Stranica 46 od 72 PrviPrvi ... 36444546474856 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja cu sutra. A sljedeci tjedan bi trebala jos 2,3 puta doc na folikulimetriju a nadam se i punkciju i onda transfer... sve bi ja :D
    Fitnessgirl sto ti ides radit u petak? Vaditi hormone ili?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu sutra. A sljedeci tjedan bi trebala jos 2,3 puta doc na folikulimetriju a nadam se i punkciju i onda transfer... sve bi ja :D
    Fitnessgirl sto ti ides radit u petak? Vaditi hormone ili?
    Dada. Taman ce mi biti 3dc

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo me ispred poliklinike, poljubila vrata..tek ce u7 otvoriti vrata.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

bila na kraju prva na redu i nalazi gotovi u 11h, tako da sam sve obavila i uspijela se naručiti za folikulimetriju u utorak. Uspijet ću sve nalaze skupiti
    jedino nisam saznala kod kojeg ću doktora jer me sestra brzo sprašila van pošto sam došla u 8h kad su tek počeli raditi
    ali nema veze, bitno da ja krenem u ivf

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

U utorak ces saznati kod koga ces doktora biti. Bitno da si uspjela srediti nalaze, a za drugo cemo lako. Ako meni ne uspije ovaj postupak, morat cu se kod novog doktora naruciti na konzultacije da vidimo za dalje.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara,nisam se naručila! Čekam 16.2. i vađenje bete!
    A ionako me neće naručiti prije 7-8 tjedna...
    Kolika je beta?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Kolika je beta?
    Nemam pojma,nije mi dala uputnicu doktorica za Pulu i vadila sam je u Poreču.
    Sad moram čekati nalaz 5-7 dana.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

CHIARA u kojoj si ti fazi postupka?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

cure imam pitanje (opet) dali za svaku folikulimetriju moram po uputnicu kod svoje ginekologice? ja sam mislila ici i odma da mi da putni nalog...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa treba ti D1 uputnica. Ona vrijedi godinu dana i tebi pokriva sve-fm, punkcije, transfere. Obavezno si pripremi to za prvu fm jer mene prvi put nisu primili kad sam dosla na fm nego sam drugi dan dosla s uputnicom.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

ajoj hvala, to nisam znala.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa sutra je fm?
    Sjuskica ajme pa kako tako dugo? Pa to je kao da cekas briseve. Kad sam zadnji put vadila betu, nalaz je bio isti dan u 1 gotov.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Curke! Ja sam u utorak na utz hssg kod dr.Vlasica... Pitanjce... da uzmem nesto za bol prije i sta?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

E ovako. Ja sam uzela kad sam isla prvi put. Međutim profesorica me pregledala i zakljucila da imam dosta slobodne tekucine u douglasu i da ne moze obaviti HSG jer se nece dobro vidjeti. Drugi mjesec sam obavila pregled, ali nisam uzela nista za bolove jer nisam znala hoce li pregleda biti. Prvi put sam uzela sumece granule ibuprofena.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

E ovako. Ja sam uzela kad sam isla prvi put. Međutim profesorica me pregledala i zakljucila da imam dosta slobodne tekucine u douglasu i da ne moze obaviti HSG jer se nece dobro vidjeti. Drugi mjesec sam obavila pregled, ali nisam uzela nista za bolove jer nisam znala hoce li pregleda biti. Prvi put sam uzela sumece granule ibuprofena.
    A zasto si imala dosta slob.tekucine u doug.? Kako i kad dolazi do toga?

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jesam sutra sam na dogovoru za ivf kod doktorice Susanj, a nadam se da ce mi odma obaviti folikulimetriju da mozemo iskoristiti ovaj ciklus...
    Fitnessgirl, ja nisam nista popila i bilo mi zao jer bi mozda bolje izdrzala, mozes popiti nesto , biti ce ti lakse. Sretno!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih ti znala odgovor. Meni je rekla da je normalno da ima te slobodne tekucine. Kod mene je bilo malo vise, a zasto, ne znam.
    Fusa meni je uvijek obavljena fm na konzultacijama pa mislim da ce i tebi tako biti.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Jesam sutra sam na dogovoru za ivf kod doktorice Susanj, a nadam se da ce mi odma obaviti folikulimetriju da mozemo iskoristiti ovaj ciklus...
    Fitnessgirl, ja nisam nista popila i bilo mi zao jer bi mozda bolje izdrzala, mozes popiti nesto , biti ce ti lakse. Sretno!
    Hocu definitivno, hvala ti jeste krvarile sta poslije toga, da uzmem uloske?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Uzmi si uloske. Ja sam si zaljepila ulozak malo prije HSG-a da mi odmah bude spreman jer sam mislila da ce to jako ici. Ali nije strasno. Doslovno par kapi cijeli dan.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moguće da je bila nekakva cista, npr. folikularna, ako je ciklus bio anovulacijski, koja je prsnula u tijeku novog ciklusa i tekućina se nije stigla resorbirati u dovoljnoj količini. Ili je bila dvostruka ovulacija pa se količina oslobođene tekućine prilikom prskanja folikula udvostručila.
    Douglas je najniža točka u trbuhu i ako postoji bilo koja količina slobodne tekućine, tamo će se skupiti.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Eryngium malo off topic- meni je vracen 1 embrij 3 dan. Lijepo ga je biologica nahvalila i rekla da je js bila zrela i da se lijepo dijeli. Ja sam pitala da li je osmostanicni, a ona je rekla da jutros nije bio. To znaci da je 6-stanicni? Je to dobro ili?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Mogao je biti i 7-stanični ako se ne varam, a to je lošija verzija nego da je 6-stanični. Važnije je da je neparan broj nego viši broj

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mi smo bili 7-stanični 3 dan, evo cura 3 god., a sada je 6- stanični u buši već 12+4 tako da uvijek ima nade, samo pozitivno ❤

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Believe ti si uspjela iz prve? 2 transfera, 2 trudnoce? Cula sam i ja da je bolje 6-stanicni nego 7-stanicni, a posto je rekla da se lijepo dijeli, valjda je 6-sranicni. .

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Prva trudnoća iz prve - ivf prirodni, druga iz druge isto prirodni ( prvi put nije se js oplodila). 2 transfera - 2 trudnoće. Samo pozitivno, i da ti vrate mrvicu, neka se ugnjezdi u buši ❤

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ti si znaci 3 puta isla u prirodni? Sta nije obavezno 2 prirodna, a 4 mogu biti stimulirana? PS: mrvicu su mi vratili.
    Posljednje uređivanje od CHIARA... : 19.02.2017. at 23:58

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sorry krivo pisen da, ali svaka trudnoća ides ispočetka. Kad smo krenuli sada za drugo dijete, nije se racunalo sto sam bila za prvu trudnocu. Sada nam je uspjelo iz drugog prirodnog, da nije isli bi na treci ivf stimulirani. sretno od srca i da bude velika beta ❤

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

CHIARA da se primi!

fitnessgirl ja nisam krvarila, ali uzela sam uložak, tako da nije zgorega da ga imaš, sretno

a ja odo sad po uputnicu i za Rijeku

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eryngium malo off topic- meni je vracen 1 embrij 3 dan. Lijepo ga je biologica nahvalila i rekla da je js bila zrela i da se lijepo dijeli. Ja sam pitala da li je osmostanicni, a ona je rekla da jutros nije bio. To znaci da je 6-stanicni? Je to dobro ili?
    Da. Nek te tješi da moj malac od 15 mjeseci isto nije bio 8st na dan transfera.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Believe_29 prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry krivo pisen da, ali svaka trudnoća ides ispočetka. Kad smo krenuli sada za drugo dijete, nije se racunalo sto sam bila za prvu trudnocu. Sada nam je uspjelo iz drugog prirodnog, da nije isli bi na treci ivf stimulirani. sretno od srca i da bude velika beta ❤
    Kad se ovo promijenilo?
    Od kad je donesen novi zakon 2012 imali smo pravo na 4 AIH, 2x IVF u prirodnom ciklusu i 4x stimulirani IVF. Nisu se resetirali s ostvarenom trudnoćom. Nego što ti ostane, ostane.
    Samo oni koji su trudnoću ostvarili za vrijeme Milinovićevog zakona su imali pravo na nove postupke jer je došao novi zakon.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se ovo promijenilo?
    Od kad je donesen novi zakon 2012 imali smo pravo na 4 AIH, 2x IVF u prirodnom ciklusu i 4x stimulirani IVF. Nisu se resetirali s ostvarenom trudnoćom. Nego što ti ostane, ostane.
    Samo oni koji su trudnoću ostvarili za vrijeme Milinovićevog zakona su imali pravo na nove postupke jer je došao novi zakon.

Nije bilo nikakvih promjena u smislu prava na broj pokušaja. Ovako je kako si napisala: 4 inseminacije, 2 prirodnjaka i 4 stimulirana. i to je to. Kad se rodi dijete, za drugo dijete imamo pravo samo na ono što za prvo dijete nismo iskoristili.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Neznam, prvi ivf sam imala 2013., sada 2016 isla iz početka, tj. odradila 2 prirodnjaka, i nitko nije ni spominjao prirodnjak iz 2013, nego se racunalo ispocetka

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni se cini da oni sami ne znaju tumaciti zakon..Jos samo treba da ljudima pocnu stizati racuni.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

A meni se cini da su joj ukrali 1 stimulirani postupak.
    Eryngium bas si me razveselila.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

CHIARA da se primi!

fitnessgirl ja nisam krvarila, ali uzela sam uložak, tako da nije zgorega da ga imaš, sretno

a ja odo sad po uputnicu i za Rijeku
    Hvala Fusa. Javi kako je proslo i kakva je nova doktorica.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Believe_29 prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam, prvi ivf sam imala 2013., sada 2016 isla iz početka, tj. odradila 2 prirodnjaka, i nitko nije ni spominjao prirodnjak iz 2013, nego se racunalo ispocetka
    zakon je na snazi od kolovoza 2012. od svojih 6 prava na IVF iskoristila si tri. tvoja je lijepa sreća da si iz prvog prirodnjaka ostala trudna i rodila, i da si sada nakon drugog odrađenog prirodnjaka ostala trudna.
    ako budeš išla na treće dijete/trudnoću ostaju ti samo 3 pokušaja

sretno~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Imala sam 3 prirodnjaka, za prvu trudnocu 1, za drugu 2... Neznam stvarno, tako je bilo meni..

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A meni se cini da su joj ukrali 1 stimulirani postupak.
    Eryngium bas si me razveselila.
    Da nije uspjelo i ja bi mislila slično (da su joj ukrali stimulirani) ovako mislim da je imala sreće.

Chiara, držim fige da ti bude scenarij kao meni.
    Sretno!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala Eryngium.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Bas sam happy zbog tebe Chiara!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bas sam happy zbog tebe Chiara!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hmmm i ja sam shvatila da nakon ostvarene trudnoće (znači iznesene do kraja) imamo pravo iznova na pun broj postupaka...2+4....
    Chiara,naš laboratorij u Poreču radi samo obične pretrage (sedimentaciju i urinokulturu),sve ostalo nam šalju za Pulu pa zato i čekamo nalaz...

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Slucajno sam zalutala na ovu temu, al cisto da javim 100% se postupci ponistavaju nakon ostvarene trudnoce i poroda. Ja sam za prvu bebu iskoristila tri stimulirana i sada krecem iz pocetka, tj ponovno imam pravo na 4+2

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

I ja ulijecem. Otkud ta informacija o ponistavanju? To samo u Rijeci se događa? Jer nema zakonskog uporista za to. Jedino, kako je ranije spomenuto, poništeni su oni postupci po Milinovicu.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pa nema zakonskog uporista..a kada sam ih ja pred par godina pitala nisu mi znali odgovoriti da li se ide iznova ili ne...kao da jos nitko nije krenuo ponovno pa nemaju iskustva...ja da idem ponovno i da nemam vise postupaka ja bih trazila crno na bijelo od kbc-a da imam pravo na nove postupke,a ne da danas sutra dobijem cestitku...jer nitko normalan ne bi placao to sto oni nude.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

evo, došla bilo je sve super, doktorica mi se sviđa jako, mlada je i vedra, priča i objašnjava sve, napravila mi je folikulimetriju, ali su folikuli još mali pa me naručila u četvrtak i dala mi recepte neke, pitala me dali moja ginekologica zeza za davanje uputnicama za mpo(to mi se jako sviđa).
    Nego zanima me ako idem sad 10dc na folikulimetriju, ako su mi ovulacije večinom na 14 ili 15dc, kad bi bila punkcija? jel 14dc ili ranije? jer 13dc pada na nedjelju...što rade u tom slučaju? jel oni rade subotom i nedjeljom?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

evo, došla bilo je sve super, doktorica mi se sviđa jako, mlada je i vedra, priča i objašnjava sve, napravila mi je folikulimetriju, ali su folikuli još mali pa me naručila u četvrtak i dala mi recepte neke, pitala me dali moja ginekologica zeza za davanje uputnicama za mpo(to mi se jako sviđa).
    Nego zanima me ako idem sad 10dc na folikulimetriju, ako su mi ovulacije večinom na 14 ili 15dc, kad bi bila punkcija? jel 14dc ili ranije? jer 13dc pada na nedjelju...što rade u tom slučaju? jel oni rade subotom i nedjeljom?
    Tako je i meni ovulacija,prethodni ciklus punkcija na 14dc,ovaj zadnji na 13dc...
    Rade sve dane,samo sub i ned je jedan dežurni liječnik pa ako ima puno žena se malo oduži....

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ulijecem. Otkud ta informacija o ponistavanju? To samo u Rijeci se događa? Jer nema zakonskog uporista za to. Jedino, kako je ranije spomenuto, poništeni su oni postupci po Milinovicu.
    Nije samo u Rijeci, ja sam u Splitu

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Evo mene s hssg-a... narucena u 10, dosla na red u 13h. Poprilicno je boljelo, negdje sam bila procitala da je netko napisao 10x jace od menstr.grca, slazem se s tim. Suze su mi se nakupile u usima kako sam lezala :D uzela sam prije tabl ibupr.od 500mg.
    Dr.V me bas lijepo pozdravio i zazelio srecu. Povremeno ce biti dostupan kod dr.Salamon u Opatiji.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fitness bas sam mislila na tebe i pregled. Ipak nije tako strasno? Kad sve instrumente izvade van, neopisivo ti je lakse. Jesi se uspjela dogovoriti s njim kod koga ces se prebaciti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •