Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam shvatila da sir ide ako padne secer a ne nakon rucka, to mi nema smisla osim podebljavanje kalorijske vrijednosti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam shvatila da sir ide ako padne secer a ne nakon rucka, to mi nema smisla osim podebljavanje kalorijske vrijednosti
    ja sam shvatila oboje. Pa poslije ručka padne šećer - valjda zato na kraju ide desert

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kako mislis poslije rucka? Tipa 2h nakon rucka? Desert nije obavezan nakon rucka, mi ga jedemo 1 tjedno sa time da ja ne mogu iza rucka vec kao mo.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mislis poslije rucka? Tipa 2h nakon rucka? Desert nije obavezan nakon rucka, mi ga jedemo 1 tjedno sa time da ja ne mogu iza rucka vec kao mo.
    a ono, ne jedemo ga ni mi, niti 1 puta tjedno, a niti 1 puta mjesečno. al nakon ručka te pita nešto slatko :D

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a ono, ne jedemo ga ni mi, niti 1 puta tjedno, a niti 1 puta mjesečno. al nakon ručka te pita nešto slatko :D
    mene poslije ručka radnim danom, kad se vratim s posla, obavezno pita nešto slatko. pa kockica čokolade - kockica. To mi ko neki poklopac dođe, bez toga ko da mi nešto fali, bez obzira koliko sam pojela.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam već par puta pisala na Vježbačicama o svojoj borbi s kilama otkad sam počela rađati
    Zapravo, što znači borba s kilama ? Udebljala sam se 20 kg i sada više ne nosim konfekcijski broj xs, nego m ili l, ovisno o modelu.
    Izgledam normalno, ali ne osjećam se tako
    Unazad 4 mjeseca vježbam redovito, ali ne mogu držati dijetu. Naprosto ne mogu. Čim sebi stavim u glavu da ne smijem pojesti kruh, tjesteninu, nutelu, you name it, odmah se u meni sve buni, želim jesti baš to i ni na što ne mogu misliti osim na hranu. Volim sve vrste hrane, i zdrave i nezdrave, ali meni ta zabrana pokreće neke psihološke procese nakon kojih samo imam poriv nažderati se junka.
    Zadnjih mjesec dana odlučila sam izbaciti večeru, a doručak i ručak jedem u uobičajenim količinama. Smršavila sam tako 3 kg, pa bumo videli..
    Cilj mi nije izgledati kao što sam izgledala prije trudnoća, ali važno mi je da redovito vježbam, da sam u dobroj kondiciji, a ostalo će doći samo po sebi.
    Posljednje uređivanje od rehab : 02.02.2017. at 11:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •