Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

S obzirom da je Trina otisla, mozda nema smisla napisati da sam i ja njen prvi post na ovoj temi shvatila kao provokaciju.

Trina, ak se vratis, procitaj ga ponovno. Toliko pises o zdravom nacinu zivota da te ja uz najbolju volju ne mogu shvatiti ozbiljno.
    Ne znam pusis li u stanu ili npr drustvu nepusaca, ali tvoja ovisnost, ma kako mala bila i ti se kontrolirala djeluje na tvoju okolinu.
    Ak netko od nas pojede neceg previse, steti samo sebi.
    Uz to, vjerujem, da mnoge uzivaju u hrani, naustrb par kila viska.
    Da, i ja se kontroliram. Da ne, jela bih samo kruh, pecivo, strukle, bucnice i bureke

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da je Trina otisla, mozda nema smisla napisati da sam i ja njen prvi post na ovoj temi shvatila kao provokaciju.

Trina, ak se vratis, procitaj ga ponovno. Toliko pises o zdravom nacinu zivota da te ja uz najbolju volju ne mogu shvatiti ozbiljno.
    Ne znam pusis li u stanu ili npr drustvu nepusaca, ali tvoja ovisnost, ma kako mala bila i ti se kontrolirala djeluje na tvoju okolinu.
    Ak netko od nas pojede neceg previse, steti samo sebi.
    Uz to, vjerujem, da mnoge uzivaju u hrani, naustrb par kila viska.
    Da, i ja se kontroliram. Da ne, jela bih samo kruh, pecivo, strukle, bucnice i bureke
    O bože, kakva provokacija? Htjela sam samo reći da se za žene s normalnom težinom ne može samo reći "to su mršavi geni i sad serucka". Htjela sam objasniti da su drugačije navike a rezultat je neimanje problema s prekomjernom težinom. U stvari sam htjela pomoći nekome kojim pravcem da ide. Ali ste protumačile kao provokaciju.

Samokontrola i cigarete? Za tako nešto trebaš htjeti stati pušiti. Kad sam htjela stala sam. Nikad nisam rekla da želim stati pušiti i da ne mogu. Ja volim pušiti, želim pušiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •