Stranica 14 od 19 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 920

Tema: Odbrojavanje 01/2017 by Chicha

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

angiebangie cestitaaaaaam, cestiiiiiiiitam

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Angiebangie cestitkee. Cure koje se razumiju da mi malo objasne oko otvaranja novog odbrojavanja. Vec nas sad ima 3 trudnice (ako nisam koju zaboravila). Pa bi trebalo otvoriti odbrojavanje. Tko pise listu svaki dan i ostale informacije mi trebaju. I odmah otvaram novo

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Klikni na vrhu stranice na ono Prije začeća, a kad ti se to otvori onda na dnu stranice imas otvori novu temu. Listu pise Mami svaki dan i o tome ne moras brinuti. A mozda da sve otvorite zajedno odbrojavanje?

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

A onda ok. Brinula me lista, ali znaci nemam brige za to. I mislila sam da sve zajedno otvorimo, da ne otvaramo jedna za drugom bezveze

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Kavica je kuhana, poslužite se!

Odbrojavanje otvaraju cure koje su na listi, dakle koje su odbrojavale cijelo vrijeme, koliko sam ja upućena.
    Angie čestitam!

danijela 1990 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Jutroo, ja nisam bila na listi pa ne mogu otvoriti novo odbrojavanje. Ako su takva pravila postivat cemo ih. Nije uredu da se netko samo pojavi i otvori novo a nije nikad napisao ni jedan post. Iako sam ja tu bila skroz s vama (i ostat cu) drzat cu se pravila

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 01.02.2017.

(ne)čekalice:

Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc ll
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

odbrojavalice:
    marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
    giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    november~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

angie čestitke od srca!!!! ajme kako divan početak godine, BEBIČAST

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Angie, čestitam

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala, cure! Jos je nestvarno!

Cestitke svim plusicima!
    Posljednje uređivanje od angiebanangie : 01.02.2017. at 09:39

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure. Kava, caj, kakao, posluzite se.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

pa neka onda otvore novo odbrojavanje...i da to sto krace traje....ajmo zenske toliko ste se trudile sad nek bude vase ime glavna tema...:D :D :D
    chiara hvala na kavici...bas pase...iako bi se meni mogla ubrojat vec u prvu podnevnu...
    ali zbilja ovaj siječanj dobro svima ide, ili je to uzrok Novogodišnja festa bila...svi se opustili i svi u nove pobjede bez opterecenja...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutro cure...
    Evo ja sam vec na drugoj kavici...
    Ovo odbrojavanje je odlicno krenulo...znaci po tri curke u odbrojavanju....neka se tako nastavi i mi ostale smo brzo na redu...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Zaboravih, Angie cestitam od <3

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Giovi prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure...
    Evo ja sam vec na drugoj kavici...
    Ovo odbrojavanje je odlicno krenulo...znaci po tri curke u odbrojavanju....neka se tako nastavi i mi ostale smo brzo na redu...
    ja se nadam da ce mo mi ovaj ciklus pogodit...i da cu ja biti sljedeca...heheh a jesam skromna...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja se ne zelim nadati...neka me iznenadi...

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

nada umire posljednja...:D :D

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ma ja se nadam da ce meni trakice doci do sljedeceg ciklusa vise nego sto se nadam da ce biti plus...dobro,malo lazem sama sebe,ali tako mi lakse...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Heheheh i ja cu biti skromna pa se nadam da ce osim vas curke, ova godina biti plodna i za Monu, Sanjku i mene.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

To to... Rekla ja da ako nastavimo u istom tonu,3 po odbrojavanju sve smo brzo na redu...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Pozdrav curkeee,
    ja toliko tu dugooo nisam bila da sam ostala bez teksta tri plusića, jaoooo čestitam danijela, Iva_777 i angiebangie
    Stvarno sam sretna radi vas, pa neka svaki mjesec imamo novo odbrojavanje, pusa svima...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Iskreno nemam pojma kakva su pravila, ali ja osobno nemam nista protiv da uz moje ime stoje jos dva. Dapace sto vise to bolje Jedino bih pricekala prvi pregled da budem sigurna da je sve ok. Pa ak nije problem da pricekamo jos do 13.02.?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću izludit s gljivicama, opet ih imam. 4 mj je bilo ok i sad podivljale.
    Kako sam čitala sve zaostatke pa sam ti htjela savjetovat moj lijek protiv gljivica, možda si ga probala al evo meni je stvarno uvijek pomogao. Obični tampon umočiti u domaće pravo kantarion ulje i staviti u rodnicu preko noći, par večeri za redom, meni uvijek pomogne,al ne samo za gljivice nego i upale i ranice odličan preparat.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Chicha kako si ti? Kad ides na pregled?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Chicha kako si ti? Kad ides na pregled?
    Dobro sam,iako sam tjedan dana bila na bolovanju, nisam dizala glavu s wc školjke sad se kao malo smiruje...
    Vidim da tko god ti govori za neke simptome, ne možeš ih toliko shvatit dok ih ne osjetiš na svojoj koži...
    Pregled u ponedjeljak, tad će već bit 10+2

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Angie - čestitam!!! Sretno

Chiara - hvala ti, i ja se nadam za sve nas

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav!! Još veselja na temi!! Angie, čestitam!!

Bome vas je već dosta stalo u red za plusiće

Čitala sam prethodno, pa vezano uz djecu i predosjećaj... Moja cura (2g,10mj) spominjala je intezivno svoju sestru, što ne bi bilo toliko čudno, ali i ljubila mi trbuh jer je tamo beba, a kad u to vrijeme ja imala plus i ubrzo više nisam ništa imala... tako da i kod mene ta slučajnost.

iva, mislim da i je pravilo da se odbrojavanje otvara nakon pregleda. Ako i nije tako, mislim da bi trebalo biti tako. Logično bi bilo otvoriti ga nakon što se čuje malo srce.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!! Još veselja na temi!! Angie, čestitam!!

Bome vas je već dosta stalo u red za plusiće

Čitala sam prethodno, pa vezano uz djecu i predosjećaj... Moja cura (2g,10mj) spominjala je intezivno svoju sestru, što ne bi bilo toliko čudno, ali i ljubila mi trbuh jer je tamo beba, a kad u to vrijeme ja imala plus i ubrzo više nisam ništa imala... tako da i kod mene ta slučajnost.

iva, mislim da i je pravilo da se odbrojavanje otvara nakon pregleda. Ako i nije tako, mislim da bi trebalo biti tako. Logično bi bilo otvoriti ga nakon što se čuje malo srce.
    po pitanju tog djecijeg predosjecaja...neznam sta bi mislila...ali sam malo razmisljala i posto je mala sanjala blizance....ono moj tata ima bracu blizance i moja baka od tate ima sestre blizanke...tako da sve je moguceeeeeeeeeee........ali nekuzim ja taj dio racunanja kome bi trebalo pripasti opet u kojem koljenu i tak to...ali ......hihihihihihihihihi....:D

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne znam ni ja prave genetičke izračune, ali rekla bih da si ti stvarno dobar kandidat za imati blizance!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sarasvati prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ni ja prave genetičke izračune, ali rekla bih da si ti stvarno dobar kandidat za imati blizance!

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala na cestitkama, drage moje odbrojavalice. Sad istim ritmom dalje, mjesecno bar tri plusica da imamo!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Pozdrav curke. Kod mene se konacno malo smirilo. Opet smo sami i vracamo se u svakodnevnicu. Ja se ne nadam nikakom plusicu jer nismo bas bebili. Ali sutra imam termin kod doktora pa cemo vidjeti. Vjerojatno cu krenuti sa kakvim tabletama pa cemo vidjeti kako ovdje funkcionira.
    A za terapiju su potrebne prvo kakve pretrage?

I cestitam na plusicima!!!!! Cekalice samo hrabro naprijed! Imam osijecaj da ce pasti jos koji plusoc uskoro.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - za kakvu terapiju pitas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

MonaLi pocetnu. Ne znam kako d se izrazim. Vise od pola godine pokusavamo a kako imam 38 godina odlucila sam ici kod doktora. Kako to ide nemam blage veze ali valjda cu dobiti sta za poticanje ovulacije. Koliko cu daleko ici ne znam ali znam da nismo spremno ici na umjetnu oplodnju ili sl. Nisam spremna za tako sta i sto puta sam rekla da vam se divim kroz sta prolazite ali ja ne mogu. Imamo vec jednu curicu pa ako ce ici ok a ako ne opet ok.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Natalie možeš dobit klomufen al uz praćenje.

Šta se tiče novog odbrojavanja meni je svejedno, ja to ne odlučujem, ali znam da smo bili i opomenuti nekoliko puta. Novo odbrojavanje otvaraju cure s liste nakon + ne čeka se pregled, ali naravno ako to trudnica želi. Ako ne, ne može joj nitko to nametnut.

Možda da pitamo nekoga ako želite.

Mene opet neka tuga pere.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - da li si sigurna da ne ovuliras? Za klomifen u principu nisu potrebne neke pripreme, ali neki doktor preporučaju napraviti prohodnost jajovoda, pogotovo ako inace ovuliras. Kakav je spermiogram?

Mami - zasto tuga? Neeeee, toliko je lijepih razloga za sreću, kod tebe sigurno

Sent from my iPhone using Tapatalk

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mami, zasto tuga? Zbog spotinga?

Natalie, ja nisam jos dosla do te odluke. Danas sam pisala doktoru i prespavat cu i onda mu uzvratiti mejl.

Za novo odbrojavanje sam mislila da se otvara nakon pregleda, ali i ako nije tako, ja bih ga otvarala tada. Ivina sadašnja situacija je moja potencijalna buduća situacija. I mogu otprilike zamisliti sto bi se sve moglo vrtjeti po glavi.

Natalie38 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

MonaLi nismo niti on niti ja dosada bili na kakvom pregledu. Mada je i on spreman ici. MM inace je prije sest godina operirao bruh pa ne znam jer je moguce da ima kakve veze sa tim. A i prosle godine je koristio jake lijekove mada nisam nista nasla da bi moglo imati veze sa tim.
    Dali ovuliram ne znam. Svakih par mjeseci imam bolove u jajnicima za vrijeme ovulacije iscjedak nista posebno. Al opet kolimo se sjecam i prije prve trudnoce je bilo tako mada tada nisam pratila tako kao sad.
    Inace zadnjih pet dana stalno osjecam neki pritisak na doljnjem dijelu stomaka sto nije inace slucaj. Po nekom izracunu su mi plodni dani bili prosli vikend zavrsili. Ne znam. Idem danad vidjeti popodne pa javim.

I kavica je skuhana. Posluzite se

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!
    Natali hvala na kavi!

Ma da, malo me jučer opralo, al danas je bolje.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za: 02.02.2017.

(ne)čekalice:

Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc ll
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
    marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

odbrojavalice:
    giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    november~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
    vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
    tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
    sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Natalie - mislim da prije klomifena moraš napraviti sve hormone, i ja bi provjerila na UZV da li ovuliraš... Jer ako inače ovuliraš onda to nije problem i nema smisla da piješ Klomifen, i neka muž napravi spermiogram (pa da i to isključite odmah), ne znam ali to su osnovne pretrage ako već neko vrijeme ne ide. A ako je sve ok onda prohodnost jajovoda... kakav ti je TSH? On je jako bitan za kvalitetu jajnih stanica, općenito sve vezano za štitnjaču...

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jutro curke!
    Natalie možeš dobit klomufen al uz praćenje. Šta se tiče novog odbrojavanja meni je svejedno, ja to ne odlučujem, ali znam da smo bili i opomenuti nekoliko puta. Novo odbrojavanje otvaraju cure s liste nakon + ne čeka se pregled, ali naravno ako to trudnica želi. Ako ne, ne može joj nitko to nametnut. Možda da pitamo nekoga ako želite. Mene opet neka tuga pere.
    Mami nema tuge. Lijepo te vidjeti u gornjem domu i nadam se da ces uskoro i kraj svojeg imena upisati dvije crtice. Ja bih bila najsretnija da mogu otvoriti novo odbrojavanje vec sad, ali bojim se ako se ne daj Boze ponovi blighted ovum ili nesto gore kak bu to izgledalo. Ne znam koga pitati kakvo je stvarno pravilo?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mona, Chiara jel stigla m?

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo zemske ja sam pitala admine koja su pravila. Nadam se da nam brzo odgovoriti, tak da prestanemo nagadjati i da ih se pocnemo drzati :D Pa kak vele tak bumo delali ne?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mona, Chiara jel stigla m?
    Meni nije... već mi je 8.dan nakon Duphastona, sise bole ali M nema, vjerojatno ću opet čekati :/

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo zemske ja sam pitala admine koja su pravila. Nadam se da nam brzo odgovoriti, tak da prestanemo nagadjati i da ih se pocnemo drzati :D Pa kak vele tak bumo delali ne?
    http://http://forum.roda.hr/threads/...ro%C4%8Ditati!
    Evo tu su pravila napisana!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A i na odbrojavanju od vubs je bila rasprava kad smo čekali da narančica obavi uzv.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kaze ovako: Kada neka od cura s liste zatrudni, ona u svoju cast otvara novo "Odbrojavanje" koje onda dobiva i njezino ime te odredeni broj, ovisi koje je po redu u ovoj godini. Ali i dalje ne pise dali se odbrojavanje mora otvoriti odmah po pozitivnom testu ili se moze pricekati da se vidi srcana akcija. Nemojte me pogresno shvatiti, ali ako se kazem ne daj Boze ponovi scenarij blighted ovuma, i ako cu opet morati prekidati trudnocu onda ne zelim gledati odborojavanje u cast necega cega nema.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

strpljen spasen....i tu nam je dobro...tako da tjedan dva vamo ili tamo......
    danas mi je 20 dc, i mogu reci da mislim da mi je jucer bila O...jer kalendar mi je pokazao jucer kao 5 dan plodnih dana...jer me od 21-22 tak bolilo i grcilo u donjem dijelu stomaka, ja sam mislila da ce mi otpast nesto...tako neka jaka tupa bol, kao da mi je mjehur pun.....e sad sta bi moglo biti,...naravo cim je bol popustila krenuli smo u akciju, i mogu reci da mi je dolje bilo tako vlazno...nevjerojatnoooo...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure samo da kratko pozdravim,
    na poslu mi je kaos, jedva čekam da završi ovaj radni dan...I onda idem ravno u krevet!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •