jogurt (300 ml)
    - rucak (meso + povrce, salata, kompleksne uh jedem mozda dvaput tjedno)
    - caj s djumbirom, limunom i medom povremeno
    - ako je kriza uzmem malo sira/maslina/krastavaca/kikirikija

vikendom si priustim par palacinki, ili kekse uz kavu ili pizzu za rucak
    kruh uopce ne jedem, ne pijem sokove/gazirano, ne jedem cips/smoki/grickalice/cokolade, izbacila sam sladoled (lako dok je zima )

preko tjedna cak kilaza malo opadne, cheat za vikend vrati sve na pocetak
    gdje ja grijesim?
    po meni jedino kolicina obroka ili da pojacam pa jedem cesce a manje
    summer,

Onda stvarno mislim da ne jedeš puno (po mom mišljenju jedeš malo) i mislim da bi trebala mršaviti uz ovakav režim. ok ne znam kolike su ti porcije, al opet kažeš da si umjerena, pa onda sigurno nisu velike.

1. jel ja dobro vidim ti uopće nemaš večeru a često još i kasno vježbaš (kako praznog želudca)?
    2. u koliko sati ti je ručak?
    3. jel piješ dovoljno tekućine tijekom dana (1,5-2l vode recimo)?
    4. a da uvedeš malo jači doručak od zobenih, ako ti je duga pauza do ručka?
    5. Imaš li ikakve šanse vježbati do 20h? ili čak ujutro prije posla (ja nisam taj tip al eto pitam)?

Ja dosadna tupim (nemoj zamjerit ) da trebaš imati više sna i ne vježbati u te lude sate jer to nije sukladno nekom prirodnom bioritmu (vježbanje u 22:30-23h, smrda se cijeli metabolizam, kad bi trebao mirovat i spavat, lučit melatonin, ti ga digneš na entu sa svojim turbo programima).

Probala bih na tvom mjestu ipak jesti češće, a smanjit porcije. Probaš mjesec dana, pa ćeš vidjeti. Možda ti se teško tako organizirat, al navikne se čovjek, a poslije tijelo traži samo. uz taj tvoj prekrasni pogled, napuniš ladice orašastim, pokoju bananu, krušku..i sl.

vidim da bi htjela rješiti taj svoj problemčić, sorry ak ote zatrpa s pitanjima al pokušavam naći neko rješenje made for summer

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer ja se nadam da je tipkovnica ispustila veceru
    i meni se ovo cini malo, zapravo fali mi tu vecera, ovo drugo je ok.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vjerujem da Summer nema gdje utrpat večeru, gledam po sebi. Nemam klasičnu večeru jer je nemam kad pojesti. Kući sam oko 17, obično vježbam pa ručam oko 18. Idem leći oko 22 sata, s tim da pripreme krenu od 21 (N. hajmo spavat- neeećuuu, N. idemo prati zube-neeećuuu. pa onda kad legne, N. spavaj-neeećuuu i tako do 22) i kad da večeram.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hvala cure

j-la je u pravu, nista nije preskoceno
    ja sam kasno doma i rucam oko 17 najranije, a ponekad i kasnije
    iza ide ta kava koju onda pijuckam do 20 skoro
    ne veceram jer idem vjezbati, tijekom vjezbanja pijem vodu, pa poslije vjezbanja nisam ni gladna
    ako me uhvati kriza uzmem sir i nabrojano

tako da odgovorim lili
    pijem dosta vode
    rucam kasno pa ne mogu vjezbati ranije, na pun stomak
    doruckujem prije posla i ne mogu jace od zobenih, i njih se skoro prisilim

ja bih ustvari trebala pojacati obroke do rucka, pa laganije rucati i ubaciti laganu veceru
    onda bih nakon laganijeg rucka mozda mogla i ranije vjezbati
    a na poslu osmisliti kako organizirati extra obrok da rucak ne bude centralni i obilatiji

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer kuzim te, mislim da bi ti ova druga solucija bila bolja... ne znam, probaj pa vidi. jer cini mi se puno da si bez hrane od 17h sati pa do sutra. nes ti kave.
    ja rucam oko 15 h ali i do tad pregladnim pa se natrpam za rucak. moram taj dorucak bolje osmislit. evo danas sam neke grisine grickala (ko fol zdrave, mos mislit).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure miša mu nama u ZG vi niste ništa posebno kasno doma, mi smo većinom najnormalnije tad doma, mislim povratak s posla (ako ne i kasnije u slučaju zahtjevnijeg dana), hoću reći j-la i summer to nije izgovor jer ni mi ne dolazimo ranije. S obzirom da je prekasno imati ručak tek u 17 ili 18h, mora ga se nekako organizirati ranije tijekom dana a u to doba imati doma neku laganiju večeru. Summer je već sama odgovorila na to pitanje.
    Ja uopće ne kužim kako funkcionirate samo s doručkom, ne jesti ništa do tih doba. Mene bi kupila hitna bez pretjerivanja

Što se tiče večere, ako možemo mi ostale naći vremena za večerat, može svatko

j-la t
    i možeš večerati između 19 i 21h (lijepo kažeš N. "Mama je gladna i sad mora jesti" i gotovs, nek urla ako hoće a može i muž uskočit), a summer šta ne postoji nikakva mogućnost da jedeš vani dok si na poslu pod pauzom, neki obližnji bistro ili neka dostava? mislim bolje jesti hranu izvana nego ne jesti ništa cijeli dan. Može se i ta hrana birati. Ja sam danas zelenu juhu od povrća (ne pojedem cijelu juhu), meso+na lešo brokulu i cvjetaču +svježu salatu. Nisam mogla cijeli komad mesa, pa sam fino zamotala i ponijela u ured, taman da imam za užinu kasnije (no pred pms-om sam pa sam i taj komad mesa već pojela ).

summer a jel bi mogla doručkovati u uredu sad si sama, pa onda nešto malo konkretnije.
    ni ja ne mogu jesti čim otvorim oči, al zato kad dođem u ured nadoknadim
    Slažem se da trebaš pojacati obroke do 17h, a onda preći na laganije obroke i možeš vježbati fino ranije.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.01.2017. at 14:28

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sad sam skužila svoj ton, ajme kao da dociram, sorry nisma uopće htjela tako nego na zezanciju al ne znam jel se to kuži

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili nama je baš to problem, što se toliko najedemo u 18 da ne možemo večerat. Ja bar ne mogu, budem sita. Bit će da ću nešto poradit na tom vremenu između. Jedem gluposti imeđu obroka, a onda i pregladnim pa se natrpam. Znam nekad pred sami ručak pojesti nekakav keks ili komad hljeba sa sirom jer ne mogu čekat .

Kod mene hrana izvana ne valja, naručim salatu-pola uvelo, gotovo jelo-uglavnom premasno. Ima dobrih sendviča ili nešto tako, ali neću sendvič .

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Pa u principu taj obrok u 18 i je vecera. Po meni treba konkretizirati ovaj srednji obrok i uobliciti ga u rucak.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I ja mislim da je od 17 do sutrs ujutro predugacak period bez hrane, tj.za mene bi to bilo neizdrzivo..
    Evoprimjer mig prosjecnog jelovnika ( za blagdane je to smrdano i puno vise uh)

Velika kava bez secera s malo mlijeka
    D: kefir 2-3 deci + dvije tri kriske banana breada ili 2 jaja sama ili s bananom, ponekad namazano abc sirom, ponekad sa zlicom kokosovog ulja
    UŽINA: lchf pogacice+ sunka, peceni sir, list salate, ili namaz od slanutka ili preprzena feta dvije slanine, list salate...
    R: juha (mesne, bistre, povrtne, krem) 4xtjedno cca, meso, povrce prilog ( kuhano,dinstano ili peceno)i svjeza salata - ako npr.jedem dinstano zelje, bez salate

Riba puno rjede sad zimi
    Varivo 2x tjedno

Do vecere pojedem ananasa, narancu, badema ili jabuku plus caj bez secera
    V: pogacica sa domacom kobasicom, przenom slaninom, lchf pizza, rijetko casa jogurta, sendvic...

Eto, kad usporedim sa summer, to je znatno vise...
    Ma previse je to zaoravo
    Moram ja to srezati

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sorry zbog tipfelera

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

j-la, a nositi ručak na posao?. Znam da je tlaka, ali za ispeć komad mesa ili ribe i skuhat nešto povrća ujutro stvarno ne treba puno vremena..

Mene nužda natjerala (dijete u oš bez ručka), pa eto i ja profitiram od toga..

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

lili, ma kakvo dociranje
    to s ruckom mi se cini tipicna stvar sjever-jug
    vecina ljudi iz zgb koje znam rucaju tijekom posla, i meni je to super
    vecina ljudi koje znam u st rucaju tek doma, na poslu nesto pregrizu usput, to je nama marenda i vecinom nije toplo jelo nego pecivo, sendvic, sve sto se trudim izbjegavati, ili burek/pizzeta
    tek u zadnje vrijeme primjecujem vise ovih koji bas rucaju

nama su sad pravili novu zgradu od 12 katova, a nisu htjeli napraviti restoran
    napravili su mini kuhinjicu na kat od 80-tak ljudi, i ima samo mikrovalna, i nema stola za pojesti
    u okolini imam prave restorane, gdje se dugo ceka narudzba i skupo je, ili mcdonalds/topli/hamburger/cevape
    kako smo tek preselili, nadam se da ce netko skuziti priliku pa otvoriti nesto sa salatama, brzim jelima, sto ce biti zgodno za rucak

naravno da mogu nesto ponijeti od doma, ali nije mi zgodno i voljela bih jednostavnije rjesenje
    ali, kako ovako ne ide, morat cu se vise potruditi, kako minimalist kaze, konkretizirati obrok na poslu
    pa cu za pocetak krenuti sa mozda tunom, kuhanim jajima, svjezim sirom, povrcem, to sve mogu ujutro pripremiti dok se spremam na posao i ponijeti u plastici
    krenit cu vec od sutra pa cemo vidjeti kako mi ide
    Posljednje uređivanje od summer : 16.01.2017. at 15:08

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Inače, ja više ne nosim ručak u plastici..ima mi neki miris i nije mi baš fina hrana iz plastike, pa sam našla u ikei ovakve posudice; ništa se nikad ne prolije, lijepo se peru i nemaju nikakav miris.

Kad već dajemo jelovnike:
    danas
    D:2 meko kuhana jaja
    kruh
    naranča

MO: svježi sir i malo vrhnja + bademi

R: pečeni pureći file + šenon s krumpirom

To sve na poslu; kad dođem doma jest ću još nešto, nemam pojma što.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

dijana, dobro sakriveni link ti ne radi

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

radi na o (ovakve posudice ).

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma nasla sam ga , ali meni ne radi, otvara stranicu http://ovakve/

edit: hvala
    da, ovo izgleda super i moze u mikrovalnu i ljepse se pere od plastike
    Posljednje uređivanje od summer : 16.01.2017. at 15:22

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer, MB, dakle, valja nam probati. Nositi i ručak na posao pa vidjeti dokle ide.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj cure ogladnit ću gledajući sve ove menije.

j-la kužim da je kod tebe dosta ograničavajuća ponuda a kod summer mi je nevjerojato da nisu prepoznali potrebu za restoranom na taj broj ljudi, e pa svašta ...kod nas svaka banka ima restoran a bome ovi meni blizu u Hypu, čak 3 restorana pa možeš birati što ćeš koji dan. I još kuhinja bez stola i stolaca, mislim stvarno ti koji su odlučivali svaka im čast.

Je da razlika je baš sjever-jug s tim ručkom, a ti se fino prilagodi nama u Zg

Dijana i mene čeka svakodnevno ručkova od dogodine, ježim se već sad pri pomisli da moram baš svako veče kuhat nakon cjelodnevnog tempa (jutro ne dolazi u obzir ) tek sad vidim kako mi je trenutno lijepo, djeca jedu po ustanovama, a muž i ja vani tako da naveče se uvijek može nešto lagano spravit.

i ja imam posudu onu zelenu fora iz Ikee, super mi je.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I sva ta hrana (jajca i ručak ) ide u ovakvu minijaturnu i vrlo povoljnu torbicu za hranu - http://www.ebay.com/itm/Picnic-Therm...-/291887733853.

Izgleda stvarno malena ali svašta stane unutra.

Jajca idu u malu plastičnu posudu, taman da stanu, omotam svako papirom da se ne razbiju, i lijepo prežive transport.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 16.01.2017. at 15:29

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a ja sam otišla korak dalje i nabavila i onu super sklopivu torbicu, fino je fiksno dno, pa kad se ubaci posuda u nju, može biti i tekuće, ništa se ne prolije, nju nosim u košari od bicikla.

evo ovu iz Ikee: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70288357/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dijana istodobno smo objavile torbice za nosit hranu

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana istodobno smo objavile torbice za nosit hranu
    Vidjela sam tu u ikei; moja je manja .

Moja ide na ručku od bicikla.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 16.01.2017. at 15:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure,

nosanje ručka od doma nije problem ako vi inače kuhate svojim ukućanima svakodnevno, nosite na posao ono što je od dan prije ostalo.
    Meni recimo ne smeta uopće jesti hladna jela, moj muž prevrće očima kad vidi kakva jela mogu jesti nepodgrijana (imam ja tu i štednjak al ono).
    Meni bi veći problem sad bio da moram svakodnevno kuhat ono što ja zovem ručak.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam tu u ikei; moja je manja .

Moja ide na ručku od bicikla.
    I tvoja je bolja jer je termalna, ova nije.
    Meni se na mojoj svidio i dizajn i boja eto i to su kao neki kriteriji.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.01.2017. at 15:33

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod ovih posudica iz ikee (a što ih reklamiram, a kune dobit neću) može se maknuti guma (brtva) koja pomaže da posuda lijepo dihta i oprat ako je što zapalo ispod..ma što reći, obožavam te posudice..

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja imam ovakvu posudu koju je linkala Dijana kupila u Muelleru vec davno. i obozavam je. MM nosi hranu u termosici za hranu vec sam je par puta linkala na ovoj temi, al ajd sad smo u 2017. pa nek se nadje i tu :D http://www.ebay.com/itm/Emsa-SENATOR...-/262022881135
    kad ujutro skuham njemu prelijem u njegove posude, jer on nema mikrovlanu ni kuhinju. zadovoljan je.
    ja imam mikrovalnu pa samo prebacim. ako radim neke salate onda mu stavim u obicnu plasticnu posudu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bome spajka i ova tvoja je dobra

MB zaboravih ti reci da se ne trebas ustrucavat prat tanjure i sl u lavabou.mi smo to uredno radili dok nam nisu osposobili kuhinju. Nije bas higijenski al frigaj ga treba se jesti.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Prednosti ureda u sklopu kuce su sto je kuhinja uvijek na raspolaganju. Ali je i dvostruki mač

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Eh na poslu nemam ni hladnjak ni mikrovalnu....
    Lili ne bih se ustrucavala da taj wc samo mi koristimo, ovako mi nije bas...
    u mojoj selendri mogu jedino pizzu narucit a to ne zelim jel da?

flopi, dala si mi ideju, jutros mi je bas falio kakvi jogurt uz banana bread.
    Pokusat cu danas/sutra ispec one lchf pogacice pa doruckovat uz njih kakve sunke ili nesto...

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dajte link na lchf pogacice

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Moja frendica u Zg drzi Green hut. Prefina i zdrava klopa i ima dostavu. Pogledajte na fejsu.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Daklem:

20 burpees
    40 mountain climbers
    2x30sec plank
    4x15 squats
    4x24 raised reversed lounges
    4x15 sumo squats
    4x24 knee ups
    4x24 walking lounges

Mokra ko miš. Ali zadovoljna.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Thanx Mini bas cu pogledat.
    super ti je trening.

MB ni mi sad u kuhinji nemamo hladnjak al ja mrtva hladna zimi drzim hranu s vanjske strane prozora na onoj dascici od prozora.1.sam kat i ima se sta vidjet kefir od litre, kiseli krastavci, kapari,konzerve tune u komadicima i dr. Sad kad su bili minusi krenem ja tocit kefir i uzet kapare kad ono jok ne ide nista,sve se smrznulo moj "hladnjak" je onaj iz student.domova stara navika

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo i mog:
    D:svj.sir sa malo soli i papra
    Mo:banana
    R:juha, leso piletina sa malo umaka od vrhnja+mrkva, pola krumpira+kupus
    Desert:madarica(ona mala kockica, velicine napolitanke)
    Mo:salica juhe(bez tjestenine) i pola snite domaceg kruha sa 2snite sunke i snitom sira
    Uskoro planiram popiti kavu ili caj bez secera a za veceru planiram od rucka piletinu sa ostalim povrcem i umakom.
    Kuhala sam sve u istom loncu.
    Plan mi je u potpunosti izbaciti kruh a buduci da sam jos prehladena, nemam se snage sada bosti i sa time. Iako ja kuci svaki dan pecem kruh i vecinom je beskvasni.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Minimalist, ovaj green hut je tocno po mojoj mjeri! Tnx na preporuci!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajme, kak vi malo jedete
    ja cu samo
    i ne mislim sad u trudnoci (to ne priznajem nikome, lol), nego i inace

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Ivana s, i po mojoj mjeri al ne dostavljaju u Zadar. Živote robijo. :fajt sa zakonitim oko preseljenja na more Vol.789:

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Hodala po 3 supermarketa u potrazi za avokadom.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger sestro .

Ujutro kafa s mlijekom i kasicicom šećera.
    D:proha (15×15 cm), oko 100 gr milerama 18% mm,100 gr pilećih prsa i jedna ljuta papričica.
    Mo: dvije hurmasice od jabukovog pekmeza.
    R:dva komada pečene junece jetre (veličina dlana) i salata od crvene rotkve, krastavca i mrkve sa maslinovim uljem.
    Na poslu još dvije kafe, crne bez ičega.

Čini mi se da je to- to za danas.
    Jedino ako poslije još nešto ne uleti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la i tvoje mi zvuci bas malo. Ne kuzim kako vam kile ne idu dole uz takav kalorijski unos.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili ovo je čisti dan .

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Treba biti oprezan s malim unosom da se konzumira dovoljno masti. U protivnom tijelo zna redukciju ozbiljno shvatiti u pocne stvarati zalihe masti. Ja obilno zauljim maslinovim, stavljam maslac i kokosovo ulje u eggmjolk i smoothie....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Minimalist,jedini grad u kojeg bi MM preselio u HR je Zadar...

čini mi se da ako se ne unosi dovoljno kcal tokom dana da se onda baš stagnira jer tijelo misli:aha,oskudica je,trebam ovo što se unese čuvat za zalihe a ne potrošit... tako nekako...

sani,aha,dakle uz hidrolizat ne treba dodatno glukoza? nisam to znala....

dok sam radila i ja sam bez beda nosila sa sobom marendu, u nas isto svi naručuju iz dostave kuhano....
    šta vam je bitno kakve posude,ja bi nosila onu staklenu u kojoj i spremam ostatke hrane u fridge...
    isto ko i Lilli mogu sve jesti hladno...

j la,ma kako znaš koliko si gr nečeg pojela? ja nakrcam pjat i još nekad repetiram,fakat nemam pojma koliko to bude na kraju....

i kad nabrajate kavu ili čaj kao neki obrok..jooj...

odo vježbat, sinoć su mi cijelu noć bile noge led ledeni, jedva čekam proradit cirkulaciju....

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Ma super je u Zadru. Ovakav zivot si u Zg ne bi mogla poslozit, nema sanse. Ovdje si na 10min do drugog kraja grada. U zg bi do posla putovala 45min u jednom smjeru. Puno vise vremena za slobodne akticvnosti i klince....

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Skulirana znam jer su prsa bila upakovana u toj gramazi a mileram je bio odokativno jer je cijelo pakovanje bilo 250 gr . Inače ne vazem koliko pojedem. Al porcije smanjujem veličinom tanjura. Imali smo neke, majko mila, ko bez dna .

Upravo odradila Dynamic strength, traje 47 minuta sa zagrijavanjem i istezanjem. 12 rundi po 3 vježbe, runda traje 3 minute, između je pauza od 30 sekundi. U svakoj rundi je čini mi se ubačen sklek. Od početka do kraja vježbe idu u progresiju, od lakše ka težim. Nisam mogla neku sfings, čini mi se da Zuska ima nešto tako, klizis blizu poda u skleku naprijed - nazad.
    Ima dosta balansa. Većina pokreta me podsjeća na P90X3, možda jer je Joel Tonyev štićenik.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •