Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
totalno fora. mene sad zanima kako se jede apsolutno sve i još si i gurman, ali u glavu, a ne u guzicu. šta ti to znači, ono, praktično? :D
ja znam par takvih. Jedu male količine i uglavnom im je zadnji obrok u 17 ili 18 h. Sve znači i slatko i masno, ali svega po malo. Valjda onak ko francuskinje. Pa te žene sve imaju predobru liniju uz sve one delicije koje kuhaju, odnosno mogu kupiti (jer uglavnom i jedu po restoranima) - i palačinke koje se peku na svakom koraku)

Ja tak nemrem. Ali da je ova tema korisna i motivirajuća - bome je.
I ono sa sirom i šećerom mi je totalno otvorilo oči. Imam niski šećer godinama, i uvijek, baš uvijek pun frižider stra - i doma i na poslu. I organizam mi ga traži, i to često. I tu sam ko francuzica - poslije ručka ne jedem slatko, neg šniticu sira